NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
Ktoś mi wytłumaczy jak to jest z tym nba że wszystkie teamy mają koszulki i (buty?) nike? O chuj tu chodzi w Europie by było w chuj dziwne ze tylko adidas robi koszulki
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wydaje mi się że podobnie jest w MLS i wszystkie drużyny mają odzież Adidasa, takie zwyczaje w USA
- zemsta1camzata
- zemsta1camzata
tam to nawet dwie pilki nie starcza
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Na 3 piłki będą grać? 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
w ogóle czemu grubemu cały czas idą na rękę i go transferują tam, gdzie on to wymusza, typ całą swoją postawą zasłużył na to, żeby go wyjebać do hornets czy wizards
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)