[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Bardzo dobre powiedziane, chociaż w sumie to nie wiem o czym on pierdoli
Bydgoski kowboj oficjalnie zostaje neoliberalnym kołczem, dobre
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
w sumie niczego innego niż typowej gadki dla brokułów się nie spodziewałem
Kwiat polskiej młodzieży jak zwykle został niezrozumiany.
Dr Bedoes, siewca miłości, przeprowadził skomplikowany zabieg na głowie Eripe. Ryzykował kontrakty reklamowe i być może nawet zawiasami na 3 miesiące za pobicie ze skutkiem śmiertelnym ale już po tygodniu widać pierwsze efekty - pacjent lepiej składa linie i rapuje.
PS. Pezet mógł gadać że nie wie kto to Laik i nikt mu nie udowodnił że jest inaczej a Bedoes już się wypozycjonował do Eripe.
Dr Bedoes, siewca miłości, przeprowadził skomplikowany zabieg na głowie Eripe. Ryzykował kontrakty reklamowe i być może nawet zawiasami na 3 miesiące za pobicie ze skutkiem śmiertelnym ale już po tygodniu widać pierwsze efekty - pacjent lepiej składa linie i rapuje.
PS. Pezet mógł gadać że nie wie kto to Laik i nikt mu nie udowodnił że jest inaczej a Bedoes już się wypozycjonował do Eripe.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Czy na ślizgawce był już temat o eutanazji która się robi po publicznym głosowaniu/referendum ?
Szanowny właściciel czesci osobowosci Alvareza dobrze podsumował gdzieś bedopiesa że przykład tej akcji czy konfliktu z Karakanem pokazał jaka to jest populistyczna kurwa. Nie można ładować kogoś na łeb i zdanie później że kochajmy się wszyscy i spijać sobie z chuja mleko.
Szanowny właściciel czesci osobowosci Alvareza dobrze podsumował gdzieś bedopiesa że przykład tej akcji czy konfliktu z Karakanem pokazał jaka to jest populistyczna kurwa. Nie można ładować kogoś na łeb i zdanie później że kochajmy się wszyscy i spijać sobie z chuja mleko.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- scam_sakawa
Nie można też nawijać o tym, jakie się nosi marki, kiedy jest się w portfelu u tatusia architekta.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Chyba gówno z odpowiedzi Borka, Borek woli się spuszczać nad storkami z Salt Porshe Festival. Temat do zamknięcia, Eripe wygrał wynikiem 1:0.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Myślę, że obaj przegrali.
Jeszcze miałem nadzieje, że Tomb mu poskłada jakiś dojebany diss, ale na tym story chyba sobie tylko jaja robił pod zasięgi
Światem kręcą pieniądze
Tomb dziś z Koro byli rano w poranku Kanał Zero, gdzie tomb mówił m.in. o ghostwritingu więc gdzie tam
Swoją drogą jak Tomb tak otwarcie pierdoli i chełpi się cyframi z Ghostwritingu to ciekawe kto poważny z branży teraz do niego pójdzie po linijki i narazi się na leak.
czyli obsrane nachy, classic
jego wers o małym kutasie prawdziwy
jego wers o małym kutasie prawdziwy
słuchajcie, nie będę wam pierdolić populizmów
<tu zaczyna pierdolić populizmy> xddd
<tu zaczyna pierdolić populizmy> xddd
cztery żubry i dwie kurwy
Zawsze mnie rozwala jak mały procent ludzi który wygrał życie pierdoli, że każdy może tak jak oni, liczy sie tylko wiara w siebie, miejcie marzenia... Tymczasem ci ludzie to wyjątek potwierdzający regułę że świat ma twoje marzenia w piździchu głęboko
Popi.jaku
patrzcie na to czarnuchy
https://www.youtube.com/watch?v=EMAZETA-bXU
który to teraz biggie i który to 2pac
https://www.youtube.com/watch?v=EMAZETA-bXU
który to teraz biggie i który to 2pac
Pozdrawiam użytkowników forum slizgawka.eu
ale go rozjebał xD