Rapowy offtopic
- Jasny
- Zbanowany
Re: Rapowy offtopic
@Godhand Dziękuję <3
Dodano po 46 minutach 26 sekundach:
@Godhand W ogóle widzę, że zło dobrem zwyciężasz, nawet ja nie czuję się na to mocny
Dodano po 46 minutach 26 sekundach:
@Godhand W ogóle widzę, że zło dobrem zwyciężasz, nawet ja nie czuję się na to mocny
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
kiedyś tutaj pisałem, że nie korzystam ze streamingów, tylko pobieram muzykę, wrzucam na telefon i usuwam tracki, które mi się nie spodobają
ale dzisiaj sobie pobrałem spotify i kurwa tam też za 2 dychy miesięcznie możesz sobie pobrać i robić playlisty haha żałuję, że nikt mi tego nie powiedział, no ale może powinienem się domyślić, że te serwisy są takie wygodne XD nie ma sensu w pobieraniu muzyki w inny sposób, rzeczywiście
przepraszam za moje zachowanie, wyszła ze mnie trochę zamknięta głowa, w przyszłości postaram się mądrzej podchodzić do nieznanych mi rzeczy
głównym powodem pobrania aplikacji było dla mnie to, że sentino zmienił mix/mastering w zeszłorocznych kawałkach i pobieranie i szukanie w necie "nowych" tracków byłoby naprawdę męczące, tak że chyba możemy powiedzieć, że alvarez kolejny raz popycha polskę do przodu (również jestem polakiem)
ale dzisiaj sobie pobrałem spotify i kurwa tam też za 2 dychy miesięcznie możesz sobie pobrać i robić playlisty haha żałuję, że nikt mi tego nie powiedział, no ale może powinienem się domyślić, że te serwisy są takie wygodne XD nie ma sensu w pobieraniu muzyki w inny sposób, rzeczywiście
przepraszam za moje zachowanie, wyszła ze mnie trochę zamknięta głowa, w przyszłości postaram się mądrzej podchodzić do nieznanych mi rzeczy
głównym powodem pobrania aplikacji było dla mnie to, że sentino zmienił mix/mastering w zeszłorocznych kawałkach i pobieranie i szukanie w necie "nowych" tracków byłoby naprawdę męczące, tak że chyba możemy powiedzieć, że alvarez kolejny raz popycha polskę do przodu (również jestem polakiem)
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
polecam nieoficjalne spotify, ma wszystkie funkcje premium oprócz downloadu
W razie czego to możesz tracki, których na Spotify nie ma wrzucić przez pliki lokalne.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
kurwa, nigdy mi to nie działało, z żadnego urządzenia
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
A jaki masz konkretnie problem? Często się coś pierdzieli, np. mi teraz nie chcą się pobierać playlisty ani na komputerze, ani na telefonie, więc nie mogę na tel słuchać tych plików lokalnych. Natomiast tak, żeby je dodać na komputerze do playlisty Spotify i słuchać z numerami ze streamingów, to nie ma problemu. Zresztą no i ta synchronizacja z telefonem działała jeszcze z tydzień temu 
- OmarStooleyman
To nie jest tak, że wrzucając takie lokalne pliki do spotify czynisz je publicznym, ktoś może je odnaleźć i hipotetycznie może to zostać usunięte z racji praw autorskich? Dużo osób wrzucało tak Hewrę i Mobbyn i na momencie to znikało ze streamingu bo ktoś to zgłaszał
Nie, zupełnie nie. To są pliki z twojego komputera, które po prostu pobierają ci się na telefon czy inne urządzenie do słuchania offline, jeśli tego chcesz.
To co robili tamci ludzie, to normalny upload muzyki na Spotify. Ewentualnie 200 IQ move, czyli wrzucanie Art Brut Problemu jako podcast, bo dłużej powisi zanim zdejmą
To co robili tamci ludzie, to normalny upload muzyki na Spotify. Ewentualnie 200 IQ move, czyli wrzucanie Art Brut Problemu jako podcast, bo dłużej powisi zanim zdejmą
to wygląda tak, że w spotify da się ustawić lokalizację, który folder lokalnie to ma być, itd., zaciąga mi te utwory, ale za chuj nie da się ich odtworzyć, są na szaro, tak jak takie, które kiedyś były na plejkach, ale zostały usunięte. różne poradniki czytałem, ale się poddałem xd
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
Wydaje mi się, że też miałem na początku taki problem, ale w końcu coś pomogło. Niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć co to było.
W każdym razie mi naprawdę działa
Ale fakt, że Spotify generalnie nie ułatwia takiego rozwiązania i zupełnie nie dba, żeby to działało dobrze.
W każdym razie mi naprawdę działa
- Jasny
- Zbanowany
Re: Wasze ulubione numery 2022
Odkąd odkryłem, że na spotify jest nawet Lil Sis i po akcji z Joe Reaganem, mają mój połowiczny szacunek. Możecie ich używać
-------
Skąd można brać jakieś próbki, wpisałem takie coś na YT i nie mogę znaleźć dosłownie jednego kawalka, na którym słychać głos "rapera", wszędze słyszę jedynie kompiuter, który śpiewa za nich. Dajcie jakieś listy/źródła, a obiecuję, że się zaznajomię
Dodano po 19 godzinach 29 minutach 12 sekundach:
Halo, homosie oraz inni słuchacze obecnej sceny - pytaj poważnie, skąd można czerpać wiedzę na temat najnowszych kawałków, bo poświęcam się dla was i chcę poznać to gówno
// W temacie o ulubionych numerach/płytach zostawmy same listy.
oldschool
-------
Skąd można brać jakieś próbki, wpisałem takie coś na YT i nie mogę znaleźć dosłownie jednego kawalka, na którym słychać głos "rapera", wszędze słyszę jedynie kompiuter, który śpiewa za nich. Dajcie jakieś listy/źródła, a obiecuję, że się zaznajomię
Dodano po 19 godzinach 29 minutach 12 sekundach:
Halo, homosie oraz inni słuchacze obecnej sceny - pytaj poważnie, skąd można czerpać wiedzę na temat najnowszych kawałków, bo poświęcam się dla was i chcę poznać to gówno
// W temacie o ulubionych numerach/płytach zostawmy same listy.
oldschool
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
widocznie jeszcze za mało próbowałem, aż spróbuję znowu dzisiaj
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
@arboozrap dawaj temacik o DKA
Który z nich jest lepszym raperem Paluch vs Siwers
Jeden rabin powie Paluch, drugi rabin powie Siwers
- OmarStooleyman