Kanye West
Re: Kanye West
to nieźle chłopa wjebał xD
Jeszcze chwila i Kanye na ślizgawce w temacie 'Jak poderwać dziewczynę' będzie pytał jak odzyskać Kim.
Myślę że najbardziej mu zależy na dzieciach, a że ta sucz mu blokuje dostęp to wkurw podwójny 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Dziś premiera pierwszego odcinka jeen-yuhs na Netflixie, tak tylko przypominam 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
jakby ktoś oglądał wersje z festiwalu i się zastanawia czy są jakieś zmiany to nie, to jest dokładnie to samo. Kanye nic ostatecznie nie zmieniał w dokumencie.
Bo mu blokuje dostęp do dzieci, a po za tym bez jego zgody pozwala dziecku 9 letniemu korzystać z TikToka. Każdy normalny rodzic by się wkurwił. Sam mam 2 córki w podobnym wieku co jego. I feel it
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
I do tego umawia się z ziomkiem, który od lat się z niego nabijał, nie sądzisz że sukowate zachowanie?
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
I do tego umawia się z ziomkiem, który od lat się z niego nabijał, nie sądzisz że sukowate zachowanie?
Jeśli mu blokuje dostęp do dzieci i historie o tych oskarżeniach o kradzież czy testach narkotykowych są prawdziwe to rzeczywiście mega chujowa zagrywka z jej strony. Co do korzystania z tik toka, to wiadomo, że niezbyt odpowiedzialne ale Kanye sam wrzuca swoje córki na social media co chwilę.
Co do Pete to nic mi nie wiadomo o nabijaniu się z Kanye od lat ale to dorosła kobieta jest, ma prawo spotykać się z kim chce.
Może Kanye ma racje ale trzeba wziąć poprawkę na to, że to Kanye i znamy tylko jedną stronę historii, kij wie co on mógł prywatnie odwalać i jak to naprawdę wszystko wygląda, ten związek z Julią Fox też kolorowo nie wygląda bo dziś już się wjebała w dramę na twitterze z Azaelią Banka, która ją oskarża o bycie eskortką i ćpunką więc kij wie co Kim sobie mogła myśleć gdy wiedziała, że Kanye się z nią buja.
Swoją drogą, dobrze że Kanye z nią skończył bo w razie walki o dzieci by mógł mieć przez nią duży przypał.
Co do Pete to nic mi nie wiadomo o nabijaniu się z Kanye od lat ale to dorosła kobieta jest, ma prawo spotykać się z kim chce.
Może Kanye ma racje ale trzeba wziąć poprawkę na to, że to Kanye i znamy tylko jedną stronę historii, kij wie co on mógł prywatnie odwalać i jak to naprawdę wszystko wygląda, ten związek z Julią Fox też kolorowo nie wygląda bo dziś już się wjebała w dramę na twitterze z Azaelią Banka, która ją oskarża o bycie eskortką i ćpunką więc kij wie co Kim sobie mogła myśleć gdy wiedziała, że Kanye się z nią buja.
Swoją drogą, dobrze że Kanye z nią skończył bo w razie walki o dzieci by mógł mieć przez nią duży przypał.
O fajnie że napisałeś to o tiktoku i dziecku i to o tym że się nabijał ten typ. Wiesz co ja chyba średnio za Kanye przepadam i on mnie potwornie triggeruje, staram się jakoś bardziej go zrozumieć i polubić albo chociaż mniej nie lubić xd
O koniec też fajnie.
O koniec też fajnie.
Summa summarum chujowo być gwiazdą, dzieci i tak już mają najebane w głowach najczęściej od tej sławy a tu jeszcze medialny rozwód z Kanye, który do najnormalniejszych ludzi na świecie nie należy
. A matka od lat celebrytka z reality show, z ojczymem, który zmienił płeć i wystąpił w South Parku (nota bene Ye i Kim też i to nie raz
), literalnie przewalone mają te dzieci.
O nie, tragedia.koniec pisze: ↑16 lut 2022, 19:35 Jeśli mu blokuje dostęp do dzieci i historie o tych oskarżeniach o kradzież czy testach narkotykowych są prawdziwe to rzeczywiście mega chujowa zagrywka z jej strony. Co do korzystania z tik toka, to wiadomo, że niezbyt odpowiedzialne ale Kanye sam wrzuca swoje córki na social media co chwilę.
co
znaki
znaki
the entire nations of ireland & sweden, african diaspora XDDDDD
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
no tam grubo Panie poleciały bo z ich postów wynika, że były psiapsiółkami a teraz wyzywają się od ćpunek, bezdomnych, eskortek i kij wie czego jeszcze.
zajebisty ten serial o nim jest, ta relacja z mamusią jaką miał mega budująca i się ciepło na serduszku robi jak się patrzy na to