Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Clay

Re: Transfery

Post autor: Clay »

A co z Havertzem? Wysypał się?
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Z ostatnich wiadomości to
Christian Falk i Fabrizio Romano przekonują, że drużyna ze Stamford Bridge odbyła w poniedziałek konkretne rozmowy w sprawie nawiązania współpracy z 21-letnim zawodnikiem i miała zaoferować za niego 80 milionów euro.

Ta propozycja nie usatysfakcjonowała jednak Niemców, dlatego rozmowy pomiędzy obiema stronami będą w najbliższych dniach kontynuowane w celu wypracowania zadowalającego porozumienia, które może powstać poprzez dołączenie do dotychczasowej oferty szeregu atrakcyjnych bonusów.

Jednocześnie obaj dziennikarze dodają, że Bayerowi Leverkusen zależy na domknięciu całej sprawy przed rozpoczęciem przygotowań do startu nowego sezonu, które ruszają 28 sierpnia.

Jeżeli do tego czasu klub z Londynu nie przedstawi obecnemu pracodawcy Kaia Havertza satysfakcjonującej propozycji, ofensywny piłkarz pozostanie w drużynie na jeszcze jeden sezon.

Sam zainteresowany ustalił już warunki indywidualnego kontraktu z Chelsea do połowy 2025 roku.
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Skąd Chelsea ma tyle pieniędzy na transfery, skoro Real jako największy klub świata nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden? Kwestia kredytu na nowy stadion?
Mider

Post autor: Mider »

największy klub na świecie to Manchester United
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

po czym wnioskujesz, że real nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden?
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Michał Karbownik blisko Napoli.
trójkąt bermudzki wola mokotów
ksiazenieporzadek

reinier na wypo do 30.06.22 w bvb
michajlow

Post autor: michajlow »

Białek w Wolfsburgu, 5 baniek + bonusy. Ciekawe, czy sobie poradzi
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Może odpali jak Ewa Pajor.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Powodzenia dla chłopaka
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

lambiczi pisze: 19 sie 2020, 12:10 Skąd Chelsea ma tyle pieniędzy na transfery, skoro Real jako największy klub świata nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden? Kwestia kredytu na nowy stadion?
Ze sprzedaży np hazarda i z bana transferowego
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
lambiczi

Post autor: lambiczi »

ksiazenieporzadek pisze: 19 sie 2020, 12:13 po czym wnioskujesz, że real nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden?
Zapowiedziany brak transferów, sprzedaż (za mierne wg mnie pieniądze) Hakimiego.
ksiazenieporzadek

przeładowana kadra, zmiana polityki i inwestowanie w młodych po 30-50 mln a nie kupowanie gotowych piłkarzy za 80-100 mln (wyjątek to hazard rok temu)

hakimi chciał sam odejsć + kontrakt dwa lata tylko
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

joey pisze: 19 sie 2020, 12:34 Michał Karbownik blisko Napoli.
ja pierdole :( liczyłem w końcu na Polaka w LaLidze, a tu nie dość, że Serie A to te zjebane Napoli
Influencer.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

lambiczi pisze: 19 sie 2020, 12:10 Skąd Chelsea ma tyle pieniędzy na transfery, skoro Real jako największy klub świata nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden? Kwestia kredytu na nowy stadion?
Ale nie chodzi o to że real sobie nie może pozwolić, Perez powiedział że nic nie będzie żeby zamknąć budżet na luzie, taki bartomeu chce transfery robić a do tego uciąć piłkarza pensie o 10-20% z tego co piszą w hiszpanii :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
yaneq

Post autor: yaneq »

Dodatkowo Chelsea dostała w końcu kase za Morate od Atleti i na obecną chwile najbliżej wylotu są jeszcze Emerson, Batchuayi oraz Bakayoko ;)
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Lada moment ma wlecieć oficjalka, że Ben Chillera w Chelsea.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ostatecznie 52 mln euro ma kosztować, nadal sporo skoro Tagliafico jest tańszy, ale już trudno. Kolejny w kolejce ponoć Thiago Silva, ten akurat za darmo. No nie jestem przekonany, stary chłop to jest i szybkościowo może już nie dojeżdżać. Najgorzej, że Tomori ma iść na wypożyczenie, a liczyłem ze z nim będą układać obronę, bo Christensen to jest poziom co najwyżej Newcastle.

Martwi ta cisza odnośnie bramkarzy.

Gabriel z Lille idzie do Arsenalu. Nie wiem czemu np. nim się Chelsea nie zainteresowała wcześniej.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Magalhaes w Arsenalu
Spoiler
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

Pięknie. Teraz tylko podpis Auby no i kogoś do środka pomocy. Ważne ze transfery już teraz a nie w ostatni dzień okna.
Jak to miło po latach mieć w klubie DWÓCH nowych młodych zdolnych środkowych obrońców.
ODPOWIEDZ