[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

WesolyJozek

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: WesolyJozek »

Ale tam nie było jakiegoś sporu, czlowieku nie udawaj że jesteś gangsterem z compton ktory wykladal uliczny styl zycia pomidorowi w szkole wieczorowej. Chlop sobie stoi, podchodzi do niego drugi z którego ten pierwszy dwa razy się smial w kawałku i bez ostrzezenia uderza xD co to kurwa jest.

"TAK WYGLADA ULICA" XD . TPS ci to pod cela opowiadal? Cała ta wypowiedz jest tak smieszna, nawołujący do tolerancji, miłości i przyjazni Bedoes w momencie, w którym ktoś się z niego śmieje bierze kolegow i wali z zaskoczenia chlopa, jeszcze po jakiejś imprezie.

Jeśli cie bili w dziecinstwie za to, że się odezwales to szczerze wspolczuje, ale ani Eripe ani Bedoes nie zapisywali się do ligi chuliganow, więc nie obowiazuja ich gangsterskie zasady tak jak cosa nostre, sinaloe i ofc uzytkownika Aleksy.
Gdy się nie znaliśmy, dzwoniliście krzycząc oraz strasząc
Ja spróbowałem gadki
Ale mówiliście o ruchaniu, gdy ja chciałem to wyjaśnić
Uciekałem przed wami, bo się bałem
Mówię to drugi raz, bo wstydzę się tylko tego, że cię słuchałem
Nic ci nie zrobiłem, a więc nie będę przepraszać
Najwidoczniej znam inne znaczenie zasad
Jebany tluscioch hipokryta
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

To nie są żadne zasady ulicy, tylko wiedza posiadana przez każdego mężczyznę. Nikt mnie tego nie musiał uczyć, bo nauczyło mnie tego życie w polskiej publicznej podstawówce.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
E-42

Post autor: E-42 »

A no widzisz aleksy zlikwidowali gimnazja to gówniaki nie mają skąd wiedzy o życiu czerpać, tam wchodziłeś jako chłopiec a wychodziłeś chłopem będąc albo do Choroszczy wieźli na poprawki

Jestem za przywróceniem obowiązkowej służby gimnazjalnej
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
WesolyJozek

To nie jest wiedza posiadana przez każdego mezczyzne XD

Tak, jeśli pruje się do ciebie jakis nieznajomy chuj to trzeba uważać, najlepiej po prostu się oddalic. Ale jeśli stoisz sobie jako wykonawca HIBHOB po koncercie i z kimś gadasz po paru glebszych, to nadejscie bedoesa 2115 z chlopakami nie powinno być sygnałem że zaczyna się strzelanina i mortal kombat, zwłaszcza jeśli bedoes 2115 nie pochwala konfliktow, chce żeby wszyscy się lubili. Twoja odkleja niestety nie wytrzymuje w zderzeniu z faktami, więc mogę tylko wspolczuc że od wczesnego dziecinstwa byles swiadkiem przemocy. W mojej podstawowce nikt nie podchodził do nikogo żeby mu wykurwic z partyzanta, a jakieś konflikty były zalatwiane na soloweczkach
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

WesolyJozek pisze: 24 gru 2025, 11:58 To nie jest wiedza posiadana przez każdego mezczyzne XD
oczywiscie ze jest bo jak w podstawowce nie widziales zadnej walki to bankowo widziales jakas bitke meneli pod nocnym albo lebkow pod klubem. az tak sobie ciezko wyobrazic sytuacje gdzie stoi dwoch chlopow, klotnia sie zaostrza i nagle w peaku ten bardziej najebany dostaje piacha w zeby?
WesolyJozek pisze: 24 gru 2025, 11:58 jeśli bedoes 2115 nie pochwala konfliktow, chce żeby wszyscy się lubili.
no to tez zdziwko bylo najwieksze, ale czemu traktujemy bedoesa w tym konflikcie jako pokojowego grubasa a nie jako kogos kto ma sluszne waty ze oponent sie zesral do niego na trackach i w zaczepkach na fb (?chyba)
Ostatnio zmieniony 24 gru 2025, 12:02 przez Jaayu, łącznie zmieniany 1 raz.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Życzę wam kochani na święta, żebyście sobie znaleźli dziewczynę, która będzie wam tak robić dobrze i stawać zawsze za wami jak ten wesoły Józek za eripe. Najlepszości kochani!
Ostatnio zmieniony 24 gru 2025, 12:02 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

