Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Normalnie niech maskę założy i trenuje, w ten sposób ominie bana
Jak myślicie, kto po sezonie powinie do siebie Pana trenera Dawida Szulczka? To co chłop robi z taki składem węgla i papy to przerasta ludzkie pojęcie. Kurwa patrzysz na ten skład Warty i
. Kibicuje mocnojest wyczuwalna nuta drewna
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Spoiler
51-letni Rumun Constantin Gâlcă został nowym trenerem Radomiaka Radom. Zastąpi na tym stanowisku Mariusza Lewandowskiego.
Gâlcă ostatnio był trenerem saudyjskiego Al-Hazem FC.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- bialyjelen
Cycu podobno nawet sie nie pozegnal
Popularny Cycu jak Banasik - stracił robotę po porażce z Cracovią w kwietniu.
Według Włodara Kun w Legii, więc Filip bye bye.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Filipowi ten karzeł może buty czyścić, wkurwiłem się 
jako zmiennik spoko, nic więcej
jako zmiennik spoko, nic więcej
dziwny transfer trochę, ale w sumie jak miałby gdzieś wylądować to w Legii, na zagranicę mi nie pasuje, a w Polsce w sumie pewnie nikogo na niego nie stać poza Legią i Lechem, no a Lechowi taki typ średnio potrzebny. Gual też podobno podpisany, wiec Jaca Zieliński klasycznie wchodzi w klimaty nam wszystkim znane
kurdebalans kolejkę czy dwie za wcześnie Cyca zwolnili, mocno liczyłem, ze Raodmiak da radę wbrew wszystkiemu i wszystkim i się spierdoli, a tak nowa miotła ich jeszcze poukłada
kurdebalans kolejkę czy dwie za wcześnie Cyca zwolnili, mocno liczyłem, ze Raodmiak da radę wbrew wszystkiemu i wszystkim i się spierdoli, a tak nowa miotła ich jeszcze poukłada
W następnym sezonie Radomiak do spadku.
proste jak Frosta®
btw fajowe te koszulki PORTOWCY na Stal Mielec przyszykowane, props. przydałaby się nam jakaś kolejka samych retro koszulek
btw fajowe te koszulki PORTOWCY na Stal Mielec przyszykowane, props. przydałaby się nam jakaś kolejka samych retro koszulek
nie bierzcie Szulczka tylko prosze, dajcie mu szanse jeszcze z rok popracować
a Papszuniak gdzie? żadnych sensownych wakatów w naszej piłce nie ma, zagranica? czy czeka az się Kosta Runjaic/Fernando Santos wypierdolą?
chyba, ze leci jak ja w fmkach i przejmie zaraz Skrę Częstochowa czy inną Chojniczankę w celu wypromowania ekipy jak to z Rakowem wyszło, za to propsy bym słał
a Papszuniak gdzie? żadnych sensownych wakatów w naszej piłce nie ma, zagranica? czy czeka az się Kosta Runjaic/Fernando Santos wypierdolą?
chyba, ze leci jak ja w fmkach i przejmie zaraz Skrę Częstochowa czy inną Chojniczankę w celu wypromowania ekipy jak to z Rakowem wyszło, za to propsy bym słał
tak jak zapowiadał, słowny gość, szanuję
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2023, 11:23 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
tyle lat... a może postanowił skończyć karierę zdobywając Mistrzostwo Polski, wspominał kiedyś o tym, że z żoną się tak umawiał
jakoś nie wierzę w ten koniec kariery, pewnie odpocznie z pół roku, a potem cyk robić hajs u Arabów
Szulczek pójdzie do rakowa