MMA panowie MMA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Re: MMA panowie MMA

Post autor: chuj »

masz racje
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

jeszcze rewanz z jankiem bo go sedziowie okradli!!
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Gawka

Post autor: Gawka »

poratuje ktoś linkiem do ufc???
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Vipleague obczaj
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
zuperhero

Post autor: zuperhero »

no szkoda że nie pykło ale to już jest niestety poziom niedostępny dla gamrota, różnica klas i to właściwie na każdej płaszczyźnie była ewidentna. gamer zrobił dużo w ufc, w sensie nie każdy to materiał na mistrza, wbicie do top10 w ufc i to jeszcze w lightweight to ogromny sukces ale mimo wszystko spodziewałem się po nim trochę więcej. i nie mam na myśli samych wyników ale styl/przebieg poprzednich walk- oprócz tych nierankingowych walk na początku, to zawsze wygrane były przepchnięte kolanem, po splitach lub dyskusyjnych decyzjach. to że stójka gamrota jest średnia to było wiadome ale najbardziej zawiodłem się na kontroli przeciwnika w parterze, obalenia są zajebiste ale prawie nigdy z tego nic nie wynika- tylko przeniesienie walki do parteru, chwila pasywnego przytulania się na ziemi i powrót do stójki.
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Jest świetnym zapaśnikiem, ale jak widać są lepsi :dunno:
Inna sprawa, że widać było ten brak obozu, przecież on w drugiej rundzie już ledwo oddychał. Ale całkiem szczerze, myślę że pełne przygotowania niewiele by tu pomogły. Charles jest lepszym zawodnikiem w każdej płaszczyźnie, w końcu to legenda UFC.

Holloway vs Oliveira chce to zobaczyć :bowdown: Widziałem jakieś rolki na insta, że Max się wstępnie na to zgodził już :D

A Matiemu życzę jak najszybszego powrotów na zwycięską ścieżkę. Mistrzem może nie będzie, ale niech jebnie z dwóch rywali znowu, żeby potem dostał jakieś gorące nazwisko z top5 powiedzmy. Tego życzę polskim kibicom, bo ten tydzień był wspaniały, żyłem se normalnie tą walką jak życiem zastępczym elo
Awatar użytkownika
Gawka

Post autor: Gawka »

no niestety, w zadnej plaszczyznie nie bylo podjazdu :/
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Awatar użytkownika
checollada

Rebecki jaka rzeźnia znowu :shock:
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

haha no jebany, szkoda że ta druga runda tak słabo, inaczej byłby większościowy remis i byłoby sprawiedliwie, bo 3cia runda bezapelacyjnie 10-8
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
checollada

3 runda wystarczyło się podnieść z tego parteru i by to wygrał przez TKO, bo Klein nie mógłby wstać, no ale nie wiedział
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Ale nokaut, Haqparast sztywny

Rebecki pierdolil ze sie tyle nauczyl z poprzednich walk a chuja sie nauczyl, dalej blokuje ciosy czolem i jest rozcinany jakby go biczowali po ryju. Szkoda ze nie ogarnal ze Klein zlamal kostke w tej trzeciej rundzie, wstałby do stojki i byłby koniec walki

A no i sedzia który dał 10-8 Kleinowi nieźle sie grzybów nawpierdalal przed galą
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
checollada

chyba akcja roku, przeokrutny byl ten nokaut :bowdown:
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

jasny chuj ale wyłapał :shock:
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
checollada

Gane gamoniu co ty odjebales, cały wieczór czekałem na tą walkę :bag: :bag:
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

za takie kurwa rozkładanie dłoni z bomby powinien być minus punkt to by się oduczyli cwele szybciutko

a najlepiej jakby ogarnęli te rękawice od Trevora Wittmana zamiast szukać chuja do dupy bo już ostatnio się skompromitowali
ale kurwa UFC nie chce tego zrobić bo ziomek nie chce patentu sprzedać :lol:
albo niech odkurzą rękawice z Pride jak nie chcą się z Wittmanem dogadać, też byłyby w chuj lepsze

Dodano po 9 godzinach 4 minutach 20 sekundach:

:lol:
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Co do Rębeckiego to ja oglądając tę walkę, w pierwszej rundzie stwierdziłem, że on z tymi krótkimi łapami i tą sylwetką nie będzie elitarnym strikerem, i w stójce tylko zbierze na pizde. On ma idealne warunki (Kondycja, siła, szczęka, eksplozywność, odwaga), żeby ludzi obalać i dojeżdzać ciosami w parterze. W 3ciej rundzie dopiero zaczął obalać i to oddało. Moim zdaniem w tym kierunku go powinni rozwijać, a nie myśleć, że on będzie w stójce wygrywał z ludźmi co mają 2x dłuższe ręce od niego. Imo on ma potencjał być koszmarem stylistycznym dla ludzi, tylko musi dużo strategicznie pozmieniać.

Natomiast autentycznie, jak leżał w 3ciej rundzie na Kleinie, i sie z niego kurwa lało, dosłownie jakbyś pojemnik z farbą otworzył, to aż mnie cofnęło trochę. Gorzej niż jak w tej scenie z Fight Clubu gdzie Durden bryzgał krwią z ryja tego typa tam w tej piwnicy.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

ale beka się odjebała na Delija - Acosta, polecam jak ktoś nie widział
ogólnie ostatnimi czasy kilka razy taki restart walki miał miejsce, m.in. w Magny - Matthews i jeszcze co najmniej jedna taka akcja była ale nie pamiętam w jakiej walce
ale tutaj jest to o tyle śmieszne że Delija to ziomek Aspinalla co gadał przed walką coś takiego
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Cipek w 1 pierwszej gali octagonu w Polsce , wróbelki podpowiadają że jest duża szansa na Pałasza
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zuperhero

Post autor: zuperhero »

fajny artykulik o soldiciu: https://www.mmarocks.pl/roberto-soldic/ ... o-soldicia
pamiętam jak złomował przeciwników w ksw i hajp szczególnie w polsce był gigantyczny, no szkoda że nie poszedł do ufc.
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Post autor: 4-HO-MET »

Prez pisze: 25 paź 2025, 19:51 Rebecki pierdolil ze sie tyle nauczyl z poprzednich walk a chuja sie nauczyl, dalej blokuje ciosy czolem i jest rozcinany jakby go biczowali po ryju. Szkoda ze nie ogarnal ze Klein zlamal kostke w tej trzeciej rundzie, wstałby do stojki i byłby koniec walki

A no i sedzia który dał 10-8 Kleinowi nieźle sie grzybów nawpierdalal przed galą
Przecież Rębecki to paralityk. Ruchy defensywne jak u chorego na parkinsona, ciosy zadawane na oślep, niejednokrotnie aż dosłownie z zamkniętymi oczami. Zero pracy na nogach, był moment w walce, że Klein dał feinta prawym prostym i Rębecki się odchylił, ale nóżki zamrożone w miejscu i momentalnie poleciał LK na wykroczną.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
ODPOWIEDZ