Beka z lokalnych raperów
- yungXpaproch
Re: Beka z lokalnych raperów
@jajca napisalem mu co ma dokladnie powiedziec zeby cwel sie osmieszyl i powiedzial wszystko slowo w slowo. musze powiedziec bo niektorzy nie kumaja czaczy a to przeciez slychac, sam by takiego smiesznego gowna nie wymyslil
@wujot bo mi zazdrosci po prostu. moze widzi we mnie typow ktorzy sie z niego smiali w szkole
@ART tak, szukal mnie na instagramie dziwak i po tym, i nie tylko znalazl moja siostre ktora wzial za moja dziewczyne i pisal obrzydliwe rzeczy
@saturn i co? mam cie wyzywac? przeciez ty cala robote robisz na siebie w swoich postach. myslisz ze nieproszony powiesz o sobie wszystko co okropne (a jest duzo) i wyjdziesz jak rabbit w osmej mili? wez wylacz telefon dzieciaku bo ci sie goraczka 36.7°C odpali i po chlopie
@wujot bo mi zazdrosci po prostu. moze widzi we mnie typow ktorzy sie z niego smiali w szkole
@ART tak, szukal mnie na instagramie dziwak i po tym, i nie tylko znalazl moja siostre ktora wzial za moja dziewczyne i pisal obrzydliwe rzeczy
@saturn i co? mam cie wyzywac? przeciez ty cala robote robisz na siebie w swoich postach. myslisz ze nieproszony powiesz o sobie wszystko co okropne (a jest duzo) i wyjdziesz jak rabbit w osmej mili? wez wylacz telefon dzieciaku bo ci sie goraczka 36.7°C odpali i po chlopie
Re: Czy saturn może być seryjnym mordercą?
Rozjebało mnie to i to niżej
Ze zbiornikiem
Brawa panowie w opozycji jesteście 10 na 10. Brawo w chuj za te pancze. Teraz możecie iść się napierdalać
W realu
Ps.Byście rapu posłuchali albo czegoś innego Panowie zamiast się tu smagać na niby panczami. Malutka podopowiedz a potem już sami, oki xd
- marmolad_k2
Ale potężny numer, dawno nie było tu nic tak mocnego 
takiego znalazłem - chyba milanówek (ale to go jest od chuja w mainstremie)
Hyphap! |
|
Lokalny raper, nikt nie zna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
nadają się do tematu (nie znam,kolega podesłał dla beki mówi że od niego ze wsi )
Hyphap! |
|
mój osobisty klasyk
ZJEM SOBIE CIASTO
PÓJDE Z EKIPĄ NA MIASTO
Hahahahaha przemocarne
I jak juz przy grzechu jestesmy to Boze wybacz mi ale imo ten kawalek ma wajb fantomowej erekcji tbh
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
normalnie beztalencia w Polsce maja i więcej, zaskoczony?
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- marmolad_k2
Top 5 singli roku luźno.
- Karko_Nape
Gościu nawija że pół miasta ma go za cwela