Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
Ale właściwie czemu on kończy karierę w środku sezonu? Już nie mówiąc że pół roku temu wygrał Euro z Hiszpanią sobie.
bo ma problemy z biodrem od paru lat i według tego co można przeczytać ból jest na tyle duży, że nie jest w stanie chodzić przez kilka dni po meczach
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
-
Bisclavret
Jest atmosferka
To pewnie jakas trybuna dla fanclubow miedzynarodowych z wycieczek
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
koniec kariery był bliski gdyby w oko dostał
trochę beka że jakaś Aleksandra Mirek zostaje sportowcem roku
Czemu beka? Typiara zdobyła jedyne złoto olimpijskie dla Polski dwukrotnie bijąc rekord świata. Właśnie bardzo dobrze, że to ona zgarnęła, a nie Świątek.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Jedyny słuszny wybór w sezonie olimpijskim.
- zemsta1camzata
a fajdek który?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Spoiler

no i co z tego że zdobyła złoto, skoro to jeden z najbardziej niszowych sportów na świecie
to trochę tak jakby zdobyła złoty medal olimpijski w skoku do wody pobijając jakiś tam rekord świata czy dwa rekordy
kogo obchodzi
a to że nikt nie zasługiwał to swoją drogą
^ ta córka
to trochę tak jakby zdobyła złoty medal olimpijski w skoku do wody pobijając jakiś tam rekord świata czy dwa rekordy
kogo obchodzi
a to że nikt nie zasługiwał to swoją drogą
^ ta córka
Po jajecznicy na deser szykuje się ustawka córki Fajdka i Szeremety.
Wspinaczka to jeden z najbardziej niszowych sportów? Pójdź sobie na pierwszą lepszą ściankę, to zobaczysz ile osób to trenuje
dodatkowo zobacz sobie, jacy sportowcy wygrywają takie plebiscyty w innych krajach
W sumie nie wiem po chuj wchodzę w dyskusję z przygłupim kibolem Legii, który zna 5 dyscyplin na krzyż

W sumie nie wiem po chuj wchodzę w dyskusję z przygłupim kibolem Legii, który zna 5 dyscyplin na krzyż
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- zemsta1camzata
tym tokiem to małysz i kowalczyk również nie powinni wygrywać
no bez jaj
przecież takiego małysza w szczycie to oglądały miliony polaków, justynę troche mniej
chodziło mi o to że takiej wspinaczki to nikt nie ogląda oprócz igrzysk
tak samo jak w pingponga czy w kręgle dużo ludzi trenuje i co będzie złoto to top 1 w plebiscycie ma być?
kręgli nie ma na igrzyskach to był przykład niszowego ale popularnego sportu
przecież takiego małysza w szczycie to oglądały miliony polaków, justynę troche mniej
chodziło mi o to że takiej wspinaczki to nikt nie ogląda oprócz igrzysk
tak samo jak w pingponga czy w kręgle dużo ludzi trenuje i co będzie złoto to top 1 w plebiscycie ma być?
kręgli nie ma na igrzyskach to był przykład niszowego ale popularnego sportu
Jakim ty jesteś młotem XDDDDDDDD takie skoki uprawia się w porywach w kilkunastu krajach na świecie, wspinaczkę (śmiem twierdzić) że w ponad połowie krajów na świecie.
W takiej Holandii w 2024 wygrał kolarz torowy
W takiej Holandii w 2024 wygrał kolarz torowy
Dla mnie pani Mirosław zasłużenie, ale że Iga poza podium to już niespodzianka, ja stawiałem je na top2 miejscach.
tylko że wspinaczki nikt nie ogląda
w przyszłym roku to ratajski wygra plebiscyt po zdobyciu mistrzostwa świata w darcie (wierzę)
w przyszłym roku to ratajski wygra plebiscyt po zdobyciu mistrzostwa świata w darcie (wierzę)
- zemsta1camzata
nom i skończył się małysz i kowalczyk to skoki mają fatalną oglądalność a biegi narciarskie jeszcze gorszą
no ale spoko w takim razie popatrzmy na inne kraje kto wygrywa
we francji w 2018 wygrał gość uprawiający dziesięciobój
w holandii w 2024 kolarz torowy
w hiszpanii w 2021 wygrał golfista a w snowboardzista
w portugalii w 2021 wygrał judoka
w niemczech w 2024 wygrał wioślarz
więcej krajów mi się już sprawdzać nie chcę, ale liczę że zrozumiesz na takiej próbce
Dodano po 2 minutach 24 sekundach:
biegów narciarskich też nikt nie ogląda

-(1).gif)