nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz, ale imo dla AV czy Brighton to jak dla WHU w poprzednich latach, takie puchary to będzie duża motywacja i chęć wygrania czegokolwiek w Europie. Stawiam 1-3.
Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2023, 13:48 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Legia wpierdala sporo bramek ostatnio ale i sporo traci, mogliby wygrać a jak przejebią to takie 3:2 bym obstawił
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Będzie grał ten Fran Tudor?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wpis Grabary po wczorajszym meczu w Turcji
Zasłużyliśmy na 3 punkty w tej gównianej dziurze
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ConeyIsland
Zmienił potem na shit game z shithole 
-
szoumidelej
elegancko by bylo gdyby legia sie postawila villi ale ciezki temat z faworytem do wygrania calych rozgrywek
Pięć zmian w pierwszym składzie w stosunku do meczu ligowego. Niemal cały trzon zespołu na ławce.
Pozdro
no 5 ale nie 11, a Emery nie wyglądał jakby miał wyjebane w ten mecz, ale no normalne że się zawsze umniejsza polskim zespołom jak wygrają z kimś mocnym
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Tak samo, jak umniejszali, jak był remis z Realem - bo rezerwy - bo motywacja - a kto im bronił wystawić mocniejszy skład? Motywacja? Pierdolenie.
Emery to akurat, jak wpadło 3;2 to był tak wkurwiony, że od razu poszły zmiany.
Mnie cieszy, że ten prostak z argentyny wyrwał trójkę.
Puchar pasztetowej - to nic nie zmienia, ale niech nabijają się te punkty.
Emery to akurat, jak wpadło 3;2 to był tak wkurwiony, że od razu poszły zmiany.
Mnie cieszy, że ten prostak z argentyny wyrwał trójkę.
Puchar pasztetowej - to nic nie zmienia, ale niech nabijają się te punkty.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bo te mocne zespoły na ogół wychodzą połową rezerwowego składu. Villareal wymienił w zeszłym sezonie na Lech 8 piłkarzy w stosunku do meczu ligowego, a na środku obrony grał typ z drużyny B.
Zresztą w dzisiejszym przypadku, to przecież przed meczem mówiłem, że Villa będzie mieć to w chuju, a nie że umniejszam Legii PO zwycięstwie.
Zresztą w dzisiejszym przypadku, to przecież przed meczem mówiłem, że Villa będzie mieć to w chuju, a nie że umniejszam Legii PO zwycięstwie.
bardzo dobry mecz legii nie klocmy sie
Nie oglądałem.
Chodzi tylko o fakt, że to, że mogą dać radę było do przewidzenia, bo Anglicy zaczynają się angażować w takie rozgrywki dopiero w okolicach play-off, albo jak zacznie im się palić dupa.
Chodzi tylko o fakt, że to, że mogą dać radę było do przewidzenia, bo Anglicy zaczynają się angażować w takie rozgrywki dopiero w okolicach play-off, albo jak zacznie im się palić dupa.
-
BouncedDuck5106
Jezu ale ty pierdolisz, całe życie piszesz o piłce a chuja na niej się znasz głąbie.
Kluby od kurwa stu lat stosują rotację, a ty się zachowujesz jakby Emery kurwa wskrzesił Agbonlahora.
Kluby od kurwa stu lat stosują rotację, a ty się zachowujesz jakby Emery kurwa wskrzesił Agbonlahora.
- bialyjelen
pierdolenie, zajebiscie przygotowana byla legia, a av bynajmniej nie miala wyjebane w ten mecz
+1 przecież na angielskim podwórku gra się co chwilę, Carabao, liga, puchar Anglii, tu jeszcze Europa, gdzie dla AV to spora gloryfikacja, no kurwa trudno żeby Oli Łotkins grał każdy mecz w sezonie 90 minut (a zresztą i tak ma chujowy startBouncedDuck5106 pisze: ↑21 wrz 2023, 21:13 Jezu ale ty pierdolisz, całe życie piszesz o piłce a chuja na niej się znasz głąbie.
Legia momentami nie grała w piłkę, ona tańczyła fandango na AV. To było naprawdę COŚ dużego. Wielkie 5 dla nich a Pan Ernest przyszły rekord transferowy Ekstraklasy ponad 12€ luzno
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
-
szoumidelej
to czemu aston villa wyszla martinezem a nie olsenem skoro lache polozyli albo szklany digne gral swiezo po 90 w lidze skoro moreno byl dostepny ?
legia mega props za ten mecz
- ConeyIsland
Widzieli co sie odjebało w drugim meczu grupy legii? Z 0:3 na 4:3 
Stosują od 100 lat i działają na zasadzie, że w priorytetowych meczach grają najlepsi, a w tych drugiego sortu ich zmiennicy. Mecz z Palace był dla Aston Villi ważniejszy niż mecz z Legią, stąd szansa tych drugich na korzystny wynik, co przewidziałem na długo przed meczem.BouncedDuck5106 pisze: ↑21 wrz 2023, 21:13 Jezu ale ty pierdolisz, całe życie piszesz o piłce a chuja na niej się znasz głąbie.
Głąbie.
@@2do5
Najlepszy CB, najlepszy piłkarz, najlepszy napastnik i reprezent Brazylii na ławce. To nie był optymalny skład.
Żeby była jasność, ten wynik Legii i tak robi wrażenie, bo pomimo, że AV wymieniło prawie 50% składu, to wciąż na papierze wyglądał on mocno. Niemniej, to nie był pierwszy garnitur.