Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
ART

Re: Siłownia

Post autor: ART »

mozesz robic pompki i jesc i rosnac, mozesz tez wkladac pol fiuta przy ruchaniu
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Co wypierdalać żeby rosnąć i jakie białko najlepsze?
Awatar użytkownika
ART

jedzenie
z jajek

e\ przeczytalem wpierdalac zamiast wypierdalac, no to wypierdalac ciezkie ciezary najlepiej

rym| last.fm
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Wypierdalaj z fotela i ćwicz.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Wypierdalaj komendanta w dupe
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

TdW pisze: 18 cze 2024, 13:41 A ja mam takie pytanie, całkiem serio. Chciałbym nabrać trochę masy mięśniowej, ale nigdy nie byłem na siłowni nawet nie wiem co tam miałbym robić. Staram się tylko w domu robić pompki. Jak kupię sobie jakieś suple i białko, zastosuje odpowiednią dietę to mogę urosnąć trochę mięśnie? Ewentualnie tylko jakieś lekkie ćwiczenia w domu? Nie chce mi się chodzić na siłownię i męczyć z ciężarami. Ostatnio trochę schudłem i chciałbym też przytyć. 195 wzrostu i jakieś 95 kg wagi.
Da się zrobić klatę i łapy pompeczkami, mi to szło lepiej niż na siłce bo można nakurwiac ciągle. Ale to nie mogą być lekkie ćwiczenia tylko parę serii do odcinki
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
ART

to wiadomo zeby cwiczyc powyzej tzw mev
https://testosterone.pl/wiedza/mev-i-mr ... io-ciezko/

rym| last.fm
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Chuja zbudujesz, idź normalnie na siłownię. Ewentualnie kup sobie jakieś hantle z regulowanym obciążeniem.

Lekkie ćwiczenia w domu :rotfl: nie chce ci się męczyć z ciezarami. To lepiej daj sobie spokój i biegaj sobie czy coś. Po co chcesz przytyć ważąc 95kg? Robiąc jakieś gówno pompki i lekkie ćwiczenia to bebzon ci tylko urośnie.
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Pompki ok, jeszcze chociaż drążek i podciąganie bym do tego dorzucił, że mieć wielkie plecy

Chcesz rosnąć to musisz jeść, bialko to żadne czary. Możesz białko dostarczać z normalnego jedzenia. Masz 195cm to swoje musisz przejeść, nie wiem ile, zależy od Twojej aktywności. Ale przy chłopie prawie 2m i 100kg to zakładam bardziej 4k kalorii niż 2k :D Jak ci się nie chce bawić w jakieś liczenie kalorii to zacznij od dorzucenia do każdego posiłku białka. Skyr, serek wiejski, twaróg, jajka, tuńczyk, kurczak, indyk musisz zacząć tak codziennie jeść i być cierpliwym
Awatar użytkownika
ART

demon pisze: 18 cze 2024, 20:59 Po co chcesz przytyć ważąc 95kg?
przy takiej wadze przeciez chlopa wiatr zwieje

rym| last.fm
Awatar użytkownika
TdW

Co z tego, że prawie 100 kg jak to nie jest masa mięśniowa i mam słabo rozbudowane ramiona, więc wyglądam bardziej jak Peter Crouch niż LeBron James
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

to silka i wyciskanie zeliwnego guwna nad glowe
Awatar użytkownika
Moltisanti

Oczywko ze pompkami dojebiesz mięśni, ćwiczenie jak każde inne. Przewaga jest taka że możesz robić częściej i lepiej izolować konkretne mięśnie niż np na ławce. Żryj dużo ćwicz (ale nie lekko tylko parę serii do odcinki) i będzie rosło
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Żryj dużo, rób pompki, tylko się ulejesz jak świnia, taka prawda.
Awatar użytkownika
TdW

Od następnego tygodnia jadę z tematem, chciałbym wyglądać chociaż jak Ibrahimović
Awatar użytkownika
ART

do takiej sylwetki wystarcza pompki i basen raz w tygodniu, ewentualnie wii sports dorzuc

rym| last.fm
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

suplementujecie magnez i/lub potas?
robiliscie badania i wyszly wam niedobory?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

magnez tak, nie robiłem badań, ale pije stosunkowo dużo kawy i jak wlatywały mocniejsze treningi i nie brałem magnezu, to wlatywały jakieś skurcze, drganie powiek itd, zwykle potem sobie robiłem kawowy detoks i połykałem trochę i było git; teraz biorę już kilka miesięcy regularnie i jest ślicznie, z miesiąc temu mi się skonczył, z tydzień nie brałem i znowu ta sama kapa z tymi skurczami, więc pomaga; natomiast kurwa wczoraj się obudziłem ze skurczem w łydce i nie wiem, co jest, bo biorę se magnez, jakoś nie przesadzam z treningami i dawno nie miałem takiego ataku, więc dziś już prewencyjnie bez kawki i opierdoliłem kilogram pomidorów, żeby uzupełnić potas i zobaczymy, może też ze stresu czy przemęczenia, huj wi
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Wpieprzam banany codziennie i mam podwyższony potas. Także polecam banana.

Magnez (lek, nie suplementy) również łykam codziennie, ale i tak mnie czasem łapią potworne skurcze w łydce. Kawa nie mit, wypłukuje, pijam trzy dziennie.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Magnez (lek, nie suplementy)
Magnez to magez lol

Ja nigdy nie miałem niedoboru a drgania mięśni i podatność na skurcze od dawien dawna. Takie rzeczy często są neurologiczne wiec jak ktoś ma zjechany kregoslup to raczej magnezik nic tu nie da niestety
ODPOWIEDZ