Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Pierdolenie że raków był blisko. Chuja był blisko. Gdyby nie brak napastnika to graliby w LM. Ehe. Raków grał tak jak im Duńczycy pozwolily. Czy byli do ojebania? Pewnie że byli. Ale nie przez taki Raków.
powiedzmy sobie szczerze, że obie bramki dla kopenhagi były tak naprawdę z dupy i patrząc obiektywnie w tym dwumeczu raków bardziej zasłużył na awans także o żadnej przepaści nie ma mowy
najlepszy rakow to ten z drugich polow przeciwko arisowi kiedy nakurwiali gegenpressing jak u jurgena klopa, rywal klekal, a serduszko sie autentycznie radowalo, ze polska druzyna tak potrafi, reszta do zapomnienia i wrazenie utraconej szansy 
- ConeyIsland
masz racje źle dobrane słowo, po prostu dla mnie Raków w tym dwumeczu na pewno nie był słabszy od Kopenhagi i w moim odczuciu miał więcej klarownych sytuacji by ten awans wywalczyć, zabrakło jakości z przodu i tyle
Koszyki przed losowaniem
http://www.90minut.pl/news/328/news3280 ... aniem.html
MalinowyJogurt 2
- ConeyIsland
Fullkrug trafił do BVB. Coś czuję, że wypali ten transfer. A skoro tak to kto wie czy kosztem - oby PSG! - innej potęgi wyjdą z grupy.
Ferencvaros/Villa/Legia i Zrinjski, tak sobie życzę
trójkąt bermudzki wola mokotów
Podbijam pomysł @joey jak idzie o Legię
Dla Rakowa najlepsza grupa wg mnie
Rengers
LASK
Sheriff
Raków
Dla Rakowa najlepsza grupa wg mnie
Rengers
LASK
Sheriff
Raków
Odnośnie Rakowa jeszcze, to ja przez blisko 200 minut tej rywalizacji nie miałem przekonania, że oni są blisko czegokolwiek. Mimo skromnego wyniku, to mam wrażenie, że Duńczykom ten dwumecz wymknął się spod kontroli na max 10 minut i była to końcówka rewanżu. Wszystko ładnie ułożyło się pod nich, a oni zadbali o to, by fortuna sprzyjała im do końca, niemal całkowicie eliminując element przypadkowości.
Przecież nawet to rozgrywanie piłki przez Raków, od bramki, wyglądało jak grania na alibi na zasadzie, nie zarzucisz im, że nie konstruują akcji od podstaw, ale po tych 5-7 podaniach i tak szła laga na Piaseckiego, który większość starć przegrywał, bo jest po prostu za słaby na ten poziom. Jak grasz w ten sposób to robisz to po to, by poprzesuwać rywala i znaleźć miejsce na podanie przyspieszające grę, ale tu było robione to tak wolno, że Kopenhaga nawet niespecjalnie musiała pressować, by nic z tego nie wyszło.
Zabrakło jakości piłkarskiej, ale też pomysłu. Props za Szwargi za całość tego co pokazali w Europie, ale tutaj bez argumentów moim zdaniem.
Przecież nawet to rozgrywanie piłki przez Raków, od bramki, wyglądało jak grania na alibi na zasadzie, nie zarzucisz im, że nie konstruują akcji od podstaw, ale po tych 5-7 podaniach i tak szła laga na Piaseckiego, który większość starć przegrywał, bo jest po prostu za słaby na ten poziom. Jak grasz w ten sposób to robisz to po to, by poprzesuwać rywala i znaleźć miejsce na podanie przyspieszające grę, ale tu było robione to tak wolno, że Kopenhaga nawet niespecjalnie musiała pressować, by nic z tego nie wyszło.
Zabrakło jakości piłkarskiej, ale też pomysłu. Props za Szwargi za całość tego co pokazali w Europie, ale tutaj bez argumentów moim zdaniem.
tu akurat props dla Uefy, można będzie oglądać zawsze oba mecze na żywo
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ConeyIsland
@potter chce ci się jakieś prognozy na ligę mistrzów?? i są wgle chętni czy nie bardzo
- ConeyIsland
Ja też poproszę
Ja się z tym nie będę bawił jak coś, w sensie organizacji
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Orłoś nie bierze jeńców.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
więcej ludzi słyszało o Midtjylland niż o Legii