Brutalna prawda jest taka, że Kartky by się tak nie zachowywał, gdyby baby mu na to nie pozwalały. Czy to jest fajne? Nie. Czy chcę, żeby świat tak wyglądał? Oczywiście, że nie. Jednak fakty są takie, że niektórym kobietom takie akcje nie przeszkadzają, a nawet je pociągają.
Daleki jestem od obwiniania kobiet za całą sytuację, ale... tak z 10-15% odpowiedzialności spokojnie mogę im przypisać. Jestem feministą i uważam, że kobieta ma prawo do podejmowania własnych decyzji i ponoszenia odpowiedzialności za złe. To jest okropny pomysł wybaczyć takiemu typowi i to nie jest mądry pomysł z takim typem się związać. Nie znam tej sytuacji i nie będę pierdolił, że na pewno od początku po nim widać, że jest śmieciem. Może jest w stanie tak ściemniać, że wygląda na przyzwoitego gościa. Ale przeważnie widać. Przeważnie w takich sytuacjach całe otoczenie wie, co jest grane, bo od takich typów bije aura przemocowca i zjeba.
no zobaczcie jak on wygląda xD
Burak pisze: ↑28 sty 2026, 15:29
wygląd też
ten wie, tamten wie, tylko ona nie wie
może coś przeoczyła, a może nie zna sama siebie
Koniec końców wydaje mi się, że Kartky jest naturalnym ruchaczem, a takie typy mogą zrobić wszystko i panny będą za nimi biegać. Nie wszystkie panny oczywiście, ale wystarczająco dużo, żeby mógł w nich sobie przebierać.