Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
W czwartek Leicester przełamanie 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- Cz4rny1337
- Moderator
-
szoumidelej
szalu nie graja i kadra tez wyglada malo beniaminkowo
myslalem ze pierwszy poleci stivi gerrard
myslalem ze pierwszy poleci stivi gerrard
wyjebali chlopa po wygranej z AV i porażkach z City, Arsenalem i Liverpoolem
ciekawe czego się spodziewali po tych czterech meczach, bo jeśli 3/12pkt to powód żeby zwolnić typa to ja nie wiem
oby Dyche
- ebismolarek
Zajebiscie, punkty w prognozach dla mnie
dzięki Scott
O! To jest niebywałe, że mówimy tu o profesjonalnych klubach, w najbogatszej lidze świata, a żeby przewidzieć takie rzeczy, to wystarczy odpalić sobie terminarz i stwierdzić: „przegrają z City, Arsenalem i Liverpoolem i go wypierdolą”. Przecież gdyby te mecze przydarzyły mu się na koniec rundy, to pewnie by na luzie do niej dotrwał. Czynnik ludzki, przejawiający się zwykłym nietrzymaniem ciśnienia, to wciąż główny motor decyzji. Chłodna analiza? Na co to komu?
zewsząd głosy, że zwolnienie nie jest za wyniki, a za słowa po meczu, gdzie parker miał stwierdzić, że można się spodziewać więcej wyników pokroju 0:9
nie wiem wydaję mi się, że jak na poziomie premier league masz trenera, któremu w 4. kolejce ligi siada psycha i daje wszystkim dookoła do zrozumienia, że jego drużyna to banda chuja do bicia po pysku to im szybciej się go pozbędziesz tym lepiej
inna sprawa to czy zarząd obiecał mu jakieś wzmocnienia i go osrali czy z góry wiedział na co się pisze z tą kadrą
nie wiem wydaję mi się, że jak na poziomie premier league masz trenera, któremu w 4. kolejce ligi siada psycha i daje wszystkim dookoła do zrozumienia, że jego drużyna to banda chuja do bicia po pysku to im szybciej się go pozbędziesz tym lepiej
inna sprawa to czy zarząd obiecał mu jakieś wzmocnienia i go osrali czy z góry wiedział na co się pisze z tą kadrą
I tak wylecą i tak, ale no szkoda Scotta. Na zachodzie jak nie widać też sobie nie poradzili.
Im dłużej o tym myślę to jestem zdania, że rzeczywiście coś więcej musiało być na rzeczy. Przecież oni jutro grają ze słabym Wolves, szansa na wygranie więc głupio by im było zwalniać po zwycięstwie to szybciej go odjebali.
Im dłużej o tym myślę to jestem zdania, że rzeczywiście coś więcej musiało być na rzeczy. Przecież oni jutro grają ze słabym Wolves, szansa na wygranie więc głupio by im było zwalniać po zwycięstwie to szybciej go odjebali.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Moim zdaniem to bardziej presja na zarząd, by sprowadzili mu KOGOKOLWIEK, niż siadający psycha. W normalnej rzeczywistości taki trener dostaje jeszcze chociaż jeden mecz na próbę wyjścia z kryzysu, ale w Ekstraklasie Premier League, tak bywa.Kalom pisze: ↑30 sie 2022, 11:26 zewsząd głosy, że zwolnienie nie jest za wyniki, a za słowa po meczu, gdzie parker miał stwierdzić, że można się spodziewać więcej wyników pokroju 0:9
Inna sprawa, że możliwe, że Parker po prostu poszedł na grubo na zasadzie, albo kogoś mi kupcie, albo mnie stąd wypierdolcie. Wybrali to drugie.
No a samemu mu się rezygnować nie opłacało, ze względów pijarowych i ekonomicznych.
przecież w tej brytyjskiej menadżerskiej karuzeli żaden PR nie ma znaczenia
chyba jednak korzystniej pokazać bezsilność wyrażoną jako brak możliwości wpłynięcia na transfery, cokolwiek i patologię zarządu, środowisko w którym niczego nie możesz zrobić
Różnie można to interpretować.
Mówiłem wam, że te wszystkie Rashfordy i Sancho to spoko grajki są, tylko potrzeba im trenera, to się kłóciliście, że Rangnick ma rację i 10 piłkarzy nowych trzeba.
Ale, że w Ten Haga nie wierzyłem to fakt, póki co zamyka mi mordę. Szczególnie tym Eriksenem na 8. Nie wpadłbym na to. No ale tu jeszcze na ostateczną ocenę przyjdzie czas.
Ale, że w Ten Haga nie wierzyłem to fakt, póki co zamyka mi mordę. Szczególnie tym Eriksenem na 8. Nie wpadłbym na to. No ale tu jeszcze na ostateczną ocenę przyjdzie czas.
Ty ale oni pół pierwszej 11 maja nową
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD