Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
dla richarda wlasnie doskonałe, jak bedzie mial 18 lat to dogada sie z tata jak z ziomkiem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
santrak
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Rysiu to będzie doinwestowany chłopak, już chodzi do przedszkola językowego z programem realizowanym po angielsku, pewnie wypierdoli na studia za granicę i zostanie chirurgiem jak dziadek, a nie nieudacznikiem-bananowcem bez wykształconej kory przedczołowej jak ojciec XD
ale jego ojciec nagrał klasyki polskiej muzyki murzyńskiej, więc też tak nie pierdolmy jakby przegrał życie, ja tam się teraz ostro śmieję z mesa, ale jego pierwsze trzy płyty pozostaną w moim sercu na zawsze, co by teraz nie zrobił to kozackim artystą już został i nikt mu tego nie odbierze
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- igorzastyy
W mojej głowie nikt mu nawet nie przyznał tytułu kozackiego artysty, więc faktycznie nikt w niej mu go nie odbierze
włącz zamach na przeciętność i włącz myślenie
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Ja to bym chciał obejrzeć reality show z mesikiem. Taki świat według Mesa, dzień z życia Mesa. Hit jak skurwysyn by był
aż do Hello Baby byłem sajko Mesa, ale nie wracam do jego płyt od dawna.
w pewnym momencie uświadomiłem sobie, że im rap bardziej ambitny tym bardziej zjebany. nic mnie nie obchodzi co super wartościowego chce mi przekazać jakiś raper, albo jakie ma poglądy czy przekonania. to, że umie zrymować kilka zdań i je zarapować nie stawia go w pozycji autorytetu. jak byłem młodszy to imponował mi 10 lat starszy Pan raper, teraz częściej wzbudza moje współczucie. i chyba tak będę wspominał płyty Mesa - pretensjonalne twory, które musiały być koniecznie "o czymś"...
teraz chyba wolę jak w muzyce nie ma słów, albo jest ich baaardzo mało
w pewnym momencie uświadomiłem sobie, że im rap bardziej ambitny tym bardziej zjebany. nic mnie nie obchodzi co super wartościowego chce mi przekazać jakiś raper, albo jakie ma poglądy czy przekonania. to, że umie zrymować kilka zdań i je zarapować nie stawia go w pozycji autorytetu. jak byłem młodszy to imponował mi 10 lat starszy Pan raper, teraz częściej wzbudza moje współczucie. i chyba tak będę wspominał płyty Mesa - pretensjonalne twory, które musiały być koniecznie "o czymś"...
teraz chyba wolę jak w muzyce nie ma słów, albo jest ich baaardzo mało
Ale stylówa Mesa w latach 2005-2017 nie do podrobienia była.
Jak w 2013 roku przeczytałm wywiad, w którym mówił, że wiekszośc bójek w życiu przegrał, to myślałem, że to jakieś zagięcie rzeczywistości. Wtedy każdy raper był PIERDOLONYM gangsterem, który wszystkich mógł zabić samym spojrzeniem.
Jak w 2013 roku przeczytałm wywiad, w którym mówił, że wiekszośc bójek w życiu przegrał, to myślałem, że to jakieś zagięcie rzeczywistości. Wtedy każdy raper był PIERDOLONYM gangsterem, który wszystkich mógł zabić samym spojrzeniem.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- igorzastyy
Chujnia. Raper Mes dokonał zamachu na siebie samego. Jedyne co mogę od niego słuchać to TBZD. Nie zasługuje nawet na czyszczenie okolicznościowych statuetek dla raperów, którzy znaleźliby się w hall of fame polskiego rapu. Warszawski bawidamek w zaszczanych spodniach.
ranking Mesów
1. casual dresik Mes z Flexxipa
2. psycholandlord Mes z beefu z Tedim
23804734534. stylówa Mesa w latach 2005-2017
1. casual dresik Mes z Flexxipa
2. psycholandlord Mes z beefu z Tedim
23804734534. stylówa Mesa w latach 2005-2017
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
Dużo rzeczy można o Mesie powiedzieć, ale nie to że był przeciętny. Bardzo się wyróżniał na reszcie sceny.
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- igorzastyy
O tej płycie mówiłem, ale dobra posłucham jeszcze raz tego na świeżo i się wypowiem
Z Zamachu bardzo lubię Smak życia, 25, Alkopoligamia, Jak to (tekst wiadomo źle się zestarzal, ale ten bit
).
Dołączam się do głosów, że jakiś tak szacunek Mesowi się należy. Teraz można się pośmiać, ale ja bym przez jego obecny stan i zachowania nie skreślał jego dokonań. O wiele łatwiej mi to przychodzi niż w przypadku VNM, o którym ciężko nie wspomnieć, bo te dwie postaci są wspominane naprzemiennie w obu tematach.
A Mesa też najbardziej lubię z TBZD, gdzie pozbył się nieco tego swojego nadęcia i zrobił m.in wspaniały hymn pt. Trzea było.
Dołączam się do głosów, że jakiś tak szacunek Mesowi się należy. Teraz można się pośmiać, ale ja bym przez jego obecny stan i zachowania nie skreślał jego dokonań. O wiele łatwiej mi to przychodzi niż w przypadku VNM, o którym ciężko nie wspomnieć, bo te dwie postaci są wspominane naprzemiennie w obu tematach.
A Mesa też najbardziej lubię z TBZD, gdzie pozbył się nieco tego swojego nadęcia i zrobił m.in wspaniały hymn pt. Trzea było.
No ja to bym chciał, żeby on się jeszcze pozbierał i jeszcze raz pokazał skillsy. Tylko, że tu mental by musiał dojechać, a z tym chyba średnio.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Przecież pokazał na ostatnim albumie Bucowskim
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
tylko ze on takie rzeczy mowil glownie po to, zebys uwierzyl ze od teraz juz wszystkie wygra
No wiesz, dla mnie to nie jest zły album. Kilka tracków troche dziwnych, ale ogólnie to jest cała esencja Mesa.
No ale to moje zdanie, a album się nie przebił do szerzej.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- scam_sakawa
no właśnie, zjadł totalnie 2025 w kategorii album roku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Własny ogon