Belmondo
Re: Belmondo
to was zawiode bo kazdy to ogarnal
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Węgielnica i cyrkiel czyli wolnomularskie insygnia
Spoiler

Brandzlowanie się hajsem, dupami i dilerką jest odwrotnością Babilonu jako symbolu upadku człowieczeństwa i zasad moralnych? Kurwa nie sądzę.
Nie modlą, belmondowe wyobrażenie na temat wolnomularstwa jest infantylne
bedzie ktoś na koncercie w gdańsku jutro? CIekawy jestem ile będzie ludzi, co będą grać i jak zachowywać przy zwrotach belmondziaka a mam za daleko
będą grali jak gdyby nigdy nic i podbijali jego zwrotki razem z ludźmi na jego cześć i pamięć
MOB
W 04:33 parsknąłem gdy padła kwestia "Kobiety z chujami. Co za w ogóle czas przyszedł?"KolektywneOswiecenie pisze: ↑10 paź 2019, 9:43 Owszem, jest streaming, Totart, czyli odzyskiwanie rozumu.
How appropriate
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
- maly mefedronik
no niby tak, ale nie do końca, polecam obczaić tego linka
https://www.masonic-lodge-of-education. ... ter-g.html
a w wersie
jest to oczywiściemodlą się do kozy
i nie chodzi o naiwne wyobrażenie wolnomularstwa przez rapera Belmondae.kawałem oraz żartem
#PRAY4BELMONDO
- maly mefedronik
mordeczko, wiem kto to Lupa, chociaż nie chodzę do teatru. chodzi mi o:
„Pomimo zaskoczenia i gigantycznego przypału jaki gotowałem swojej ekipie, moi mobbynowi braciszkowie stanęli za mną murem, czego nigdy im nie zapomnę. W pełni rozumiem ich błyskawiczną decyzję o moim opuszczeniu składu – dokładnie tak należało zrobić, żeby jakkolwiek ratować wartości, które nowy porządek świata chce zabrać resztce naszej cywilizacji.
Newworldorderowa czarna dziura pochłonęła moją karierę i wizerunek prawdopodobnie dlatego, że kiedyś oficjalnie zadarłem z tą ciemną mocą.
Mobbyn trwa dalej, już bez postaci Belmonda, którego historia zawsze będzie wam przypominać jakie straty wyrządza w duchu i umyśle ww. koncepcja świata. Słuchajcie i wspierajcie moich braci, bo to jedenz osattnich bastionów naszej wielowiekowej, jedynej słusznej prawdy. Ave Mobbyn.”
#PRAY4BELMONDO
[mention]maly mefedronik[/mention] Dzięki za linki, ale wszystko jest mi to wiadome, sam jestem członkiem
- rakieta_rakieta
ogólnie zwracam uwagę na pełna nazwę totartu
TRANZystoryjna formacja TOTART
TRANZystoryjna formacja TOTART
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- maly mefedronik
Fajny ostatni akapit o definicji dobrego tekściarza dla jakichś Hecticów
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja bym przyjebał dla tego żałosnego belmondziaka, pajac jebany idiota.
Spoiler
szkoda mi go nie jest, tfuu mu w ryj
ten artykuł będzie idealny dla kogoś kto przy okazji tej afery dopiero o młodym g usłyszał, nawet szanuję
- maly mefedronik