ale brzydkie kurwisko
Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
ciekawe, nie słyszałem o tym i poszukałem chcąc zażartować, że pewnie dlatego, bo diarra miał głowę jak kartofel, a tu jednak chodziło o essiena
Only two players (Carvalho and Modric) showed up to Essien's 30th birthday party back when he was at Madrid - From Jose's book.

ale biba
w ogóle essien od 5 lat jest asystentem w FC Nordsjælland (Dania), skąd on się tam w ogóle wziął, równie dobrze mógłby być drugim w zagłębiu lubin
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Przecież była nawet o tym piosenka Taco Hemingway, znana historia ogółem
nie jestem pewien czy to to konto, ale jest jakiś ziomek na X (dawniej twitter), który regularnie mi się wyświetla z fejkowymi historiami o Kvarze po tym jak dołączył do psg. wcześniej pisał że enrique już go nie widzi w składzie albo że został wygwizdany w debiucie xD
a to może, nie interesuje mnie twórczość tego stypiarza jebanego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Najpierw wygwizdanie hymnu USA przez kibiców, a potem już zawodnicy załatwili, to po hokejowemu. Komentarze pod filmem też nie zawiodły
Aż przypomniał się Krzysztof Oliwa, człowiek do zadań specjalnych xD
Aż przypomniał się Krzysztof Oliwa, człowiek do zadań specjalnych xD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
delikatna akcja na boiskach championship w miniony weekend, hannibal barkas lecter dostał ponoć rasistowski pocisk od bałkańca z preston, po czym spłakany opuścił boisko
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Polecam ten kanał jak ktoś też lubi powspominać sobie stare czasy. Mnóstwo starych meczów, studia telewizyjne, programy piłkarskie itd
i jeszcze "Paju", ostatnio trafiłem na 10 godzinną wrzutkę skrótów z całego sezonu ekstraklasy z 98 i ma parę takich odcinków, a oprócz tego całe mecze i losowe jingle ze stacji typu c+
trójkąt bermudzki wola mokotów
u mnie ostatnio lecą stare Ligi Plus z Zarzecznym i Smokowskim komentującymi gole Radomska czy KSZO, polecam z całego serca

XD
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... an/jyc1yfj
FIFA ROBI zmiany.
Zatrzymywany czas gry i zmiana przepisu o spalonym
FIFA ROBI zmiany.
Zatrzymywany czas gry i zmiana przepisu o spalonym
- zemsta1camzata
jak oceniasz te propozycja vipdavidzie?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
W jaki niby sposób ten nowy spalony eliminuje problem z milimetrowymi spalonymi?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
genocidegeneral
to co teraz jest klarowne będzie kontrowersją, a to co teraz jest kontrowersją będzie klarowne
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Skubany
Spoiler
Spoiler
nie wiem czy tu pasuje ale fajne
rozstrzał poziomu między działem marketingu a sportu jest niemożliwy do ogarnięcia
trójkąt bermudzki wola mokotów

-(1).gif)