Rapowy offtopic

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
d3nt

Re: Rapowy offtopic

Post autor: d3nt »

Peziu poza kontrolo :bowdown:
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Post autor: Jasny »

@LuckyStrike Czyli ktoś, kto jest przeciwny segregacji oraz impikacji systemu oceny obywateli na wzór chińskim to kretyn, ewentualnie foliarz? Nie sądziłem, że trzeba popierać totalitaryzmy, by być ogarniętym
@Buchol Owszem i masz dużo racji, przy czym IMO cała jego ideologia to pseudointelektualizm, odnoszenie się do niego jao jakiegoś autorytetu czy inspiracji uważam jedynie za dowód, że Pezet jest bardziej bezmózgi, niż wydaje się ze względu na to ile słów z siebie wypuszcza.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

@Jasny O jakiej segregacji piszesz, skoro masz wybór-nie szczepiłeś się, to zrób przed koncertem test i tyle. I co ma do tego chiński system oceny obywateli, jaki widzisz związek z tą konkretną sytuacją dot. koncertu? :lol:
A ludzie wierzący w to, że szczepionki służą do depopulacji ludzkości, ewentualnie do tego, żeby wprowadzić do organizmu czip to kretyni, nazywajmy rzeczy po imieniu.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jeśli chcecie zacząć się kłócić o poglądy na temat wirusa, to zapraszam tutaj: https://slizgawka.eu/viewtopic.php?f=22&t=3807
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Props Pezet props luckyluckstrike króciutko z foliarzami
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Odpisuję na temat tego konkretnego koncertu, więc nie jest to offtop
@LuckyStrike Czy Ty właśnie próbowałeś być mądrzejszy ode mnie? Za każdym razem, nawet gdy będzie Ci się wydawało, że jesteś, weź jednak poprawkę na to, że to niemożliwe. Otóż co do chińskiego systemu oceny obywateli rzeczywiście mogę napisać w innym wątku, koncert jest jego legitymizacją z pominięciem kwestii naukowych.
Ponieważ nie dość, że zaszczepieni rozsiewają wirusa tak samo, to na sam Omicron według oficjalnych danych (obecni 59% chorych to zaszczepieni) chorują częściej. Tak więc robienie problemów niezaszczepionym, podczas gdy nie różnią się niczym po za kodem QR od zaszczepionych - jest legitymizacją potrzeby posiadania kodu QR. Akurat ja traktuję naukę nie jako instytucję, a jako proces - podpieram się publikacjami z Nature i Lanceta (chociaż oni się zeszmacili, Lancet). Otóż nauka polega na podważaniu wszystkiego, co tylko da się podważyć, aż natrafisz na coś, czego (póki co) podważyć się nie da. Tak więc odpowiadając na Twoje pytanie, jest jasna segregacja na ludzi z kodem QR i tych drugich, których muszą robić test przypominający rzut monetą - pomimo, iż w kwestii zarażania się i rozsiewania nie różnią się niczym - jedyne czym się różnią, to byciem podpiętym lub nie pod system
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

@Jasny Z tym systemem chińskim to się ładnie kolego odkleiłeś, nie zapominaj, że żyjemy w UE i jeszcze daleka droga do inwigilacji, która jest serwowana obywatelom Państwa Środka, aż mi się przypomniał paradoks blondynki-niby jasna, a jednak ciemna :lol:
Gdzie choruje 59% zaszczepionych na Omikron? Bo do tego się nie odniosłeś-jeżeli jest to np. UK, to dziwne, żeby tak nie było, skoro 90% dorosłej populacji jest wyszczepiona-matematyka się kłania, poza tym, szczepienie nie chroni przed zarażeniem, tylko łagodzi przebieg infekcji-i to też nie zawsze.
Test przypominający rzut monetą-to co, co drugi test wychodzi fałszywie dodatni? :lol:
Wiesz, że już są badania, mówiące o tym, że zaszczepieni krócej i z mniejszą intensywnością zarażają innych niż niezaszczepieni?
EOT: mam wrażenie, że dałem się złapać na durną prowokację, wiec z mojej strony koniec :)
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

@LuckyStrike W Polsce szanowny Panie, zgodnie z danymi Ministerstwa zdrowia, gdzie wyszczepionych mamy 50% populacji
https://www.medonet.pl/koronawirus-pyta ... 35411.html
https://www.wykop.pl/link/6465669/ponad ... zczepieni/ i parę dni później
https://www.wykop.pl/link/6472187/w-naj ... -ponad-70/
https://www.wykop.pl/link/6465119/anali ... m-omikron/
i nie wyjeżdżaj z "matematyką", bo się ośmieszasz, nie masz pojęcia o tym co dzieje się u Ciebie na podwórku, a gadasz coś o GB
Zresztą, to żadna nowość, że tam, gdzie jest więcej zaszczepionych, tam jest więcej zakażeń - dzieje się tak od samego początku, chociażby w Stanach porównując Kalifornię i Florydę, Izrael ciągle bije rekordy zakażeń.
Proszę więc o takowe badania, bo akurat śledzę temat na bieżąco. W żadną prowokację się nie dałeś złapać, jedynie swoją ignorancję.
Jest akurat już szczyt ignorancji z Twojej strony, do tego stopnia, że się nie spodziewałem. Pragnę więc Cię poinformować, iż owy system już został zaimplikowany, bądź bo bądź prymitywny, bo z dwiema kategoriami - ale już jest, a kategorie wystarczy dodać.
Jak chcesz jechac za granicę, to ja bardzo chętnię porównam poszczególne Stany ze sobą, czy Bułgarię, która niewyszczepiona pokonuje covida dokładnie tak jak kraje wyszczepione.
Czekam na badania

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Dobra, wystarczy tego dobrego.

