Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
PSG najsłabszy mentalnie zespół jaki widziałem
Dobra jednak nie, zapomniałem o Barcelonie. Ale w każdym razie jeden ze słabszych
Dobra jednak nie, zapomniałem o Barcelonie. Ale w każdym razie jeden ze słabszych
CIty wygrało to zupełnie w nieswoim stylu, 1 połowa tragedia, 2 już dobra, ale też nie jakaś rewelacyjna
Beka, że to najgorsze City od dawna, a gładko wygrywają ligę i zapowiada, się że osiągną najlepszy wynik w lidze mistrzów
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Czemu najgorsze City? Bo grają bardziej pragmatycznie? Najmniejsza średnia straconych goli i najwięcej czystych kont od kiedy ich Guardiola przejął
Guardiola w końcu zrozumiał, że na sukces w futbolu składa się - 40% dobre błędy sędziowskie + 30% pragmatyzm + 20% szczęście + 10% zajebista gra dla oka, dlatego podbił pragmatyzm z 10% do 25% i zszedł z zajebistą grą z 10% do 8%. Brakuje tylko jakiegoś gola po uwieszeniu się na plecach przy wrzutce albo karnego z dupy i będzie ta 3 LM.
Nie no w obronie grają bardzo dobrze, ale jak przypominam sobie jak potrafili miażdżyć rywali w poprzednich sezonach, to dla mnie jest gorsze City. Sterling słaby sezon, brak napastnika, Kevin troche z formą opadł i tak to wygląda.
Dlatego wydaje mi się, że zmiana nie była zamierzona. Dias ustawił obronę, reszta po części się ogarneła, a atak stracił na jakości i tak to wygląda
Dlatego wydaje mi się, że zmiana nie była zamierzona. Dias ustawił obronę, reszta po części się ogarneła, a atak stracił na jakości i tak to wygląda
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2021, 0:02 przez Piters, łącznie zmieniany 1 raz.
nie no, chłop nadal chce wygrać LM bez napastnika na boisku i za to jest jebany i za to jest kochany 
Znaczy ja tam się cieszę, że im idzie bo City to już od dawna mój ulubiony zespół, poza Arsenalem któremu kibicuje
Fajnie odpowiedzieli na swoje problemy i się przemeblowali, ale dla mnie to gorszy zespół niż był wcześniej
- ebismolarek
Frenkie wariacie, trzeba było ładować na ślepo
naprawdę ten 2021, może nie zawsze, ale raczej częściej niż rzadziej, da się oglądać Barce i się cieszyc
niesamowite jak głęboko można się bronić przy 1:0 w plecy, czekać na wyrok i strzelić bramkę z pizdy po dwóch podaniach
- ebismolarek
No to chuj, po mistrzostwie