Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
dzięki za wszystko Franz
to była po prostu Postać
jego trzyletni okres w Lechu był pewnie najbardziej efektownym czasem w historii tego klubu eh
to była po prostu Postać
jego trzyletni okres w Lechu był pewnie najbardziej efektownym czasem w historii tego klubu eh
niezły progres jak na zwykłego chłopka, który kiedyś nie potrafił złożyć zdania bez wyrażenia "po prostu"
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Czymię za niego kciuki.
fatalna decyzja z tym zarostem a'la doktor Burski zamiast klasycznego małyszowatego piczowąsa, ledwo idzie goscia poznac. widzial ktos kiedys zeby wałęsa albo pilsudski eksperymentowali z jakimis
? no chyba nie
najwiekszy z polskich sportowcow jest fajnopolakiem

świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Zawsze możesz sobie zwalić pod konfiarę Szeremetę.
- ConeyIsland
agresywny oszołom z cb
Spoiler
ale w sumie props za tą projekcję i przyznanie się, że walisz do małysza, orła polskiego, za to szacun
świadomość swojej ignorancji
- zemsta1camzata
Już się wypięła konfederacji xDSLAFF pisze:Zawsze możesz sobie zwalić pod konfiarę Szeremetę.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Dobry frustrat ze Slaffa, z miesiąc temu płakał jak ktoś śmie śmieć sie mieć bekę z Robercika, teraz się fafluni coś o waleniu konia pod KONFIARE
To ja jeszcze niedawno ankietę robiłem kto miałby większe szanse w prezydenckich Małysz vs Lewandowski opierając to na praktycznie braku negatywnego elektoratu, teraz jeden skończy w śniadaniówce pytając jakieś guwniary skąd czerpią inspiracje i zapraszając do pozostania po reklamach, a drugi z lewymi (hehe) dyplomami i agencją muszącą usuwać komentarze o żonie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
To nie mój problem, że niektórzy bez odpowiedniej emotki nie są w stanie wyczuć ironii. Julię będę uwielbiać choćby wstąpiła do hitlerjugend.
oglądam sobie czasem archiwalne mecze na kanale YT Ekstraklasy, no i trafilem na taką oto perełke po golu w ostatniej akcji meczu Zagłębia z ŁKSem z 2007 roku
jaki to jest kawał buca, chama i gnidy ludzkiej bez czci i wiary to aż brak słów. nic dziwnego że z każdej roboty odchodził skłócony z zarządem i dziennikarzami (z Zagłębia np. wyleciał za dogadywanie posady w USA za plecami pracodawcy, co finalnie okazało się baitem dziennikarza xD)
Spoiler

mnie kusi rewanz wisla krakow-real saragossa obejrzec ale nei wiem czy jestem tak pierdolniety
@potter czy popularne wilki zlapia kolejne trzy punkty na czelsi?
@potter czy popularne wilki zlapia kolejne trzy punkty na czelsi?
- scam_sakawa
Zapewne tak będzie, klub mem przypominam
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wojtek Szczęsny zakończył karierę