Dalsze dyskusje w tym temacie: https://slizgawka.eu/viewtopic.php?f=22&t=3807\

I nie przekonuje mnie, że zaczęło się od koncertu Pezeta.
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

No i masz rację, bo zaczęło się od tego:
oldschool pisze: 26 sty 2022, 12:15 Czemu od razu foliarzy?
;)
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

No i było to związane z opisem osoby komentującej zasady koncertu. Odpowiedź dostałem i nie kontynuowałem tematu. A ostatnie posty zeszły już typowo na temat szczepionek, zarażania itd. dlatego można to robić w innym temacie.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

juleczka nieźle tam wyjaśniła pezia, który jeszcze niedawno z biedy zrobił reedycję muzyczki emocjonalnej, na której kwiczał jak najgorsza pizda będąc 28 letnim chłopem i to podobno była wielce osobista płyta w limitowanym nakładzie, no cóż, dobrze, że to tylko muzyczka osiedlowych baranów bo jak ktoś wczuwa się w osoby tych twórców to czeka go wycieczka po neuroleptyki
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Proste, że można, a nawet powinno się. A temat czy raper powinien czy nie powinien, może czy nie może, wchodzić w mocną i wulgarną polemikę z przypadkową osobą na własnym profilu w internecie można i tu. IMO Peja wypada w tym o wiele lepiej, niż Pezet. Pezet pisze jakby chciał być niegrzeczny, ale nie wie jak. Peja łapka w górę, Pezet poćwicz.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

phobos pisze: 26 sty 2022, 22:42 to tylko muzyczka osiedlowych baranów bo jak ktoś wczuwa się w osoby tych twórców
bardzo dobrze, jebać pezeta i jego ckliwe narzekania dla pizd życiowych
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
💎 PTP VS DJ TOOMP 💎-> SOON
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

@oldschool masz rację - zaprasza do tematu który podałeś, komisja europejska nie mogła dać mi lepszego prezentu akurat DZISIAJ - oficjalnie przyznali mi rację, jebać Pezeta i resztę debili

Dodano po 7 minutach 11 sekundach:
Mijają ponad 24h, ludziki likeują i serduszkują mój post, w którym zapraszam Pezeta do Tanga, wyzywają go od prosytutek i pajaców, tylko jedno Hahaha. Wprost oferuję mu dane, jak nie będzie reakcji to upewnie się że na bank widział i ruszam z resztą frajerni. Strasznie chujowo wygląda cała scena, jakyście mieli dosłownie selekcję negatywną. W muzyce Pop więksi twardziele i buntownicy, przykra sprawa, nie lekceważę jej

Awatar użytkownika
deska

Post autor: deska »

no to wypierdalaj na forum dla fanów Ivana Komarenko
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Ciekawe czy Pezetowi będzie się chciało aż na Piątkowo jechać, wacha swoje kosztuje
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Jasny pisze: 27 sty 2022, 1:35 @oldschool masz rację - zaprasza do tematu który podałeś, komisja europejska nie mogła dać mi lepszego prezentu akurat DZISIAJ - oficjalnie przyznali mi rację, jebać Pezeta i resztę debili

Dodano po 7 minutach 11 sekundach:
Mijają ponad 24h, ludziki likeują i serduszkują mój post, w którym zapraszam Pezeta do Tanga, wyzywają go od prosytutek i pajaców, tylko jedno Hahaha. Wprost oferuję mu dane, jak nie będzie reakcji to upewnie się że na bank widział i ruszam z resztą frajerni. Strasznie chujowo wygląda cała scena, jakyście mieli dosłownie selekcję negatywną. W muzyce Pop więksi twardziele i buntownicy, przykra sprawa, nie lekceważę jej
Daj link albo screena poprosze.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

W sumie już od dawna nie jestem tu anonimowy, to co mi tam
Obrazek
@deska Jak masz jakieś dobre do polecenia, to zachowaj dla siebie. Mój gust muzyczny jest zbyt wysublimowany jak na takiego prostaka i chama jak ty, w zasadzie to powinieneś obecnie przepraszać i sypać głowę popiołem, jednakże naprawdę nie wymagam zbyt wiele od plebsu

Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

zapytaj go czy to prawda, że krzysiu kozak napuścił na niego swoich gangusów i spuścili mu wpierdol pod pałacem kultury
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
ODPOWIEDZ