Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
ricciardo jaki lamus
- ebismolarek
Uf dobrze ze spalony
paruwy drudzy drajwerzy pokonali dzisiaj mistrzów świata
jakaś recepta mordo tej?
strasznie dziwne te kwale były
jedne z dziwniejszych jakie pamiętam w ostatnich latach
Max lap na pole w pierwszym przejeździe w sesji i z dość dużym błędem, dodatkowo usunięty za track limit spowodowany ratowaniem się
drugie przejazdy dużo wolniejsze w tym Mercedes myślący że ma lepsze tempo na mediumach gdzie okazało się że to nie prawda
i ogólnie szybsze lapy w q2 niż w q3
pojebane
jedne z dziwniejszych jakie pamiętam w ostatnich latach
Max lap na pole w pierwszym przejeździe w sesji i z dość dużym błędem, dodatkowo usunięty za track limit spowodowany ratowaniem się
drugie przejazdy dużo wolniejsze w tym Mercedes myślący że ma lepsze tempo na mediumach gdzie okazało się że to nie prawda
i ogólnie szybsze lapy w q2 niż w q3
pojebane
Ostatnio zmieniony 01 maja 2021, 17:10 przez instinkt, łącznie zmieniany 7 razy.
-
ksiazenieporzadek
Ale nuda
Wyścig tez będzie nudny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wyścig tez będzie nudny
-
ksiazenieporzadek
Wydaje mi się, że pomyliłeś wyścigi bo rok temu w Portugalii nie było deszczu a wyścig był nudny i skończyło się Ham Bot Ver
No i na jutro deszczu tez nie będzie
No i na jutro deszczu tez nie będzie
była mżawka przed startem
Raikkonen się wjebał na P6 na pierwszym okrążeniu przez to
Raikkonen się wjebał na P6 na pierwszym okrążeniu przez to
Mount 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Ale piłeczka no i przyjęcie tez
Ostatnio zmieniony 01 maja 2021, 18:43 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Te fulham się rozbrykalo, mam nadzieję że Chelsea tu strzeli zaraz na 2:0 i uspokoi

Kurwa mówiłem

Fart że ta piłka mocniej nie zmieniła kierunku
Kai to chyba aktualnie najchłodniejsza głowa jeśli chodzi o wykończenie w tym klubie
Real Madryt: Courtois; Odriozola, Varane, Militão, Marcelo; Casemiro, Blanco; Asensio, Hazard, Vinícius; Benzema.
Ławka: Łunin, Altube, Nacho, Miguel, Kroos, Modrić, Arribas, Isco, Rodrygo i Mariano.
Osasuna: Herrera; Nacho Vidal, David García, Aridane, Manu Sánchez; Moncayola, Torró, Javi Martínez; R. Torres, Chimy Ávila, Rubén García.
Ławka: Juan Pérez, Cruz, Unai García, Roncaglia, Ramalho, Oier, Jony, Kike Barja, Darko Brašanac, Budimir, Gallego i Adrián.
za szybko ten Hazard imo, powinien dostać dzisiaj znów 30 minut max i pierwszy skład dopiero z chelsea w środę, oby nie skończyło się to kolejnym urazem
Ławka: Łunin, Altube, Nacho, Miguel, Kroos, Modrić, Arribas, Isco, Rodrygo i Mariano.
Osasuna: Herrera; Nacho Vidal, David García, Aridane, Manu Sánchez; Moncayola, Torró, Javi Martínez; R. Torres, Chimy Ávila, Rubén García.
Ławka: Juan Pérez, Cruz, Unai García, Roncaglia, Ramalho, Oier, Jony, Kike Barja, Darko Brašanac, Budimir, Gallego i Adrián.
za szybko ten Hazard imo, powinien dostać dzisiaj znów 30 minut max i pierwszy skład dopiero z chelsea w środę, oby nie skończyło się to kolejnym urazem
Jakie za szybko gotowy od 2 tyg zagrał 2x po 15min posiedzi do 60min i asensio w pomocy? Hmm jak zawsze zizou zaskakuje 
I odriozola i Marcelo w pierwszym to się na 0 nie skończy w realu tylko czy atak da radę
I odriozola i Marcelo w pierwszym to się na 0 nie skończy w realu tylko czy atak da radę
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD