Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Tym bardziej, że my mamy lepszą kadrę od Rosji, a Legia od Spartaka nie. A potem ewentualnie zostanie Szwecja i co, znowu milion wrzutek jak za Sousy?
Influencer.
no wlasnie mi tez sie marza baraze wygrane sila umiejetnosci najlepszej polskiej reprezentacji ever, a nie jakies dwa sfg psim swedem albo mecz z ruskimi na mniejszym posiadaniu gdzie to my powinnismy wymuszac bledy, a nie byc bierna strona 
A ja uważam, że najważniejsze to awansować, nawet po samobóju i w stylu wygranej Celtiku z Barcą kiedyś. Potem będzie Liga Narodów i możliwości do testowania ustawień i różnych wariantów, ale priorytetem awans. Zresztą Nawałka też pewnie by wyszedł w niskim pressingu, jednak trzeba wziąć pod uwagę że gramy na wyjeździe i z zespołem, który za tego trenera przegrał tylko jeden mecz i to właśnie po samobóju,
Panowie do chuja wafla, bądźmy poważni. Przecież nowy trener będzie miał maksymalnie 2 treningi do meczu z Rosją. I co? Nawet Jezus Chrystus w tym czasie nie da rady nauczyć ich pięknej kombinacyjnej gry.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
czyli mamy odejść od tego co przez ostatni rok trenowaliśmy z Sousą?
Influencer.
Ktoś pytał?
-
pieschrodingera
To jest jakieś niesamowite osiągnięcie, że trener kadry jeździ/lata na mecze? Co on ma innego do roboty jak nie ma zgrupowań?
tbc
-
Bisclavret
Boniek dopilnował żeby chłop z najwyższym kontraktem w historii naszej kadry poszedł na 6 meczów. Niebywały sukces.
w tvnie grubo jak zwykle
a odnośnie bardziej przyziemnej listy kadydatów to Bilić rozwiązał kontrakt w Chinach
Spoiler
Influencer.
- nihil Novi
Dla mnie lepszy Cannavaro niż jakikolwiek polski rzemieślnik.
Sensei życia
– Ofert dostajemy sporo, i to z całego świata. Ale skupiam się tylko na kilku z nich. Wielu nazwisk nie biorę pod uwagę – wyznał w rozmowie z Interia.pl.
– Mogę na przykład zdradzić, że nie rozpatruję Jürgena Klinsmanna, chociaż media twierdzą, że chciałby prowadzić naszą reprezentację. Chęć do pracy zgłosił Avram Grant, który ma nawet polskie korzenie, ale jego również nie biorę pod uwagę. Tak samo jak Dicka Advocaata... Pan Capello też nie jest rozważanym kandydatem – zauważył.
Jednocześnie potwierdzone zostały dwie oferty.
– Cannavaro i Pirlo? Przedstawiciele tych dwóch trenerów faktycznie przesłali nam propozycje współpracy – oznajmił.
– Spotkam się z kilkoma trenerami i solidnie ich przepytam – uzupełnił.
I tak się skończy pewnie jakimś Jurkiem czy to Engelem czy Brzęczkiem.
w huju mam cannavaro jesli znowu caly sztab bedzie niepolskojezyczny
wolałbym Cannavaro, bo trenowanie egzotyki mu raczej pasuje, a Pirlo pewnie ma jakieś ambicje i większa szansa, że ucieknie jak Sousa
Influencer.
ej, wlasnie dopisywalem, ze ten potencjalny case cannavaro + zagraniczny sztab kojarzy mi sie z takim typowym pilkarskim kolonializmem kiedy oswieceni europejscy trenerzy wyruszaja uczyc futbolu jakies egzotyczne nacje i w 99% huj z tego wynika finalnie poza kieszeniami pelnych siana 
patrząc na Juve Pirlo i obecne to w sumie wolałbym Pirlo, Cannavaro bawi się w egzotykę, ja wolę kogoś z ambicjami
Z Souza przecież podobnie, ech aż zatęskniłem za Beenhakkerem, który miał co prawda parę kolonialnych wersów jak te słynne drewniane chatki, ale co by nie mówić faktycznie tym żył, mieszkal w polsce, miał bobo Kaczmarka na asystenta, debatowal z piechniczkami i wpadal na wywiady do najebanego zarzecznego, echhh to była prawdziwa relacja a nie jakieś zdalne cytowanie papieża
leo pierwsza polowa kadencji mily pan, ale potem zgorzknial mocno i kurcze calosciowo to nie wiem co myslec