Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Tetryków polecam, ja sobie puszczam jako audio podczas gry w FMa i idealnie się tego słucha.
Z nowości na Kanale Sportowym to ten program o Ligue1 fajny, Smoku wiedza plus doświadczenie, Igor Lewczuk to jest bdb ekspert i generalnie bardzo fajnie się tego słuchało pomimo tego, że od paru lat już nie śledzę francuskiej.
Z nowości na Kanale Sportowym to ten program o Ligue1 fajny, Smoku wiedza plus doświadczenie, Igor Lewczuk to jest bdb ekspert i generalnie bardzo fajnie się tego słuchało pomimo tego, że od paru lat już nie śledzę francuskiej.
Nie no, jakbym jeszcze miał ogarniać programy o ligach, które mnie średnio interesują to
A tetryków sprawdzę, choć pierwsze dwa odcinki średnio mi siadły.
A tetryków sprawdzę, choć pierwsze dwa odcinki średnio mi siadły.
Miałem to samo z tym programem, nie mogłem na początku w ogóle się do tego przekonać, teraz zupełnie inna bajka, daj szansę.
nie wiem czy dobry temat, ale planujecie wykup subskrypcji do newonce.sport?
Z Tetrykami też miałem trudne początki, teraz chyba moja ulubiona rzecz o piłce na polskim yt do puszczania w tle, humor i luźny sposób prowadzenia w kontrze do chociażby jakichś programów ligowych na które jak się skuszę to po kilku banałach i statystykach skipuję, a przykładowo taka recenzja biografii Jacka Bąka to 
lubilem wlaczyc kickoff na yt, ale placic za to nie mam zamiaru
przygłup chce dawać trenera roku typowi, który argentyny nie prowadzi od 7 lat, a od roku to w ogóle nie żyje
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Od dawna nie da się tego słuchać.
haha i na dokładkę ten wiecznie napuszony MatiBor, on kiedyś pęknie jak ten grubol z monty pythona albo odleci jak ta gruba baba z harry'ego pottera
dziwna kapa, ze nawet Zachodny nie zwrócił uwagi na błąd Pola, ale może po prostu niespecjalnie pana Michała słuchał - trudno się dziwić.
dziwna kapa, ze nawet Zachodny nie zwrócił uwagi na błąd Pola, ale może po prostu niespecjalnie pana Michała słuchał - trudno się dziwić.
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
czekam az boras zacznie wprowadzać grosika do kadry
lubie matiego ale teraz jest nudny i czasem zajebie takiego babola że się łapie za głowę
lubie matiego ale teraz jest nudny i czasem zajebie takiego babola że się łapie za głowę
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
To jeszcze nie wyleciał z tym pomysłem?FruitOffTheWall pisze:czekam az boras zacznie wprowadzać grosika do kadry
No generalnie te formaty kanału sportowego w 2021 powoli przestają mieć sens gdzie kilku, zazwyczaj kilku tych samych gości gada sobie o piłeczce, zazwyczaj pierdolac co pisze prasa lub rzucając gowno warte ciekawostki. No i mistyczne "łączenia" ktore zazwyczaj trzeba przewijać bo w zdecydowanej większości goście albo nikogo to nie obchodzi co ma do powiedzenia bileter z 2 Bundesligi albo nie mają nic ciekawego do powiedzenia, w dodatku z jakością ze ciezko się na to patrzy lub słucha.
Ale przecież tak było od samego początku, tylko troche mniej programów więc AŻ TAK nie wkurwiały te same mordy i pierdolenie o tym samym
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jasne, tylko 5 lat temu bylo to cos nowego, obecnie mamy z tych programów z 10, robionych według jednego szablonu
nie wiem jak komukolwiek może odpowiadać darcie ryja i ogólnie postać Hadaja 
no wczoraj lekki cringe
e: nowi tetrycy
e: nowi tetrycy
Nie no Hadaj jest kurwa najgorszy