Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
No chory hajs za chilwella to ta słynna angielska propaganda tego steva mccclana czy jak on ma do spółki z ashleyem colem
No ale z drugiej strony wiecznie było narzekanie ze nkenwspieraja trenera, a Frank go chce bardzo
No ładnie kasy leci bo Havertz, Czilwel i Deklan Ryż (miał być z kasy za Jorginho ale kto go kupi teraz)
Ciekaw kto do ofensywny jeszcze
No ale z drugiej strony wiecznie było narzekanie ze nkenwspieraja trenera, a Frank go chce bardzo
No ładnie kasy leci bo Havertz, Czilwel i Deklan Ryż (miał być z kasy za Jorginho ale kto go kupi teraz)
Ciekaw kto do ofensywny jeszcze

niby o Thiago w Liverpoolu plotkuje się już od jakiegoś czasu, ale też angielskie media te około Liverpoolskie cały czas dementowały, a Bouhafsi to całkiem niezłe źródło, zobaczymy
Raczej dawidek będzie kasztanił dalej w tym roku w koncu wstawią hendersona i jak bedzei bronił dobrze to zostanie a dawidek się obrazi i za rok spierdoli do jakiegoś psg albo atletico bo czelsi się wkurwi na kepe na maks i zawiną oblaka za miliard baniek #takbędzie
Wygrzeszam Cię, mordzia.
są jeszcze głosy o tym żeby poszedł na wypożyczenie do jakiegoś klubu spoza Premier League, ew tak jak Bolo pisze jako zmiennik Dawidka, tylko szkoda Romero, mógłby spokojnie grać w jakimś dobrym klubie co mecz
https://www.manutd.com/en/news/detail/m ... en-on-loan
Tahith Chong na 10 miesięcy w Werderze Brema
https://www.manutd.com/en/news/detail/m ... en-on-loan
Tahith Chong na 10 miesięcy w Werderze Brema
Romero ma chyba zesrane kolano z tego co mi się obiło o uszy i temu nie gra nigdzie poważnie bo nie wyrobiłby sezonu ale mogę farmazonić oczywiście.
Szkoda że nie do Arminii : /
Szkoda że nie do Arminii : /
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Marcelo Bechler (t2 dla barcy, pierwszy podal info o transferze neymara) rzucil na tt info ze messi poinformował klub ze chce odejsc 
Ja bym się akurat z Messim rozstał po tym jak powiedział że chce podwyżkę, w dodatku kończy mu się kontrakt, młodszy nie będzie,fochy strzela. Jak robić rewolucję w tej bandzie chuja to całkowicie.
F1 to królowa. Zawsze była.
Otóż to, to przecież zaledwie jeden z dwóch najlepszych piłkarzy w historii. Łatwy do zastąpienia.
A poważnie, problemem Barcelony nie jest Messi tylko to, że jedynym pomysłem na grę jest Messi.
A poważnie, problemem Barcelony nie jest Messi tylko to, że jedynym pomysłem na grę jest Messi.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
David Silva w Realu Sociedad <3
Romano grzał Lazio od dawna, a wychodzi na to że gówno wiedział. Zajebisty ruch Sociedadu.
Kocham, pozdrawiam
Real Sociedad hijacked David Silva deal! Lazio had a total agreement on a three three years contract and medicals scheduled in Rome. Real Sociedad contacted him secretly. Lazio are furious. Done deal.#transfers
Wcale nie gówno. Silva miał ofertę od Lazio ale poprosił o czas do namysłu ale zachował się śmieciowo bo jak Lazio potem wydzwaniało do niego to nie odbierał a o odrzuceniu oferty dowiedzieli sie wczoraj z mediów jak przeczytali że podpisał kontrakt z Sociedad.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Przecież wiem, że miał porozumienie z Lazio, mówię o tym, że nic nie wiedział o cichych negocjacjach ze strony Sociedadu. I dał wpis dopiero godzinę po ogłoszeniu transferu
Tagliafico w rozmowach z Leicester jako zastępstwo za Chilwella. Mówi się, że transfer może wynieść ok 35mln ojro.
Tagliafico w rozmowach z Leicester jako zastępstwo za Chilwella. Mówi się, że transfer może wynieść ok 35mln ojro.
Kocham, pozdrawiam
- scam_sakawa
Jeśli Chelsea naprawdę wpierdoli jakieś okrutne pieniądze za Chilwella albo Rice to ten klub należy spalić i zaorać.
Chociaż to już po transferze Kepy należało zrobić.
Chociaż to już po transferze Kepy należało zrobić.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Haha, Lisy kupią sobie lepszego lo, hajsu im zostanie a chilwell za te pieniądze to coś tak durnego jak kupno Barkley'a 
F1 to królowa. Zawsze była.
O jak parskłem
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera