Ja pierdolę, Alepeterkurten pisze: ↑26 cze 2026, 20:10 Opis ostatniego odcinka, od drugiego sezonu śledzę wycieki i tak z 90% się sprawdza i pewnie tutaj będzie podobnieSpoiler
[serial] Stamtąd (2022)
Moderatorzy: gogi, con shonery
- Haczapurjan
Re: [serial] Stamtąd (2022)
kupa xddd
nie czytam tego, chce sie zawieść tracąc jednocześnie 40 minut życia 
ale do pizdy final
dzieki za przypomnienie, zaraz odpale na spanie sie podkurwic
I teraz rok czekac? Po chuju ten sezon
obejrzałem właśnie ten finałowy odcinek, kurwa no tyle to sie powinno dziać w każdym 
Ten sezon wystawił do pustej piątemu, by rozjebac, ale generalnie hujnia
cztery żubry i dwie kurwy
Oby ostatni nie kazał na siebie tyle czekać co ten...
Z innej beczki, zajaralem się kawałkiem z czołówki, co polecicie w podobnym klimacie?
Z innej beczki, zajaralem się kawałkiem z czołówki, co polecicie w podobnym klimacie?
Z reguły staram się omijać takie słabiaki, ale coś mnie podkusiło, żeby to obejrzeć i jak zaczynam to raczej dojeżdżam do końca, szkoda, że jest marnowany taki potencjał bo aura odosobnienia oraz niewiadomej zawsze przyciąga, kibicuję mocno, żeby tam wszystkich odstrzelili, dziwne, że asy nie zaklejały na taśmę głównego wejścia od jaskiń hehe.
Spoiler
Jak typiarka jebła z drabiny to moglo ją od razu przysypać przy okazji żenuą, no i oscar za zachowanie i dialog tej rozprutej lesby w agonii
ciekawe byłoby przeczytanie jakiejś analizy socjologicznej dotyczącej stworzonego we Fromville społeczeństwa, bo mam wrażenie, że ono nie ma dosłownie nic wspólnego z jakikolwiek kiedykolwiek stworzonym. to już Ikowie, ludzie gór sobie lepiej radzili