Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
poczytalem komentarze pod tym postem na ig pezeta i az mi sie smutno zrobilo
Pezet ma doświadczenie w takim wyzywaniu się:

Spoiler

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
nie ma cię gdy moje życie spada w dół
nie ma cię gdy wartość płyty muzyka emocjonalna edycja limitowana po reedycji łamie się na pół
nie ma cię gdy wartość płyty muzyka emocjonalna edycja limitowana po reedycji łamie się na pół
- Jasny
- Zbanowany
Chętnie bym ich zbojkotował, ale niestety już od dawna wiedziałem jaka to frajernia - wliczając w to Pezeta, co w piosenkach propsuje Hugo Badera - to ten typ, co na marsz wymalował się pastą i pomimo, iż nic przykrego go nie spotkało "nie mówili tego, ale to czułem" Dzisiaj idę na drzemkę, ale obiecuję, że jutro go zwyzywam na fb, a jak będzie chciał mnie namierzyć, to mu podam dane. Niech się pofatyguje to mu powybijam zęby. Wielcy kurwa gangsterzy, pod rączkę z systemem
Dodano po 5 minutach 18 sekundach:
a chuj, poszło - dam znać co odpisał
Dodano po 5 minutach 18 sekundach:
a chuj, poszło - dam znać co odpisał
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Nie wierzę, że są ludzie, którym takie troglodyckie zachowanie może imponować lub mogą się z nim zgadzać xd przecież sama forma wypowiedzi jest tak zniechęcająca do nadawcy, że ja pierdole. Swoją drogą ciekawe jak jego sponsorzy reagują na takie komentarze, nie mówię, że to jest na poziomie KURWA CO TAM SIE DZIEJE, ale jednak myślę, że niejedna z firm, która zalewa Pezetowi wachę, woli nie być kojarzona z takim wyciągniętym z dupy chamstwem
cztery żubry i dwie kurwy
Może go propsuje, bo Hugo-Bader to coś więcej niż chujowa akcja z marszu. To też świetne reportaże i pewnie PZ je czytał skoro wysyla propsy. Świat nie jest czarno-bialy i Bader (xDD) też nie.
A co do Pezeta to forma komunikacji z fanami trochę kiepska, chociaż patrząc na syf jaki ma pod tym postem to się mu chyba nawet nie dziwię.
Nie chce mi sie wierzyc, ze PZU ( Pawel Z Ursynowa) tak odlecial. Nie shakowali mu sociali?
Jan z Usrynowa tak serio. Jak słysze Pezet, to tylko w mojej głowie leci. "siema pezet mam dla Ciebie dziwko prezent" #tede. Jebać tego buraka pezeta i sokoła
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- KillerCroc
Ja tam proposuje, króciutko z fanami śmiecami. Ktoś myśli że dwie płyty kupi i może potem pisać jakieś bucowate komentarze i grozić, że przestanie wspierać bo coś mu sie nie spodobało albo kawałka reklamowy ktoś nagrał
Tak samo propsowałem jak Peja mówił jakiemuś wariatowi na insta że zwróci mu za wszystkie płyty i żeby wypierdalał albo jak jakieś Gosii Samosi cisnął jak mówiła że jest szurem bo wierzy w covid.
Jakbym był raperem to bym cisnął z fanami równo
Dodano po 20 minutach 2 sekundach:
edit: haha aż znalazłem tego screena, Charlie P ma flow na pisankach jak nikt

Tak samo propsowałem jak Peja mówił jakiemuś wariatowi na insta że zwróci mu za wszystkie płyty i żeby wypierdalał albo jak jakieś Gosii Samosi cisnął jak mówiła że jest szurem bo wierzy w covid.
Jakbym był raperem to bym cisnął z fanami równo
Dodano po 20 minutach 2 sekundach:
edit: haha aż znalazłem tego screena, Charlie P ma flow na pisankach jak nikt
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
rysiek udowadnia, że nadal ma żyłkę do beefów
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
haha, nie znałem wrażliwego pinglarza od tej strony, normalna sprawa wyzywać swojego klienta w internecie od chujów i kurew bo zwrócił uwagę że w kawałkach pierdolisz hajs a reklamujesz jakieś gówno, aż musiałem to wygoglowac przy okazji chyba znajdujac odpowiedź na pytanie
A co stało się, że najpierw byłeś przeciwko, a potem nie? To jest ta tak zwana dorosłość?
Myślę że gdzieś tam znika twój bezsensowny bunt przeciwko wszystkiemu, który niczego nie wnosi. Zmiana poglądów polega też na tym, że systemu nie rozpierdziela się nie wiedząc nic o nim, tylko od środka. Musisz w to wejść i pokazać, że rozpieprzymy to i jeszcze zgarniemy swoje. A druga strona medalu to względy ekonomiczne i nie jest to nic złego. Trzeba być kretynem, żeby odmówić niektórym propozycjom.

Ja nie mam nic przeciwko reklamom, choć kiedyś oczywiście miałem.tomeczek2301 pisze: ↑25 sty 2022, 19:37 Czy pezet to antysystemowiec? Znacie jakies wypowiedzi lub cytaty z jego piosenek które by to potwierdzały?
A co stało się, że najpierw byłeś przeciwko, a potem nie? To jest ta tak zwana dorosłość?
Myślę że gdzieś tam znika twój bezsensowny bunt przeciwko wszystkiemu, który niczego nie wnosi. Zmiana poglądów polega też na tym, że systemu nie rozpierdziela się nie wiedząc nic o nim, tylko od środka. Musisz w to wejść i pokazać, że rozpieprzymy to i jeszcze zgarniemy swoje. A druga strona medalu to względy ekonomiczne i nie jest to nic złego. Trzeba być kretynem, żeby odmówić niektórym propozycjom.
-
LuckyStrike
Żenujące to jest to, co wypisuje banda jebanych foliarzy pod tym postem na Insta
Pezet najlepiej by zrobił, gdyby się w ogóle nie odnosił do tych komentarzy, bo po co? 99% tych komentujących i tak nie miało w planach pojawić się na tym koncercie, po prostu fakt szczepienia/obowiązkowego testu ich striggerował.
To fajnie propsowac typa, który na komentarz bez wyzwisk reaguje w stylu "niewydymany" chuju.
Dodano po 57 sekundach:
Dodano po 57 sekundach:
Czemu od razu foliarzy?LuckyStrike pisze: ↑26 sty 2022, 12:12Żenujące to jest to, co wypisuje banda jebanych foliarzy pod tym postem na Insta![]()
Pezet najlepiej by zrobił, gdyby się w ogóle nie odnosił do tych komentarzy, bo po co? 99% tych komentujących i tak nie miało w planach pojawić się na tym koncercie, po prostu fakt szczepienia/obowiązkowego testu ich striggerował.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
-
LuckyStrike
^
Masz rację, powinienem był nazwać ich adekwatnie-kretynów
Masz rację, powinienem był nazwać ich adekwatnie-kretynów