Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Co dziś na grzale?
Anglicy rozmawiają z UEFA. Chcą wykluczenia Legii
Jak myśli lud
Wylecą czy nie wylecą?
Jak myśli lud
Wylecą czy nie wylecą?
- ConeyIsland
* angielska psiarnia
Chuja zrobią
Chuja zrobią
Szkoda strasznie że wczoraj się tego remisu nie dało utrzymać, ponieważ, to dawałoby realne szanse nawet na wygranie grupy i od razu 1/8 (wystarczyłoby wygrać z alkmaar)
Legia może teraz nie wyjść z grupy wogóle.
Polska od nowego roku będzie prawdopodobnie na 17 miejscu w raningu UEFA (wyprzedza Ukraine, Serbie, Grecje(!))
Ta Grecja to beka, przecież tam czwórka Pireus, PAOK, PAO, AEK zjada całą ekstraklase.
Legia może teraz nie wyjść z grupy wogóle.
Polska od nowego roku będzie prawdopodobnie na 17 miejscu w raningu UEFA (wyprzedza Ukraine, Serbie, Grecje(!))
Ta Grecja to beka, przecież tam czwórka Pireus, PAOK, PAO, AEK zjada całą ekstraklase.
i wszystkie cztery będą wiosną grać w LKE więc nie wiem jak Polska ma ich minąć
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Tak to prawda, ale Serbie i Ukrów raczej na bank wyprzedzą.
Nie mogę się zdecydować który mecz dzisiaj oglądać jako główny (dwa ekrany i tak). Grupa F to była super przygoda. Sporo spotkań na wysokim poziomie, siedziałem i cmokałem. Czekamy co wydarzy się wieczorem, chociaż ja już jestem rozjebany, bo jak wylosowali to byłem 100% przekonany że Milan i Newcastle awans, a BVB zostanie bez pucharów.
Btw GOAT wczoraj ostatni mecz w lidze mistrzów
, szkoda że nie pobił cristiano jako najlepszego asystenta

Btw GOAT wczoraj ostatni mecz w lidze mistrzów
Spoiler

yer a wizard, Harry
-
genocidegeneral
ja już gajer wyprasowany z okazji wyjebania psg na śmietnik, obym z nim nie został jak himilsbach z angielskim
I na koniec piękny gol bezpośrednio z rzutu rożnego. Piękna kariera.
U mnie na tv Newcastle - Milan, na monitorze podglądam multitransmisję
Zobaczymy czy Raków wykorzystaAtalanta ogłosiła kadrę, która stawi się w Polsce na meczu fazy grupowej Ligi Europy z Rakowem Częstochowa. Włoska drużyna dała odpocząć najważniejszym zawodnikom.
Gian Piero Gasperini nie uwzględnił na liście takich ważnych zawodników, jak Gianluca Scamacca, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Matteo Ruggeri, Mitchel Bakker, Berat Djimsiti, Marten de Roon, Ademola Lookman czy Teun Koopmeiners.
O punkty powalczą za to między innymi Michel Adopo, który zaliczył 32 minuty w tym sezonie, czy Moustapha Cissé, który dostanie szansę na premierowy występ w tej kampanii.
Kara dla Legii za Birmingham
E: no tak, jest napisane we wklejonym tekście, poprawioneKomisja Kontroli, Etyki i Dyscypliny UEFA (CEDB) ukarała „Wojskowych” grzywną w wysokości 100 tysięcy euro oraz wprowadziła zakaz sprzedaży biletów dla kibiców na pięć najbliższych meczów wyjazdowych w rozgrywkach UEFA.
Ponadto Legia Warszawa została zobowiązana do pokrycia kosztów naprawy zniszczeń wyrządzonych przez kibiców na stadionie Aston Villi i wokół obiektu. Otrzymała 30 dni na to, aby omówić tę kwestię z wyspiarską drużyną.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2023, 22:15 przez kapec, łącznie zmieniany 2 razy.
Za ostatnie Birmingham, nie wprowadzaj w błąd
to była ostatnia kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów
Ostatnia faza grupowa Ligi Mistrzów, teraz jakieś gówno będzie. Jebac uefe starym prądem wogole mi się to nie podoba, w ogóle kurwa.
Ostatnia faza grupowa Ligi Mistrzów, teraz jakieś gówno będzie. Jebac uefe starym prądem wogole mi się to nie podoba, w ogóle kurwa.
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
- ConeyIsland
drugi skład dzisiaj wjeżdża, in raków we trust
Ten szwajcarski na worldsach w lola dzialal całkiem fajnie. Ja bym dał szanse jednak, ale z zastrzeżeniem że jak się okaże, że to gowno to przepraszamy się z tradycyjną grupową (która poza kilkoma przypadkami jest w ostatnich latach nudna jak flaki z olejem) i elo.
Dzisiaj rakow wchodzi do LKE, Legia do fazy pucharowej LE. Wierzę
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Przecież Legia gra w LKE 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- bialyjelen
system szwajcarski props, zrozumialem go dopiero grajac w fma i podoba sie dla mnie