WWO
-
starydobryhiphop
Re: WWO
ale jedno muszę oddać, że przed koncertem PFK w niepełnym składzie bałem się, że będzie Chwile ulotne i jestem bogiem i nara PKHZ i takie podkręcanie trochę jednak nie do końca uczciwe (żeby niepowiedzieć że w ogóle) a tu było bardzo dużo numerów, rzeczywiście to był koncert materiału PFK (nawet jeśli nie koncert PFK).
pytanie też w jakich kontekstach o tej PFK słyszy. Pewnie muzycznych luzik, ale pewnie jest też ogrom pytań a jak to było z magikiem itd itp.
pytanie też w jakich kontekstach o tej PFK słyszy. Pewnie muzycznych luzik, ale pewnie jest też ogrom pytań a jak to było z magikiem itd itp.
- TooMuchSmoke
PFK to jest w ogóle oddzielna historia bo przez film fabularny przebili się do świadomości ludzi spoza rapowej bańki. I tak np mój wujas - 50 letni metalowiec zajaral się Kinematografia i normalnie lata na te jubileuszu PFK w Spodku. Niczego innego z rapu nie zna nawet.
- marmolad_k2
Gdyby to był koncert Pokahontaz, to wszyscy by wyszli po tych trzech piosenkach PFK.starydobryhiphop pisze: ↑19 kwie 2026, 15:52 to był koncert materiału PFK (nawet jeśli nie koncert PFK).
- gods bidness
Ciekawe czy by zagrali summa summarum.
-
starydobryhiphop
A i jeszcze jedna kmina w związku z koncertem pfk w tych czasach, ale jednak wracająca do wwo. Gdyby już tam olać to że skład przestał oficjalnie kiedyś istnieć (o co w sumie nie mam pretensji bo uważam że wtedy to było niepotrzebne, ale też potrafię przez osobiste doświadczenia zrozumieć tamte emocje) to przy utworach Pfk nie mam tego zgrzytu typu kwasy o monopol kontra nawijanie o zipach na zawsze i inne prawilne gadki które rozbiły się o reklamy itp. Jednak kinematografia nie była tak prawilna, a fokus i rahim też w większym stopniu po prostu są ludźmi przed 50 ale nie ma tego odejścia aż takiego, wiecie co mam na myśli
Że PFK sobie nie zaprzecza po latach, a od fleszy dystans zle by teraz brzmiał w ustach członka Monopolu
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
starydobryhiphop
To ten moment gdy raperzy mówią wiesz o co chodzi a nie wiadomo o co chodzi. No tak jak napisał kolega wyżej na pfk nie było zgrzytów pomiędzy tym co rapowane w zwrotkach a jak się potoczyła historia potem, na wwo by był (choć fakt napisałem post wcześniej nieco zamglenie)
- FruitOffTheWall
Fokus to był pierwszy, ktory nawijał TO NIE PAKTOFONIKA WIEC ZOSTAWCIE TYTANIKA i na wywiadach gadał jak w spoilerze. Jędker i Sokół, generalnie nigdy swojego dziecka (czyt WWO) nie obrażali.
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- gods bidness
No właśnie o to chodzi, że fokus nagle znowu pokochał paktofonike, jak się okazało że wszyscy w dupie Mają jego nowe wysrywy, a za to na pfk boomerzy walą drzwiami i oknami. Ile razy to samo można pippipiii
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
"myślę że teledysk będzie zajebisty"
słabo się zestarzało
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
"myślę że teledysk będzie zajebisty"
-
starydobryhiphop
No tak ale to dotyczy ponownego ruszenia koncertów ale już same treści zwrotek siedzą. A tam w wwo już mi nic nie siedzi