OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
obejrz koniecznie. jeden z moich ulubionych i wg mnie topka filmów z ostatnich nwm 20 lat. jak dobrze pamiętam, to był klasyk na SLG
props za klauna, wiedziałem że kogoś mi przypomina
ja mam kumpla anglika, który ma identyczną fryzurę, brodę, sposób chodzenia i nawet kurtkę jak Morck. Inny kolor oczu, ale też jest zgryzliwym chujkiem.
Co do samego serialu po obejrzeniu:
Spoiler
spoko, ale całość psuje mi to totalnie cukierkowe zakończenie. akram idealny aż do bólu, wszystko pięknie dla wszystkich rozwiązane. no i dziwi mnie że tylu ludzi sprawdzając dogłębnie udział jenningsow nie powiązało loga na czapce z identycznym logiem dość znanego lokalnie i oryginalnego biznesu ojca 
no ale pwnie obejrzę drugi sezon, chociażby tylko posłuchać jak szkoci mówią 'wee biscuit'
no i szkoda że tak mało edynburga
no ale pwnie obejrzę drugi sezon, chociażby tylko posłuchać jak szkoci mówią 'wee biscuit'
no i szkoda że tak mało edynburga
yer a wizard, Harry
- ConeyIsland
Ocaleni (2025)
Poprawny, bez szału. Fabuła jako-taka, zakończenie w sumie na plus. Postacie natomiast miałkie imo.
Miałem nadzieję, że Brian....
Poprawny, bez szału. Fabuła jako-taka, zakończenie w sumie na plus. Postacie natomiast miałkie imo.
Miałem nadzieję, że Brian...
Spoiler
leci w huja z chorobą i na końcu filmu wyzna, że jest kumaty i tak naprawdę to on wie co się stało / on zabił, czy coś xD
-
genocidegeneral
dedektyw: zmarznięci indianie
ja jebe, jaki chujowy fanserwis, dawaj nawiążemy do Tuttle'i i "Time is a flat circle" chuj wie po co
plusy: jak pocahontas poszła się bić z typami to im nie napierdoliła w myśl idei "slay queen"
minusy: cała reszta
ja jebe, jaki chujowy fanserwis, dawaj nawiążemy do Tuttle'i i "Time is a flat circle" chuj wie po co
plusy: jak pocahontas poszła się bić z typami to im nie napierdoliła w myśl idei "slay queen"
minusy: cała reszta
Co sądzicie o serialu Aniela @Luxair i @Połas? Już tradycyjnie będę Was pytał o dzieła Demirskiego po Artystach i Udarze
Na razie głośno o tej sprawie pani z Żabki, a przecież jest tam jeszcze parodia Maty czyli raper banan, syn prawnika. Ja jeszcze nie widziałem, trudno mi sobie wyobrazić żebym docenił grę aktorską Kożuchowskiej, no ale chyba się skuszę jak skończę Dept. Q.
@potter Nie znam ale dzięki za polecanko, zaciągam!
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
nie pytałeś mnie, ale się wypowiem 
gra aktorska kożuchowskiej, to moim zdaniem najlepsze co się wydarzyło w tym serialu. poza tym nic szczególnego
gra aktorska kożuchowskiej, to moim zdaniem najlepsze co się wydarzyło w tym serialu. poza tym nic szczególnego
obejrzałem siedem odcinków i nie do końca rozumiem zachwyty, dużo niepotrzebnych przekleństw, fabuła odklejona (wątek z gwiazdami hip-hopu meh), kilka wkurwiajacych postaci i generalnie za długo ten serial się ciągnie. trochę jakbym oglądał jakąś pierwszą miłość dla dorosłych, pominiesz trzy sceny to niewiele cię ominie
Kompletnie nie miałem czasu sie jeszcze za to zabrać, niestety. Na razie tylko miałem ścieżkę dźwiękową na odsłuchupotter pisze: ↑20 cze 2025, 12:36 Co sądzicie o serialu Aniela @Luxair i @Połas? Już tradycyjnie będę Was pytał o dzieła Demirskiego po Artystach i UdarzeNa razie głośno o tej sprawie pani z Żabki, a przecież jest tam jeszcze parodia Maty czyli raper banan, syn prawnika. Ja jeszcze nie widziałem, trudno mi sobie wyobrazić żebym docenił grę aktorską Kożuchowskiej, no ale chyba się skuszę jak skończę Dept. Q.

