Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Rozpierdalator
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Nie wiem czy lubisz wyścigi ale Project Gotham Racing 4 to jest turbo rozpierdol 
Ubisoft robi RPG w universum star wars, zabierają się za to twórcy the division wiec raczej wiadomo jak to będzie wyglądać
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
jebac ubisoft bo chyba ich ci tamci ci zli EA przjeli i kiedys bylo teraz nie ma, ale tak szczerze to polecanko na ps4 bo mozna linuxa odpalic i steama tez i co kurwa w csa grasz na [;ejaku, i psx/2/3 emulatory tez sa i nintendo64 i te inne segi tez sa i wiesz niby czarna czworka plejak ale duzo moze narobic ja tylko z pajratbeja sciagalem kiedys chyba na 3.55 ale nawet i z teraz firmware mozesz swoja kurwa konsole w linuxa zrobic czyli co postujesz na forumku a w miedzy czasie super mario ten stary ale dajesz se drum n base i lecisz
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
battlefront 2 za darmo ponoc
Ja rozumiem że w okresie premier był problem z konsolami, rozumiem mikołajki święta itd no ale zeby miesiac po premierze nie dalo sie w zadnym sklepie stacjonarnym (media ex./markt/euro/xcom itd) nie bylo XSX to jest 
Może mi ktoś wytłumaczyć wtf i kiedy mozna spodziewac sie ogarniecia tej sytuacji
Może mi ktoś wytłumaczyć wtf i kiedy mozna spodziewac sie ogarniecia tej sytuacji
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
X360 Ninja Gaiden, Metal Gear Rising, Devil may cry 4, Dante inferno, Dirt3, Dragon Ball burst limit
F1 to królowa. Zawsze była.
- FruitOffTheWall
ale bym pograł w hotline miami japierdoleee daj ktośj jakis dowland pls
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
kup a nie bys kradl
Ukończyłem Resident Evil VII na VR. Dwa razy krzyknąłem, bo w sumie nie spodziewałem się wyglądu potwora, a drugi raz fabularnie. Grałem 10h bez podpowiedzi i za każdym razem albo zjarany albo pijany, stąd tak długo. Oczywiście polecam, bardzo zgrabna i klimatyczna gra.
ty no nie wiem ja ((kradne)) odkad dowiedzialem sie ze jest czat na interii i ze 128kbps to elo i masz takiego misiaka beara share ware albo inna pomaramczyne cytryne lajma wera twoja dziowoja sie co? poniewiera...
ja rozumiem ze jest generacja z x y i kurwa abc i znam ziomka co mu dali 2k euro grzywny w niemczech bo sciagal z torenta i teraz tylko megaupload leci a spoko chlopak taki alberto tylko ze najpierw da zolwika i sie jeszcze spyta jaki masz deck w hartstounSIE, teraz wchuj eMOLATorow jest i to jest fajne, jak jeszcze w szkole bylem to kurwa dal mi kolega trojeczke no i co? robimy wyczieczke i to bardzo wszystko ladnie szlo tzn wrzucasz usb za pare/nascie minut jest restart a pozniej z ETHERNET (ja myslalem ze on tylko dla na i/neta) se podlaczasz i zgrywasz se kurwa co tam jest na pajratbaju, polecam brac piontke jak pjentak co lal browara na b.r.o. kiedy wyjda bo jesli nie masz zamiaru grac na neta a se z hehe chlopakami kolegami na browara jeszcze sie jakies 2.50zl obstawia co mecz to wtedy jazda bo na chuj placic nie wiem no ale u 1.75/4 zaplaty na gre? hehe pojebalo? a no i ten co miu przerabialem to gra w atletykach czy tam innych bilobao madrytach
ja rozumiem ze jest generacja z x y i kurwa abc i znam ziomka co mu dali 2k euro grzywny w niemczech bo sciagal z torenta i teraz tylko megaupload leci a spoko chlopak taki alberto tylko ze najpierw da zolwika i sie jeszcze spyta jaki masz deck w hartstounSIE, teraz wchuj eMOLATorow jest i to jest fajne, jak jeszcze w szkole bylem to kurwa dal mi kolega trojeczke no i co? robimy wyczieczke i to bardzo wszystko ladnie szlo tzn wrzucasz usb za pare/nascie minut jest restart a pozniej z ETHERNET (ja myslalem ze on tylko dla na i/neta) se podlaczasz i zgrywasz se kurwa co tam jest na pajratbaju, polecam brac piontke jak pjentak co lal browara na b.r.o. kiedy wyjda bo jesli nie masz zamiaru grac na neta a se z hehe chlopakami kolegami na browara jeszcze sie jakies 2.50zl obstawia co mecz to wtedy jazda bo na chuj placic nie wiem no ale u 1.75/4 zaplaty na gre? hehe pojebalo? a no i ten co miu przerabialem to gra w atletykach czy tam innych bilobao madrytach
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
genocidegeneral
huhu, hitman nowy jakie oceny otrzymuje, wersja pc średnia 88
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Ojoj wjeżdża dzisiaj grudniowy loot
dostaliście też, kto zamawiał ps5?
-
ksiazenieporzadek
mój kumpel dostał godzinę temu zamawianą w grudniu z media expert
Mi się już PS5 znudziło 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
serio jak ktoś zamówił konsole w grudniu to dostaje ją dopiero dzisiaj? 
ps kupując konsole w bundlach z jakimis tv, padami itp. dostaje się ją od ręki? czy na magazynie będą czekać na konsole żeby ją dokompletować? np. https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kon ... EVqq_IUMsI
ps kupując konsole w bundlach z jakimis tv, padami itp. dostaje się ją od ręki? czy na magazynie będą czekać na konsole żeby ją dokompletować? np. https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kon ... EVqq_IUMsI
No mi ma dzisiaj przyjść po 19, a o 21 na nockę lece to jedynie zdążę odpalić i włączyć pobieranie Gierek, oby mi sleep mode nie zwiesił konsoli 
No też już mam i zastanawiam się, czy sprzedawać, jak niby Sony ma do końca roku najebać 18 mln PS5.
-
FÜRDIEGANG
Jezu, pogralem 30 minut w BFV kampanie i dawno nie widzialem tak niedojebanej strzelanki XD
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
No ciężko spodziewać się fajerwerków w singlu w grze, która prawie w całości jest nastawiona na multi.
Mimo wszystko, jak możesz to opisz wrażenia i dlaczego Ci się nie podoba. Na necie trochę postrzelałem i bawiłem się całkiem nieźle, singla póki co nie odpalałem, więc przestrzeż mnie dlaczego taka chujnia, byle nie jak w temacie o Borderlands3.
Mimo wszystko, jak możesz to opisz wrażenia i dlaczego Ci się nie podoba. Na necie trochę postrzelałem i bawiłem się całkiem nieźle, singla póki co nie odpalałem, więc przestrzeż mnie dlaczego taka chujnia, byle nie jak w temacie o Borderlands3.
FÜRDIEGANG pisze: ↑20 sty 2021, 19:39bo hujowa jest, co ja mam ci powiedziec wiecej.