Liga Mistrzów i Liga Europy

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
demon

Re: Liga Mistrzów i Liga Europy

Post autor: demon »

Też tak myślę, znowu będzie gadka że mieli wyzsze xG i w sumie to Kopenhaga chuja grała.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Kopenhaga wjebie brame w pierwszych 15 minutach i będzie po robocie, tak czuję
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Deyker

Post autor: Deyker »

Ja myślę, że będzie jakieś 1:1, szanse Rakowa na 2:1 i albo mecz się skończy remisem albo w końcówce Duńczycy wpakują kolejną bramę. Szkoda, że w Sosnowcu nie udało się zremisować.
pociejyo

Post autor: pociejyo »

Po 3 miejscu w grupie LE jest 1/8 finału LKE? Czy po odpadnięciu w 1/16 LE?
travis1

Post autor: travis1 »

po 3 miejscu w le jest 1/16 finałów lku
pociejyo

Post autor: pociejyo »

Dzięki, czyli po opadnięciu w play offach koniec zabawy? W sumie logiczne byłoby to xD
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Wiele stron bukowych widzi Afc jako 4 drużynę do wygrania LM. Przyznaję że obecne kadry w Europie są dosyć cienkie może prócz City i Bayernu i dlatego, ale szczerze nie widzę tego obecnego Afc kompletnie aż na tak wysokim miejscu. No chyba że Gabi i Saka da coś ekstra.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

A tak btw to o co chodzi z tym Piaseckim? Czy wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z trzymaniem przez 80 minut meczu tego klocka na murawie?
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

chuj wie, dziewiątki rakowowe od dawna są jakimś eksperymentem czy innym performancem - żeby nie było Zwolińskiego nie uznaję za jakiś wielki upgrade, jak na ekipę mierzącą wysoko co najmniej dziwne, że atakują LM takim zestawem :dunno:

Obrazek

śmierdzi toto nieciekawą fazą grupową, z trzeciego i czwartego koszyka rzadko kto wydaje się być gotowy do walki o wyjście z grupy (Milan, Lazio - w sumie huj wie co z tym Lazio, Newcastle?) - za to chociaż z fajnymi ekipami typu Antwerp, Lens, Union czy Real Sociedad - ogromne pozdro dla całego kwartetu
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Piaseckiego to nie Raków wymyslil, instytucja defensywnego napastnika w polskiej piłce istnieje od dawien dawna, ze przypomne Macieja Bykowskiego czy Mariusza Ujka - silnych, potrafiących się zastawić, świetnie grających tyłem do bramki tylko niestety chujowo przodem do niej i gwarantujących stabilne 2 gole na sezon
Ostatnio zmieniony 31 sie 2023, 12:31 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
travis1

Bardziej niż samego awansu to żałuję że jakby przepchali ten dwumecz to wylosować jakiegoś potentanta 1lub 2 koszyka i zobaczyć taki real raków na bernabeu, albo city z Fabianem Piaseckim na szpicy (byłby top rabstrakcyjnych i smiesznych rzeczy które kiedykolwiek człowiek mógł zobaczyć) myślę że z papszunem i połowa napastnika oraz kimś kto mógłby tego sorescu zastąpic raków by rodem z fm-a spełnił marzenia o lm
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Raków vs Liverpool na Anfield to nadal nieźle brzmi xD
pardon

Post autor: pardon »

czm robicie kozla ofiarnego z piaseckiego

chlop gra jak umie, ale gdzie w tym dwumeczu byla reszta ofensywy i kto tam mial stwarzac zagrozenie poza tudorem

zamiast zmiennika dla piaeckiego wolalbym dwoch ivich za jego plecami
Willxc

Post autor: Willxc »

no gra jak umie czyli chujowo i nie nadaje się do drużyny która walczy o LM, a reszta ofensywy swoją drogą niestety...

Obrazek

będzie cieżko o awans patrząc sie na drużyny z pierwszego i drugiego koszyka, ale 3 miejsce w zasięgu
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

mql pisze: 31 sie 2023, 12:26 chuj wie, dziewiątki rakowowe od dawna są jakimś eksperymentem czy innym performancem - żeby nie było Zwolińskiego nie uznaję za jakiś wielki upgrade, jak na ekipę mierzącą wysoko co najmniej dziwne, że atakują LM takim zestawem :dunno:
Nie no, dla mnie Zwoliński to poziom wyżej niż Piasecki na spokojniie. To nie jest taki napastnik że sam coś zmajstruje jak Gual np, ale jak mu się dobrze wystawi to on dość dobre wykończenie ma i głową nawet potrafi uderzyć. Na poziom LE pewno i tak by się przydał ktoś lepszy, ale akurat na Zwolaka bym tak nie narzekał.
Ja go dałem nawet na króla strzelców Ekstraklasy, ale inna sprawa że tam serwis w Rakowie wcale nie taki super, z boków jeszcze ale te Kittele, Nowaki czy Cebule to zawód spory.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
travis1

dla mnie mnie najbardziej szwagra zawinil, raków przez 20min w dwumeczu więcej okazji ofensywnych stworzył gdy tylko nie było Piaseckiego na boisku, nawet przeciętny Zwoliński jest nawet 2 poziomu wyżej od tego grajka, nikt nie robi kozła ofiarnego ale no oczy bolały od oglądania tego drewnianego kloca
pardon

Post autor: pardon »

no ja bym sie zloscil gdyby piasecki marnowal okazje za okazja po pieknych asystach, a takowe w rakowie nie wystepuje i jeden huj kto tam biega na desancie w wariancie kiedy rakow broni gleboko bez pilki
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

ciężki kawał chleba dla nawet takiego pinokia kiedy grał sam z trójką na plecach gdzie reszta grała taktycznom defensyfke żeby robić z niego jakiegoś wiatraka na kontrach, przepaść piłkarska obu drużyn
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

przepraszam przepaść piłkarską to gdzie widziałeś? między kopenhagą i rakowem? :wall: :rotfl: :lol:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
travis1

przepaść to była jedynie jak Piasecki przyjmował piłkę na 5metrow, wystarczyło ich trochę przycisnąć i zaczęli sie gubić, w ofensywie też słabo, jakby nie indywidualne błędy rakowa to nawet z taką ofensywna impotencja byloby o krok
ODPOWIEDZ