No i pytanie - jaka profilaktyka poza dokładnym wycieraniem stóp - sypać talkiem? Psikać jakimś sprayem? Czy po prostu wybić sobie z głowy tę hipochondrię
Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siłownia
Zacząłem znowu chodzić na basen i czuć dobrze człowiek! - tylko sobie wkręcam że mogę grzybicę złapać 
No i pytanie - jaka profilaktyka poza dokładnym wycieraniem stóp - sypać talkiem? Psikać jakimś sprayem? Czy po prostu wybić sobie z głowy tę hipochondrię
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
Nie żartuję mówię poważnie, możesz sobie nasikać na stopy pod prysznicem jak się nie brzydzisz to stara sztuczka zapaśnicza
Jak nie wierzysz to w internetach pewnie znajdziesz info o tym
Jak nie wierzysz to w internetach pewnie znajdziesz info o tym
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Prysznice na basenach są wspólne niestety 
AMEX, no cap, 800 score
To prawda mocznik najlepszy, tego nikt nie sprawdza
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Sportowcy potrzebuje pomocy z wyborem słuchawek na siłownie czy też rower. Kupiłem airpodsy pro ale lekko głową potrząsnę i wypadają. Mają super dźwięk, elegancko się przez nie rozmawia i świetnie wygłuszają ale co z tego, skoro nie nadają się do sportu.
Myślę o dokanałowych i chyba najlepiej z zausznikami, które na stałe będą je trzymać na miejscu. Możecie wrzucić coś, co będzie fajnie grało i będzie miało pierdolnięcie w sile dźwięku odpowiednie? Myślę, że mogę wydać na nie koło 500 zł.
Myślę o dokanałowych i chyba najlepiej z zausznikami, które na stałe będą je trzymać na miejscu. Możecie wrzucić coś, co będzie fajnie grało i będzie miało pierdolnięcie w sile dźwięku odpowiednie? Myślę, że mogę wydać na nie koło 500 zł.
nic na potem
jeszcze lepiej, może Ci ktoś inny nasikać
<adlib Kaza Bałagane>Pśśś pśśś pśśś
AMEX, no cap, 800 score
- checollada
jakiej firmy i jakie paski albo coś innego na siłownie kupić? ostatnio zaczął występować u mnie problem z puszczającym chwytem i straszną pompą przedramion
czy takie coś https://www.climaqx.com/ultra-grips/cli ... d_source=1 jest warte rozważenia i swojej ceny, czy np. jakieś losowe paski za 5 euro z amazona dadzą mi to samo?
czy takie coś https://www.climaqx.com/ultra-grips/cli ... d_source=1 jest warte rozważenia i swojej ceny, czy np. jakieś losowe paski za 5 euro z amazona dadzą mi to samo?
te se weź i nie świruj https://sklep.kfd.pl/kfd-lifting-straps ... -4728.html
No wzmocnij chwyt, ale nie ograniczaj swoich martwych słabym chwytem, kup te paski (albo hook grip, ja używam, ale pewnie nie każdemu się chce)
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
- checollada
nie robię martwych ciągów za bardzo, tzn. robię ale bardzo rzadko, umiem może ze 140kg podnieść
bardziej różnego rodzaju wiosłowania barbell/dumbbell, jak lecę na maksa to mam wrażenie, że mógłbym jeszcze z 2 powtórzenia pociągnąć z pleców, ale puszcza mi już chwyt, albo ogólnie czuję dyskomfort przez ciągłe skupianie się na utrzymaniu ciężaru w dłoni, zamiast skupić się na czuciu mięśniowym. wiadomo, że powinno się wzmacniać najsłabsze punkty, ale ja w chuju mam trochę, nie jestem aż tak wczuty, jak paski załatwią sprawę to super. kupię i zobaczymy
bardziej różnego rodzaju wiosłowania barbell/dumbbell, jak lecę na maksa to mam wrażenie, że mógłbym jeszcze z 2 powtórzenia pociągnąć z pleców, ale puszcza mi już chwyt, albo ogólnie czuję dyskomfort przez ciągłe skupianie się na utrzymaniu ciężaru w dłoni, zamiast skupić się na czuciu mięśniowym. wiadomo, że powinno się wzmacniać najsłabsze punkty, ale ja w chuju mam trochę, nie jestem aż tak wczuty, jak paski załatwią sprawę to super. kupię i zobaczymy
Robiąc wioslowanie? xD
-
genocidegeneral
zakresy powiedzmy 5-8 na wielostawach i 8-12 na izolacjach i zwiększanie ciężaru dopiero, gdy osiągniemy górną granicę powtórzeń w założonej liczbie serii (np. 4x8 i 3x12)
czy
dokładanie ciężaru po osiągnięciu 32 w 4 seriach na wielostawach i 36 powtórzeń w 3 seriach na izolacjach - łącznie, np. 9,9,8,6 zamiast 4x8
czy
dokładanie ciężaru po osiągnięciu 32 w 4 seriach na wielostawach i 36 powtórzeń w 3 seriach na izolacjach - łącznie, np. 9,9,8,6 zamiast 4x8
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- checollada
imo nie ma złej odpowiedzi, najważniejsze to trackowac ciężar i powtórzenia, progresowac powoli, cieszyć się z jedno powtórzenie więcej czy 5kg dołożone
ogólnie tak jeszcze pomyślałem sb, że nikt nie mówi, że trzeba trzymać się jednego ciężaru podczas jakiegoś cwiczenia, można sobie urozmaicać żeby nie bylo nudy. ja często robię np 2 serie cięższe na początku powiedzmy 6-8 powtórzeń, a gdy czuję że już trochę sie tym zmęczyłem, to dwie kolejne robię lżejszym ciężarem na 12-15 powtórzeń, oczywiście do albo blisko upadku mięśniowego, żeby dobrze dojebac mięsień
ale moze jak ćwiczysz jakos pod wyniki siłowe, to wtedy metoda progresji jest ważniejsza, ja ćwiczę żeby se zmęczyć mięsień, fajnie spompować i żeby się nie zanudzić treningiem, więc rotuje ćwiczenia, powtórzenia i ciężar
ogólnie tak jeszcze pomyślałem sb, że nikt nie mówi, że trzeba trzymać się jednego ciężaru podczas jakiegoś cwiczenia, można sobie urozmaicać żeby nie bylo nudy. ja często robię np 2 serie cięższe na początku powiedzmy 6-8 powtórzeń, a gdy czuję że już trochę sie tym zmęczyłem, to dwie kolejne robię lżejszym ciężarem na 12-15 powtórzeń, oczywiście do albo blisko upadku mięśniowego, żeby dobrze dojebac mięsień
ale moze jak ćwiczysz jakos pod wyniki siłowe, to wtedy metoda progresji jest ważniejsza, ja ćwiczę żeby se zmęczyć mięsień, fajnie spompować i żeby się nie zanudzić treningiem, więc rotuje ćwiczenia, powtórzenia i ciężar
Może polecicie jakich albumów słuchacie na siłowni? Ja ostatnio Kendrick, Nas, Eminem i szukam czegoś podobnego w formie albumów żeby nie zamulały.