Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
I na dodatek rucha, duzo rucha. Nic dziwnego, ze tak wkurwia wszystkich dookola. Jebani zawistnicy, ktorzy nigdy nic nie dostali od rodzicow.scam_sakawa pisze: ↑16 cze 2026, 10:50 Wyobraźcie sobie, że macie kolegę buca, którego nikt nie lubi w klasie. Wyobraźcie sobie, że ten kolega na nic sam nie zapracował, dostał wszystko od taty, a teraz jeszcze ma czelność wywyższać się nad Wami tym, co otrzymał od taty.
![]()
![]()
![]()
- Ej, mam takie rzeczy na Jacusię, że wszyscy się obsrają na malinowo, jak się dowiedzą. Instant koniec kariery Tedzi, y'all.marmolad_k2 pisze: ↑16 cze 2026, 10:48 Straszna prawda o Tede: nie ma własnego mieszkania! Jak ja mogłem słuchać rapera bez mieszkania, aż mi wstyd.
- No dajesz, o Wielki Artysto.
- Ale siedzicie? Lepiej usiądźcie. Jacusia nawet nie ma własnego mieszkania.
- A te wielkie haki na Tedego?
- No przecież właśnie powiedziałem! Wszyscy chcieli go zniszczyć, ale JA to zrobiłem!
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- marmolad_k2
Mało tego, on się nie zna na żarciu! Powiedz im Artur, potwierdź to Karciu.
- igorzastyy
Na dodatek ma nieprzepracowane 3 dekady
- gods bidness
Faktycznie, pasuje to do kogoś.scam_sakawa pisze: ↑16 cze 2026, 10:50 Wyobraźcie sobie, że macie kolegę buca, którego nikt nie lubi w klasie. Wyobraźcie sobie, że ten kolega na nic sam nie zapracował, dostał wszystko od taty, a teraz jeszcze ma czelność wywyższać się nad Wami tym, co otrzymał od taty.
![]()
![]()
![]()
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
czyli 40 paro letni Mes jest mentalnie na poziomie 23letniego Tede. Brawo, widac, ze terapia przynosi rezultaty i niebawem Piotrek przepracuje swoj nastoletni okres i stanie sie doroslym mezczyzna.
Kiedys to moglo imponowac, teraz smieszy.
Kiedys to moglo imponowac, teraz smieszy.
Borygo te skłonności do paplania po wudzie ewidentnie po wujku odziedziczył ( Józef Oleksy )
- igorzastyy
Paplał tajemnice i pannę koledze wyruchał przy okazji. Jacek Graniecki się przechwalał co to nie on, a potem flak, natomiast Borygo Borycki skromnie i po cichu poprawiał po koledze
prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. a właśnie się dowiedzieliśmy, że Tede reprezentuje biedę. jakby się okazało, że kolega ma flaka to byś nie pomógł?
swoją drogą już wiemy, że Mes RUCHA (na potęgę), Uszaty RUCHA (50/50), Tede nieRUCHA (ale Borygo pomagał). myślicie, że RYCHU RUCHA? Wiemy o incydencie na Wilczaka, wiemy o córce, ale jak potoczyły się dalsze losy Jeżyckiego Księcia?
swoją drogą już wiemy, że Mes RUCHA (na potęgę), Uszaty RUCHA (50/50), Tede nieRUCHA (ale Borygo pomagał). myślicie, że RYCHU RUCHA? Wiemy o incydencie na Wilczaka, wiemy o córce, ale jak potoczyły się dalsze losy Jeżyckiego Księcia?
- igorzastyy
Tu rapował, że dużo RUCHAŁ
Sex Dragi Rap, w okresie największego penerstwa to bankowo tam kurwa kurwe kurwą poganiała
ale to kiedyś, teraz rodzina
ale to kiedyś, teraz rodzina
- gods bidness
Małpa mówi, Rychu rucha
Czy ruchał? Być może. Na pewno tak bardzo chciał pierdolić się z tobą.
Mes: Tede tak naprawdę nie ma żadnych mieszkań!!!!!111!

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Cz4rny1337
- Moderator
- igorzastyy
Mes to idealny przykład osoby z powiedzenia o mierzeniu własną miarą. Mam mieszkania, a ty ich nie masz? To jesteś chujowy. Mam dziecko, a ty nie? To jesteś chujowy. Wersy o aborcji z Otwarcia niech sobie przypomni cymbał