e; [mention]MalinowyJogurt[/mention] niekoniecznie, ale znam się z częścią chłopaków
Spis rozjebusów
Re: Spis rozjebusów
hahahah o kurwa sobota flooo co odleciał 
e; [mention]MalinowyJogurt[/mention] niekoniecznie, ale znam się z częścią chłopaków
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
co 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- zemsta1kadluba
40 letni crackhead w bluzie giveczki shitpostuje w odpowiedzi na pizdę pod oko za szpagat
ok
ok
- zemsta1kadluba
Niejaki Pawko z Lacocamadre się odnosi do sprawy Soboty. Kojarzy ktoś tutaj tę postać i mógł jakoś go przedstawić (bo zaintrygowały mnie jego semickie oczka)
- rakieta_rakieta
-
MalinowyJogurt
Sobota jest tak wydygany, że próbuje zachować jakieś pozory, że wcale się nie boi, a widać że osrany po pachy. Boje się, że się debil wyhuśta.
[mention]loco[/mention] Dzięki, bo sposobem pisania mi kogoś znajomego przypominasz stamtąd, ale już ogarnięte że nie
[mention]loco[/mention] Dzięki, bo sposobem pisania mi kogoś znajomego przypominasz stamtąd, ale już ogarnięte że nie
ja na miejscu Sobulki poszedłbym na psy zgłosić Jongmena i jego ekipę, skoro i tak już ma łatkę kapusia, to tak przynajmniej wszytsko by się zgadzało
-
MalinowyJogurt
Czy Sobota i jego zmarszczki na ryju to już zgromadzenie publiczne?
Ty to akurat powinieneś zrobić W za chujowe prowo, gościu
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:25 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
Jongmen wpadł z dwoma prawilniakami i nabili w trzech siniczka pod oczkiem Sobusia 
♪ Niech żyją konfidenci przez szereg długich lat /A towarzystwo prosi o litra albo dwa ♪
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Mógł się spruć, a tylko krzyczałksiazenieporzadek pisze: ↑09 mar 2020, 10:04 Składam wniosek o wykreślenie Sebastiana Alvareza. Krzyczenie halo policja nie jest równoznaczne z byciem rozjebusem, a nic więcej poza tym nie stało się
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
saturday co memiarz o kurwa
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/