Major SPZ
- Oportunistycznyebaka
Re: Major SPZ
Major jakiś autobiograficzny kawałek nagrał? 
-
WesolyJozek
Temu drugiemu cymbałowi to gpt chyba pisał ta zwrotke, co za patusy jebane xD
a jak czy lubi szczury to:
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Major SPZ x Majki - TESTO
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Zajebiste, raz do roku chłop pierdolnie coś fajnegoMajor pisze:Moje kwadratowe flow doprowadziło mnie tutaj!
Popi.jaku
Major SPZ rapuje w nowym numerze o spotkaniu z tajskim ladyboyem.
Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Właśnie mi to gdzieś wyskoczyło 

Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
Na niczym się nie znam
Fromaż czy to ty?
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
georgefloyd
Za każdym razem mówię, że rap jest w tym samym kotle co tęczowe środowisko to znajdują się tacy co się śmieją. W ogóle mnie to nie dziwi bo oni traktują kulturę hip-hop jakby to był polski wytwór xddd. Jak jakiś kasztan co najdalej był w Bytomiu albo w Piasecznie, nie potrafił się przywitać po angielsku miałby wiedzieć cokolwiek o afroamerykańskiej antykulturze. Do Polski ta pseudo kultura zawitała już jako mainstreamowa muzyka pop. Nie była żadną muzyką buntu ani nic z tych rzeczy. Hip-hop jako kultura była zmurzynioną wersją dzieci kwiatów. Czarne więzienia to naturalne środowisko tych artystów, gdzie cwelenie było na porządku dziennym. Jak słuchasz rapu nie możesz być anty tęcza.
Pamiętajcie że seks z facetem nie jest gejowski o ile jesteś stroną ruchającą, a nie tą ruchaną, tego mnie nauczył hip-hop
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Kto by nie wyruchał tajskiego transa niech pierwszy rzuci kamieniem
Na niczym się nie znam
-
resurrection
Zawitała na początku lat 90., nie była wtedy jeszcze "mainstreamową muzyką pop"Do Polski ta pseudo kultura zawitała już jako mainstreamowa muzyka pop
NO NA PEWNO, make love not war to główne hasło hip-hopu lat 80. i 90.Hip-hop jako kultura była zmurzynioną wersją dzieci kwiatów
W chuj pierdolenie ukryte pod fasadą niby analizy
- scam_sakawa
męczące pierdolenie, nawet w kategorii ironicznego postingu, który uprawiaszgeorgefloyd pisze: ↑10 cze 2026, 17:24 Za każdym razem mówię, że rap jest w tym samym kotle co tęczowe środowisko to znajdują się tacy co się śmieją. W ogóle mnie to nie dziwi bo oni traktują kulturę hip-hop jakby to był polski wytwór xddd. Jak jakiś kasztan co najdalej był w Bytomiu albo w Piasecznie, nie potrafił się przywitać po angielsku miałby wiedzieć cokolwiek o afroamerykańskiej antykulturze. Do Polski ta pseudo kultura zawitała już jako mainstreamowa muzyka pop. Nie była żadną muzyką buntu ani nic z tych rzeczy. Hip-hop jako kultura była zmurzynioną wersją dzieci kwiatów. Czarne więzienia to naturalne środowisko tych artystów, gdzie cwelenie było na porządku dziennym. Jak słuchasz rapu nie możesz być anty tęcza.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
O kurde, o kurcze
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME