Belmondo
Re: Belmondo
Nowa nazwa to Mobbylon ? XD, no bez jaj przeca gorszej się nie dało wymyśleć kurwa
ehh jeszcze jakiegoś placka wziął w swój biznes wkręcił, już mógłby chociaż odpuścić tę nazwę
bez Belmonda TO NIE JEST MOBBYN
I NIGDY NIE BĘDZIE MOBBYNEM
ani mobbylonem
xd
bez Belmonda TO NIE JEST MOBBYN
I NIGDY NIE BĘDZIE MOBBYNEM
ani mobbylonem
xd
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 18:02 przez Mystair, łącznie zmieniany 1 raz.
MOB
- maly mefedronik
Legenda GSP nieźle się rozwija, tutaj typki pisali, że pisał, że siedział w poprawczaku, na wykope łby już piszom, że kilka lat w więzieniu siedział.
Kim jest Maciej - nowy członek mabyn?
Kim jest Maciej - nowy członek mabyn?
#PRAY4BELMONDO
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:31 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
- maly mefedronik
Nowy członek mabyn - Maciej z Fryzura Samuraja, żeby ostatecznie odciąć się od mabyn zakładamy wytwórnie mabbylon, która w ogóle nie kojarzy się z mabbyn, ponieważ (w domyśle) Belmondziak na zawsze w naszych serduszkach (/w domyśle), to nadal w mabbyn jest Leszek Szyluk, przyjdźcie na nasz koncert.
#PRAY4BELMONDO
- MikoBalagany
W sumie czekam na moment, w którym GSP zacznie sobie uświadamiać, że był tylko doklejką do Belmondziaka i bez niego nic nie znaczy. Jakieś wytwórnie, koncerty chce grać, przecież nikogo to nie obchodzi już. 
Może i pisał, nie wiem. Nie wiem czy w poprawczaku, ale miał gruby przypał za potraktowanie typa maczetą z 10 lat temu.maly mefedronik pisze: ↑10 paź 2019, 18:01 Legenda GSP nieźle się rozwija, tutaj typki pisali, że pisał, że siedział w poprawczaku, na wykope łby już piszom, że kilka lat w więzieniu siedział.
- maly mefedronik
z informacji, które wyszukałem w necie na temat Wrotasa z Mobbyn wynika, że będzie godnie kontynuował tradycję mabyn
Spoiler
kwitflip
#PRAY4BELMONDO
Nowe mobbyn, nowy specjalista od kwit flipów 
przeciez jasno powiedzial, ze nowa nazwe 'bractwa' oglosza na jutrzejszym koncercie
- filipthekiddo
Zrobił ktoś mirror tego instastory z klamką?
- maly mefedronik
Jasne że jest tak jak mówisz. Skoro wytwórnia nazywa się mabbylon, to możemy spokojnie przyjąć, że nowa nazwa bractwa to mybbbyn w składzie GSPxBylmondo a.k.a. Młody C
#PRAY4BELMONDO
[mention]filipthekiddo[/mention] o to ci chodzi ?
https://streamable.com/t48tz
GSP pisze książkę.
kurwa no w tym temacie nie ma opcji powiedzieć, że mnie już tu nic nie zaskoczy.
kurwa no w tym temacie nie ma opcji powiedzieć, że mnie już tu nic nie zaskoczy.
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
wie ktoś co tam za kawałek leci w tym filmiku?
Niestety nazwa Mewra Hobbyn już zajęta
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
kurwa nie wiem już nawet jak mam podsumować to wszystko XD książka gsp

Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
co to XDDDandrzej pisze: ↑10 paź 2019, 18:52 [mention]filipthekiddo[/mention] o to ci chodzi ?
jebac koze?

.jpg)