obejrzalem pierwszy odcinek "anieli" i chyba starczy 
ja obejrzałem zjarany pierwsze 7 odcinków i sie naśmiałem w kilku momentach - dobrze przerysowane to jest dla mnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kurde no odpalilem drugi odcinek do kotleta i rzeczywiscie juz duzo lepiej
z zaskoczenia wzielo jak w soundtracku cpaj stajl wjechal
z zaskoczenia wzielo jak w soundtracku cpaj stajl wjechal
- ConeyIsland
The Pitt
Nie licząc Good Doctora nigdy nie byłem fanem medycznych seriali ale kobita mnie namówiła i łoo 9/10 ode mnie, jaranko w opór, kapitalny serial i świetna rola Wyle'a
Nie licząc Good Doctora nigdy nie byłem fanem medycznych seriali ale kobita mnie namówiła i łoo 9/10 ode mnie, jaranko w opór, kapitalny serial i świetna rola Wyle'a
Nowy Glina – pierwsze zdjęcia z kontynuacji! Powrót kultowych bohaterów

Spoiler

w sumie czekanko nawet
Duuużo słabsze od poprzednich produkcji Demirskiego, co w sumie nie dziwi - w końcu znał się na zakulisowym funkcjonowaniu teatru i sam opiekował się Maciejem Nowakiem, pierwowzorem postaci Poniedziałka z "Udaru"... a tutaj napisał scenariusz wg. swojego widzimisię, jarając się światem raperów jak Młoda Polska chłopami i podpierając postaciami z IRL. Chaos działał w "Udarze", tutaj - słabo. Nie jest to totalnie-totalnie tragiczne, ale taka wannabe-Masłowska trochę wyszła...?potter pisze: ↑20 cze 2025, 12:36 Co sądzicie o serialu Aniela @Luxair i @Połas? Już tradycyjnie będę Was pytał o dzieła Demirskiego po Artystach i UdarzeNa razie głośno o tej sprawie pani z Żabki, a przecież jest tam jeszcze parodia Maty czyli raper banan, syn prawnika. Ja jeszcze nie widziałem, trudno mi sobie wyobrazić żebym docenił grę aktorską Kożuchowskiej, no ale chyba się skuszę jak skończę Dept. Q.
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Dept Q. mocno polecane właśnie odpalam
Mi to tez nie zagrało za bardzo, tak jak mówiłem, tak podtrzymuje: w ogóle nie cenie Kożuchowskiej i oglądanie jej na ekranie jest strasznie męczące. Zresztą żadnej postaci z tego serialu nie polubiłem, nie ma komu kibicować, są oni tacy przerysowani w te złą stronę (najgorsze chyba siostry bliźniaczki). A ten wątek rapowy fatalnie napisany, nastawiony na kontrowersje że Matecki to Matczak itp, ale chyba jednak zostało to zlane przez mainstream i w sumie słusznie. Do zapomnienia.Luxair pisze: ↑18 lip 2025, 16:13 Duuużo słabsze od poprzednich produkcji Demirskiego, co w sumie nie dziwi - w końcu znał się na zakulisowym funkcjonowaniu teatru i sam opiekował się Maciejem Nowakiem, pierwowzorem postaci Poniedziałka z "Udaru"... a tutaj napisał scenariusz wg. swojego widzimisię, jarając się światem raperów jak Młoda Polska chłopami i podpierając postaciami z IRL. Chaos działał w "Udarze", tutaj - słabo. Nie jest to totalnie-totalnie tragiczne, ale taka wannabe-Masłowska trochę wyszła...?
Za to w Dept Q ten przekrój kolorowych i różnorodnych bohaterów imo robi całą robotę i jest największą siłą tego serialu, bardzo fajna rzecz i czekam na więcej.
- ebismolarek
Ja obejrzalem Dzikość z panem Ericiem Baną i takie nooo moze byc, nie było ani chujowe ani zajebiste, takie 6 na 10 w porywach do 7 za ładne widoczki
Wczesniej Krwawe wybrzeże i tez w sumie takie 7/10
Wczesniej Krwawe wybrzeże i tez w sumie takie 7/10
Propsuje wspomniane już na forumku The Studio. Czekam na drugim sezon, a drugi odcinek to był peak komedii, danej nic mnie tak nie rozbawiło