Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
A co z Havertzem? Wysypał się?
Z ostatnich wiadomości to
Christian Falk i Fabrizio Romano przekonują, że drużyna ze Stamford Bridge odbyła w poniedziałek konkretne rozmowy w sprawie nawiązania współpracy z 21-letnim zawodnikiem i miała zaoferować za niego 80 milionów euro.
Ta propozycja nie usatysfakcjonowała jednak Niemców, dlatego rozmowy pomiędzy obiema stronami będą w najbliższych dniach kontynuowane w celu wypracowania zadowalającego porozumienia, które może powstać poprzez dołączenie do dotychczasowej oferty szeregu atrakcyjnych bonusów.
Jednocześnie obaj dziennikarze dodają, że Bayerowi Leverkusen zależy na domknięciu całej sprawy przed rozpoczęciem przygotowań do startu nowego sezonu, które ruszają 28 sierpnia.
Jeżeli do tego czasu klub z Londynu nie przedstawi obecnemu pracodawcy Kaia Havertza satysfakcjonującej propozycji, ofensywny piłkarz pozostanie w drużynie na jeszcze jeden sezon.
Sam zainteresowany ustalił już warunki indywidualnego kontraktu z Chelsea do połowy 2025 roku.
Skąd Chelsea ma tyle pieniędzy na transfery, skoro Real jako największy klub świata nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden? Kwestia kredytu na nowy stadion?
największy klub na świecie to Manchester United
-
ksiazenieporzadek
po czym wnioskujesz, że real nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden?
Białek w Wolfsburgu, 5 baniek + bonusy. Ciekawe, czy sobie poradzi
Powodzenia dla chłopaka
Zapowiedziany brak transferów, sprzedaż (za mierne wg mnie pieniądze) Hakimiego.ksiazenieporzadek pisze: ↑19 sie 2020, 12:13 po czym wnioskujesz, że real nie może sobie pozwolić na praktycznie żaden?
-
ksiazenieporzadek
przeładowana kadra, zmiana polityki i inwestowanie w młodych po 30-50 mln a nie kupowanie gotowych piłkarzy za 80-100 mln (wyjątek to hazard rok temu)
hakimi chciał sam odejsć + kontrakt dwa lata tylko
hakimi chciał sam odejsć + kontrakt dwa lata tylko
Ale nie chodzi o to że real sobie nie może pozwolić, Perez powiedział że nic nie będzie żeby zamknąć budżet na luzie, taki bartomeu chce transfery robić a do tego uciąć piłkarza pensie o 10-20% z tego co piszą w hiszpanii
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dodatkowo Chelsea dostała w końcu kase za Morate od Atleti i na obecną chwile najbliżej wylotu są jeszcze Emerson, Batchuayi oraz Bakayoko 
Lada moment ma wlecieć oficjalka, że Ben Chillera w Chelsea.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Ostatecznie 52 mln euro ma kosztować, nadal sporo skoro Tagliafico jest tańszy, ale już trudno. Kolejny w kolejce ponoć Thiago Silva, ten akurat za darmo. No nie jestem przekonany, stary chłop to jest i szybkościowo może już nie dojeżdżać. Najgorzej, że Tomori ma iść na wypożyczenie, a liczyłem ze z nim będą układać obronę, bo Christensen to jest poziom co najwyżej Newcastle.
Martwi ta cisza odnośnie bramkarzy.
Gabriel z Lille idzie do Arsenalu. Nie wiem czemu np. nim się Chelsea nie zainteresowała wcześniej.
Martwi ta cisza odnośnie bramkarzy.
Gabriel z Lille idzie do Arsenalu. Nie wiem czemu np. nim się Chelsea nie zainteresowała wcześniej.
Magalhaes w Arsenalu
Spoiler
Pięknie. Teraz tylko podpis Auby no i kogoś do środka pomocy. Ważne ze transfery już teraz a nie w ostatni dzień okna.
Jak to miło po latach mieć w klubie DWÓCH nowych młodych zdolnych środkowych obrońców.
Jak to miło po latach mieć w klubie DWÓCH nowych młodych zdolnych środkowych obrońców.