@piernikowyskoczek wyciekła jego niewydana EPka
https://soundcloud.com/user-359326484/s ... -septum-ep
Młode Wilki 8
Re: Młode Wilki 8
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
mysle ze w podziemiu tez jest niewiele chetnych na w ogole udzial w akcji. zaraz wgciagna jakis nonameow z dupy co pierwszy raz ich ksywke slyszysz i beda nowi raperzyRIVALDO111 pisze: ↑10 lut 2022, 21:03 Akurat MW9 może im pomóc , bo to może być najmniejsza mainstreamowa grupa w historii. Hype ma tylko Nypel i Szczyl
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Co ???!!!!
Prawdziwi podziemni by się zabili o udział w MW ziomek.
Jak był konkurs pod beat na zwrotkę MW 8 finałowa gdzie potem wybrali 11 osób i wrzucili ich zwrotki na yt to było około 1000 ludzi którzy wysłali swoje zwrotki.
Tylko popkiller bierze w 98 procentach z mainstreamu ludzi którzy jeszcze nie są w topce ale już siedzą w dużych wytwórniach i robią te minimum 100 k na yt i dlatego ciężko tam wbić.
Tak naprawdę w MW 8 jedynym podziemnym był Cukier, który miał zerową rozpoznawalnosc. Reszta była znana.
Dlatego w tym roku typuje coś w tym stylu.
Nypel , Bambi /Sbm starter/
Asthma / DJam records/
27Demons , Esceh/Gugu/
Szczyl/Sony/
Rusina/Universal/
Beceka / Hype Label/
Miętha, Dzej /Asfalt/
Lublin/BOR/
Waima
Prawdziwi podziemni by się zabili o udział w MW ziomek.
Jak był konkurs pod beat na zwrotkę MW 8 finałowa gdzie potem wybrali 11 osób i wrzucili ich zwrotki na yt to było około 1000 ludzi którzy wysłali swoje zwrotki.
Tylko popkiller bierze w 98 procentach z mainstreamu ludzi którzy jeszcze nie są w topce ale już siedzą w dużych wytwórniach i robią te minimum 100 k na yt i dlatego ciężko tam wbić.
Tak naprawdę w MW 8 jedynym podziemnym był Cukier, który miał zerową rozpoznawalnosc. Reszta była znana.
Dlatego w tym roku typuje coś w tym stylu.
Nypel , Bambi /Sbm starter/
Asthma / DJam records/
27Demons , Esceh/Gugu/
Szczyl/Sony/
Rusina/Universal/
Beceka / Hype Label/
Miętha, Dzej /Asfalt/
Lublin/BOR/
Waima
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- yungXpaproch
no i o to chodzi. a z tych ludzi sa do wyboru sami nudziarze jak asthma, nypel, mietha i paru innych, lub ludzie typu rusina, vkie, ktorzy watpie ze by chcieli wziac w czyms takim udzial, no i np. szczyl, ktory jest juz po debiucie, kazdy go znaRIVALDO111 pisze: ↑11 lut 2022, 23:25 Tylko popkiller bierze w 98 procentach z mainstreamu ludzi którzy jeszcze nie są w topce ale już siedzą w dużych wytwórniach i robią te minimum 100 k na yt i dlatego ciężko tam wbić.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A dlaczego rusina i vkie miałby olać MW jak oni nie są zbyt rozpoznawalni ? Ogólnie uważam że to może być taka prawdziwa edycja MW bo obecnie z tych nazwisk co wymieniłem to 98 procent nie ma jeszcze hypu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Myślę, że mają na tyle poczucie smaku, by wyczuć że młode wilki to przypał i brać w tym udział to wstyd jak chuj
cztery żubry i dwie kurwy
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Zobaczymy. Największy label który ma się za prawilniaków - Berson poleciał do MW 8.