W jakimś wywiadzie w sklepie z butami jeden z fanów wyszedł z pretensjami do Mesa że preorder płyty mu nie dotarł, nikt z alkopoligamii nie odpowiada na maile. I Mes wszedł z tym fanem w żenującą polemikę, gdzie między innymi pierdolił coś o tym, że ten fan jest sknerą i że płyta świeci w ciemności.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
VerminatorX
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Jestem lekko nahajpowany na te "Dedlajny", ale obawiam się, że będzie tak jak w przypadku "88 lajen" i finalnie zawód. Chociaż można to tłumaczyć tym, że Tede nigdy nie postrzegał Winiego jako poważnego adwersarza, no ale to już mój cope. Po prostu chciałoby się beef na poziomie, a nie "obsrany output"
to jest ten wywiad, watek swiecacej plyty od 23:50
FUCK OFF MR LAHEY
Lista raperów którzy otwarcie czytają ślizgawkę: Nafas
Jest ktoś jeszcze? Ślizg to pamiętam że Keke, Bonson i Jeżozwierz na pewno.
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
A nieotwarcie to Alkohalipsa
Jest ktoś jeszcze? Ślizg to pamiętam że Keke, Bonson i Jeżozwierz na pewno.
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
A nieotwarcie to Alkohalipsa
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Junes, KPSN się ośmieszył tutaj, Kościey
Ślizg to Jan-spermozespodnispieranie
Ślizg to Jan-spermozespodnispieranie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
No mordo jak masz czelność narzekać dostałeś świecące kurwa opakowanie i ja śpiewałem nie komputer
Ale to jest cwel xd
Jego profilaktycznie powinni wszyscy dissowac raz na jakiś czas bez kitu
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Stasiak nie miał czasu bo się gorszył z Adą Gregorczyk
choć gdyby stasiak z witkiem byli odpowiedzialni za akcję z pustym pudełkiem świecącym w ciemności, to nie wiem, czy mes dawno by tego nie wywlókł na światło dzienne przy okazji wzięcia rozbratu z wspólnikami, imo dość zażarcie tego bronił na spotkaniu z fanami
W godbless nawijał że na KurWitka przyjdzie pora więc na płycie pewnie będzie więcej ataków na tych przychlastow
Zawsze smutno się patrzy jak wieloletni przyjaciele i wspólnicy w biznesie stają się dla siebie wrogami
- przedszkolanek
mam nadzieję, że pani krystyna umie twerkować
Niby tak ale Stasiaka ja darze dużo mniejsza sympatią niż Mesa, nie wiem, dla mnie to taki kurwa przychlast z tą polacka morda że nie wiem, drażni mnie niemiłosiernie.
no już przestańcie, przecież to pierdolenie to jest 100% Mesa w Mesie przekonanego zawsze i wszędzie o swoim geniuszu i zajebistości swojej WIZJI ARTYSTYCZNEJ (5/6 w Polityce, przypominam), nie ograniczającej się do zrobienia muzyki, tylko też całej otoczki. Przecież tam zawsze były jakieś dziwne jazdy i opowieści o tym jak zdjęcie na okładkę powstawało dwa miesiące, bo jest takie kurwa artystyczne, że fotograf robił milion dubli i w ogóle fikołki na chuju (chyba przy Ała coś takiego kojarzę, gdzie Mes stoi na tle ściany, i może przy Żbikach)
Stasiak i Michalak to jak rozumiem mogą co najwyżej odpowiadać za decyzję, żeby nie ponosić kosztów wysyłki tej edycji specjalnej, tylko drugi raz obarczyć nią ludzi, którzy już wcześniej za nią zapłacili, ale jestem pewien, że z pudełka świecącego kurwa w ciemności to Mes do dzisiaj jest dumny
Stasiak i Michalak to jak rozumiem mogą co najwyżej odpowiadać za decyzję, żeby nie ponosić kosztów wysyłki tej edycji specjalnej, tylko drugi raz obarczyć nią ludzi, którzy już wcześniej za nią zapłacili, ale jestem pewien, że z pudełka świecącego kurwa w ciemności to Mes do dzisiaj jest dumny
Ciekawe czy Tede ma jakieś resoraki świecące w ciemności, mógłby pokazać na klipie w ramach szpileczki małej.
mial byc numer na mesa z mezo na bicie donia, wstepnie sie zgodzili, ale jednak w ostatniej chwili sie wycofali xd
ladne grilowanie mesa tera na lajwie ugulem
ladne grilowanie mesa tera na lajwie ugulem
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
No mes chcial dobrze, ladnie to wydac, zeby napierdalalo po oczach w nocy nie dajac spac, ale skad mogl wiedziec ze najebany witek z grubasem beda wysylac puste pudelko losowo wybranym osobom tym bardziej ze polowe z tych pudelek zdazyli zarzygac.
Mes chcial z tego jakos z twarza wyjsc a ze nie jest chujkiem ktory wywala brudy kolegow na swiatlo dzienne to poczeka z tym do premiery bukowskiego.
Btw skoro on diss wrzuca na album to jak beef potrwa z pol roku to premiera bedzie miala obsuwe jak skurwysyn. Bo nie wierze ze z 5 dissow tylko ten zostawi na plycie.
Chyba ze tylko ten pasuje klimatycznie i koncepcyjnie a na nastepnych bedzie armageddon dla flakeusza.
Mes chcial z tego jakos z twarza wyjsc a ze nie jest chujkiem ktory wywala brudy kolegow na swiatlo dzienne to poczeka z tym do premiery bukowskiego.
Btw skoro on diss wrzuca na album to jak beef potrwa z pol roku to premiera bedzie miala obsuwe jak skurwysyn. Bo nie wierze ze z 5 dissow tylko ten zostawi na plycie.
Chyba ze tylko ten pasuje klimatycznie i koncepcyjnie a na nastepnych bedzie armageddon dla flakeusza.
Mezo nie chce robić chłopcu reklamy.