Imo to jest props a nie jakas wada. Ale jezeli wy dalej jestescie "mentalnie" w tamtym miejscu i myslicie tak jak on wtedy no to rozumiem ze tamte rzeczy wam sie bardziej podobaly i byly bardziej spojne z "przekazem" z jego muzyka wtedy (to nie przytyk jbc, nikomu nie odbieram prawa do myslenia ze ci lub tamci to kasztany i przykleic do tego ksywki ktore im pasuja i ktore niekoniecznie{dopisuje bo juz wiem jak to zainterpretujecie: ofc moze tak nie byc i oczywiscie moze sie wszystko idealnie pokrywac i mimo tego co nam mowi poza muzyka zmienil zdanie na ich temat albo za ich plecami ich krytykuje ale sie im dogrywa, to juz tylko on sam moze wiedziec na 100% jak jest} musza sie pokrywac z tymi ksywami o ktorych myslal kaz w momencie pisania tamtych wersow, to tez trzeba miec na uwadze jak chce sie byc w miare obiektywnym i krytycznym co do swojej opinii
Co do jego albumow to ja jakos przy hugo bucc 2, i chleb i miod odpalem (z przerwa od przerwa bo na narkopopie bylo sporo fajnych kawalkow) az do cock.oz mixtape gdzie sie znowu zajaralem i bylem w stanie przesluchac juz cale plyty i co wiecej jarac sie paroma numerami. Nie wiem czemu wiekszosc forumowiczow juz tego nie czuje ale jedno jest pewne: to nie przez muzyke kazka ktora jest dalej fajna z jakims tam pazurem i jego specyficznym poczuciem humoru, jest w sumie bardzo podobna do tego co kiedys i pewnie moznaby randomowo pomieszac rozne kawalki i skleic nowe w miare spojne plyty, bo jednak odnosniki do aktualnosci by nie pasowaly do czasow kiedy by sie to wydalo.
Wiadomo tez ze on sam nie jest jakims przeintelektualizowanym filozofem i sa np te foliarskie wstawki albo jakies proste, chlopsko-rozumowe rozkminki, ktore moga przeszkadzac komus kto bardziej rozkminia pewne rzeczy i ma lepsze pojecie na niektore tematy, i jak my bylismy mlodsi to jest wieksza szansa ze sie z takimi tresciami utozsamialismy a teraz juz nie, ja tam nie zwracam za bardzo na to uwagi a nawet mnie to smieszy (ale bez szydery niech on sobie tam wierzy w co chce)
Dodano po 39 sekundach:
jprd ale sie rozpisalem siostro basen kroplowke poprosze