i aleksy za bedoesem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
aleksy

Bzdura. Musiałeś nie widzieć większości moich postów na jego temat.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

widziałem, podzielam rozczarowanie jego ruchami po KPM i twórczością, dissami rozjebał, co nie zmienia faktu, że bronisz go w tym temacie jak zemsta z czarnym Koalicji rządzącej
Awatar użytkownika
aleksy

Zemsta z Czarnym nie pozwolą powiedzieć złego słowa o KO. Porównanie kompletnie z pizdy. Radziłbym wycofać te słowa, jeżeli chcesz, żebym uważał Cię za poważnego usera. To było bardzo obraźliwe porównanie.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Fakt, zagalopowałem się, wesołych świąt
Awatar użytkownika
aleksy

No i spoko. Wesołych :D
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Te dwa dissy Bediego to sa jedyne solowe kawalki jakie znam od niego, ale tez wyjde na obrońcę pociesznego kowboja, no ale jak on kurwa skompromitowal tego Eripe jak Tede Nowatora, jak Doniu Chade i Dioxa, a jedyny argument przeciw to ze nie bylo walki rycerskiej z sedziami i ostrzezeniem, co zreszta grubas wypomnial w hit em up.
WesolyJozek

aleksy pisze: 24 gru 2025, 12:07 Zemsta z Czarnym nie pozwolą powiedzieć złego słowa o KO. Porównanie kompletnie z pizdy. Radziłbym wycofać te słowa, jeżeli chcesz, żebym uważał Cię za poważnego usera. To było bardzo obraźliwe porównanie.
Gdyby to było do mnie to już bym garde trzymał bo nigdy nie wiadomo
Awatar użytkownika
aleksy

Jakby mi teraz @Malloy zajebał, to potem bym nie wymyślał jakichś partyzantów albo tłumaczył, że akurat jestem najarany, więc się nie liczy.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

aleksy pisze: 24 gru 2025, 12:07 Zemsta z Czarnym nie pozwolą powiedzieć złego słowa o KO. Porównanie kompletnie z pizdy. Radziłbym wycofać te słowa, jeżeli chcesz, żebym uważał Cię za poważnego usera. To było bardzo obraźliwe porównanie.
zgoda @Malloy nie porównuj tego przyjeba do mnie, bo aż mną wzdrygnęło że tak mogłeś mnie obrazić
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
aleksy

I po co te wyzwiska? Ja Cię nie obrażam. Życzę wesołych świąt i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

stwierdzenie faktów to nie jest obraza

wesołych świąt i pozdrawiam
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Pokój między użytkowniki, wesołych Świąt i jebać KO!
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Windowy

Post autor: Windowy »

Chlopaku ja wiem ze napierdalacie tu z polykiem temu cwelowi ale trochę obiektywizmu. Kurwisko sie gubilo całe swoje życie w zeznaniach a tu nagle wszyscy jego wersje biorą za pewnik. Chlop mając ponad 30 lat nie zakłada ze będzie sie napierdalał fizycznie z każdym kto ma inne poglądy jak on. Ja wiem ze wy tu jesteście tak sztywne gity jak Bonus co świruje prawilniaka spod celi a klawiszom żarcie donosił na stolowkach na szkoleniach.
A gruby znowu sie stramatyzowal na 10 lat po beefie w którym "rozpierdolił" Eripe. To tyle w kwestii wygranej

Na hip hop pl od zawsze beka z was
ODPOWIEDZ