Sentino
Re: Sentino
klasyg beat na dissie
a tak na serio to dobry dzis
a tak na serio to dobry dzis
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
140k wyświetleń, jeszcze chwila i żadnego powrotu na Polskę nie będzie 
Ja to tylko tu zostawię.

Wczoraj Raffa pisał, że chociaż płyty są już w tłoczni, to Sentino zlecił dwa remiksy i trzeba tłoczyć od nowa xD Ciekawe co teraz się wydarzyło.

Wczoraj Raffa pisał, że chociaż płyty są już w tłoczni, to Sentino zlecił dwa remiksy i trzeba tłoczyć od nowa xD Ciekawe co teraz się wydarzyło.

Z https://www.sentinoshop.com/ usunięty też Smile i nie można zamawiać już, no ciekawie jest
Dłuższej wersji tu nie było, więc wrzucam:
- marco_pantani
haha co kurwa nie wierzę xD
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Przyznawać się, kto pracuje w dziale marketingu Santandera? 
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
- yungXpaproch
o jopierdola

- marco_pantani
- przedszkolanek
nie zdziwiłbym się, jakby za to odpowiadała ta sama firma, która robiła reklamę biedronce, pamiętacie ocb, nie?
*robi dotąd
I tak, zespoły marketingowców coraz częściej są obsiane młodymi, kumatymi marketingowcami którzy świetnie bawią się w pracy (bo to super branża jest jeśli dobrze trafisz). Chłop odpowiedzialny za funpag NIE był głównym tematem każdego spotkania w mojej poprzedniej robocie, boomerowatych dyrektorów zainteresował ten dziwny trend i dają coraz więcej wolnej ręki młodziakom chcąc skopiować te hehe-luzacką stylówkę.
I tak, zespoły marketingowców coraz częściej są obsiane młodymi, kumatymi marketingowcami którzy świetnie bawią się w pracy (bo to super branża jest jeśli dobrze trafisz). Chłop odpowiedzialny za funpag NIE był głównym tematem każdego spotkania w mojej poprzedniej robocie, boomerowatych dyrektorów zainteresował ten dziwny trend i dają coraz więcej wolnej ręki młodziakom chcąc skopiować te hehe-luzacką stylówkę.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marco_pantani
a nie chodzi ci o lidla i te ich smieszki warzywne?przedszkolanek pisze: ↑16 sty 2021, 14:45 nie zdziwiłbym się, jakby za to odpowiadała ta sama firma, która robiła reklamę biedronce, pamiętacie ocb, nie?
zwracam honor
- przedszkolanek
a nie wiem w sumie, jakiś market, wydawało mnie się, że biedronka, też była aluzja do tatuażyka
Dodano po 38 sekundach:
swn zrobił mema pamiętam
Dodano po 38 sekundach:
swn zrobił mema pamiętam