Travis Scott - UTOPIA (2023)
Re: Travis Scott - UTOPIA (2023)
Jadę se trajką do pracy i Thank God. 
ten singiel z Weekendem słaby w chuj był i zaniżył mi mocno oczekiwania ale jednak Travis dowiózł, mega siedzi mi całość i rzeczywiście mocno inspiracje Ye słychać w wielu momentach
Możecie zamówić zine do Polski? U mnie jest "THIS ORDER CAN’T BE SHIPPED TO THE ADDRESS YOU ENTERED. REVIEW YOUR ADDRESS TO ENSURE THAT ALL FIELDS HAVE BEEN ENTERED CORRECTLY AND TRY AGAIN."
https://shop.travisscott.com/
https://shop.travisscott.com/
Pierwszy odsłuch leci.
MODERN JAM
MODERN JAM
to napewno carti w FE!N? Myślałem ze tylko w refrenie
Drake co dał w MELTDOWN
Kapitalna zwrotka.
Dodano po 8 minutach 40 sekundach:
Produkcja na tym albumie to najwyższa półka.
Dodano po 8 minutach 40 sekundach:
Produkcja na tym albumie to najwyższa półka.
Ale ten Tajdal to jest gówno jebane gdzie jest album
no tidal ssie ostatnio strasznie z tymi opóźnieniami względem spoti
ja się nie jaram Travisem, ale spojrzałem w creditsy i na to co piszecie, no i chętnie se sprawdzę wieczorkiem
ja się nie jaram Travisem, ale spojrzałem w creditsy i na to co piszecie, no i chętnie se sprawdzę wieczorkiem
Ostatnio zmieniony 28 lip 2023, 9:47 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
TIL FURTHER NOTICE zdecydowanie najlepszy numer
jak się zagłębić w te numery to w większości się trafiają jakieś kulejące elementy
szczególnie tekstowo oczywiście, chociaż czasem też jakieś chujowe flow wjeżdża czy coś
ale produkcyjnie jest ciekawie więc całość się spina w całość jako tako
wydaje mi się że to jeden z tych albumów który zyskuje słuchany w całości
w sumie Astro też miało podobny efekt, bardzo rzadko mi się zdarzało słuchać numerów z tego albumu jako część playlist
ale album miał repeat value i lubiłem sobie odpalić w całości mimo że nie wszystko było tam zajebiste
jak się zagłębić w te numery to w większości się trafiają jakieś kulejące elementy
szczególnie tekstowo oczywiście, chociaż czasem też jakieś chujowe flow wjeżdża czy coś
ale produkcyjnie jest ciekawie więc całość się spina w całość jako tako
wydaje mi się że to jeden z tych albumów który zyskuje słuchany w całości
w sumie Astro też miało podobny efekt, bardzo rzadko mi się zdarzało słuchać numerów z tego albumu jako część playlist
ale album miał repeat value i lubiłem sobie odpalić w całości mimo że nie wszystko było tam zajebiste
Przecie to jest nie pojete wszystko ładuje na tidalu o północy w ultra HD, a tego kasztana dalej nie ma
kurwa jak oni ten biznes prowadzą 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Po pierwszym odsłuchu nic ciekawego 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ten album bardziej przypomina Rodeo czy nawet Owl Pharaoh niż Astro.
zajebisty album
jedynie k-pop do wywalenia
ale ten gość ma dyskografie
ale ten gość ma dyskografie
To chyba najlepsza i jedyna recenzja jaka mogła mnie zachęcić do sprawdzenia, bo po Birds in the Trap Sing McKnight Travis stał się dla mnie zupełnie obojętnym celebrytą i strasznie brakowało mi stylistyki z mixtapów.
Na chwilę obecną nie liczyłem już praktycznie na nic, bo nie lubię albumów, które ciarki oczekiwań zdążyły już zamienić w ziewanie żeby w końcu wyszły, nie lubię dwuletniego teasowania, zamykania się w kontenerze i dat zapisanych w kodzie strony, a ten jeden post dał mi więcej chęci na sprawdzenie albumu, niż cała jego promocja.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
faktycznie jest to trochę dziwne
Na razie w trakcie pierwszego odsłuchu i HYAENA oraz MY EYES 
Winyle jako 7 utwór mają zawierać AYE które pojawiło się na albumie Uziego więc pewnie MELTDOWN zostało dodane w ostatniej chwili. Ciekawe co będzie z CD.
https://www.travisscott.com/explore/vinyl-02/
https://www.travisscott.com/explore/vinyl-02/
nie no zajebista płytka, nic szczególnie odkrywczego tutaj nie ma, ale brzmi pierwsza klasa
Jeśli ktoś będzie zamawiał coś ze sklepu to chętnie się dołączę po zina. Mam jakiś problem bo wyskakuję mi, że nie dostarczają pod mój adres, ale jak dodam CD lub winyl bez zina to nie ma problemu.
po pierwszym odsluchu nie zawiodl, momentami czulem sie jakbym sluchal 808s (kozak album) K. Westa. Ale po tej calej otoczce raczej oczekiwalem czegos przelomowego, a wyszedl krazek, ktory zapomne za miesiac i raczej nie bede do niego wracal czesto
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.