Rapowy offtopic

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
suraks

Re: Rapowy offtopic

Post autor: suraks »

poczytalem komentarze pod tym postem na ig pezeta i az mi sie smutno zrobilo
frontkick

Post autor: frontkick »

Hip-hop :bowdown:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Pezet ma doświadczenie w takim wyzywaniu się:
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

nie ma cię gdy moje życie spada w dół
nie ma cię gdy wartość płyty muzyka emocjonalna edycja limitowana po reedycji łamie się na pół
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Post autor: Jasny »

Chętnie bym ich zbojkotował, ale niestety już od dawna wiedziałem jaka to frajernia - wliczając w to Pezeta, co w piosenkach propsuje Hugo Badera - to ten typ, co na marsz wymalował się pastą i pomimo, iż nic przykrego go nie spotkało "nie mówili tego, ale to czułem" Dzisiaj idę na drzemkę, ale obiecuję, że jutro go zwyzywam na fb, a jak będzie chciał mnie namierzyć, to mu podam dane. Niech się pofatyguje to mu powybijam zęby. Wielcy kurwa gangsterzy, pod rączkę z systemem

Dodano po 5 minutach 18 sekundach:
a chuj, poszło - dam znać co odpisał
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

oldschool pisze: 26 sty 2022, 1:15
Spoiler
Obrazek

Zresztą chuj Ci do tego kogo i gdzie ja reklamuje niewydymany chuju. Nie twoja zajebana sprawa i wypierdalaj kurwo.

:lol: :lol: wieczna beka
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Nie wierzę, że są ludzie, którym takie troglodyckie zachowanie może imponować lub mogą się z nim zgadzać xd przecież sama forma wypowiedzi jest tak zniechęcająca do nadawcy, że ja pierdole. Swoją drogą ciekawe jak jego sponsorzy reagują na takie komentarze, nie mówię, że to jest na poziomie KURWA CO TAM SIE DZIEJE, ale jednak myślę, że niejedna z firm, która zalewa Pezetowi wachę, woli nie być kojarzona z takim wyciągniętym z dupy chamstwem
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Buchol

Post autor: Buchol »

Jasny pisze: 26 sty 2022, 1:46 Chętnie bym ich zbojkotował, ale niestety już od dawna wiedziałem jaka to frajernia - wliczając w to Pezeta, co w piosenkach propsuje Hugo Badera - to ten typ, co na marsz wymalował się pastą i pomimo, iż nic przykrego go nie spotkało "nie mówili tego, ale to czułem"
Może go propsuje, bo Hugo-Bader to coś więcej niż chujowa akcja z marszu. To też świetne reportaże i pewnie PZ je czytał skoro wysyla propsy. Świat nie jest czarno-bialy i Bader (xDD) też nie.
A co do Pezeta to forma komunikacji z fanami trochę kiepska, chociaż patrząc na syf jaki ma pod tym postem to się mu chyba nawet nie dziwię.
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

suraks pisze: 26 sty 2022, 0:30 poczytalem komentarze pod tym postem na ig pezeta i az mi sie smutno zrobilo
Awatar użytkownika
Ryuk

Post autor: Ryuk »

Nie chce mi sie wierzyc, ze PZU ( Pawel Z Ursynowa) tak odlecial. Nie shakowali mu sociali?
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

żeby to był pierwszy raz
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Jan z Usrynowa tak serio. Jak słysze Pezet, to tylko w mojej głowie leci. "siema pezet mam dla Ciebie dziwko prezent" #tede. Jebać tego buraka pezeta i sokoła
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
Wolny

Post autor: Wolny »

żenada takie zachowanie
cyk
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Ja tam proposuje, króciutko z fanami śmiecami. Ktoś myśli że dwie płyty kupi i może potem pisać jakieś bucowate komentarze i grozić, że przestanie wspierać bo coś mu sie nie spodobało albo kawałka reklamowy ktoś nagrał :lol:

Tak samo propsowałem jak Peja mówił jakiemuś wariatowi na insta że zwróci mu za wszystkie płyty i żeby wypierdalał albo jak jakieś Gosii Samosi cisnął jak mówiła że jest szurem bo wierzy w covid.

Jakbym był raperem to bym cisnął z fanami równo :joint:

Dodano po 20 minutach 2 sekundach:
edit: haha aż znalazłem tego screena, Charlie P ma flow na pisankach jak nikt
Obrazek
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

rysiek udowadnia, że nadal ma żyłkę do beefów
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
oyche

Post autor: oyche »

haha, nie znałem wrażliwego pinglarza od tej strony, normalna sprawa wyzywać swojego klienta w internecie od chujów i kurew bo zwrócił uwagę że w kawałkach pierdolisz hajs a reklamujesz jakieś gówno, aż musiałem to wygoglowac przy okazji chyba znajdujac odpowiedź na pytanie
tomeczek2301 pisze: 25 sty 2022, 19:37 Czy pezet to antysystemowiec? Znacie jakies wypowiedzi lub cytaty z jego piosenek które by to potwierdzały?
Ja nie mam nic przeciwko reklamom, choć kiedyś oczywiście miałem.

A co stało się, że najpierw byłeś przeciwko, a potem nie? To jest ta tak zwana dorosłość?

Myślę że gdzieś tam znika twój bezsensowny bunt przeciwko wszystkiemu, który niczego nie wnosi. Zmiana poglądów polega też na tym, że systemu nie rozpierdziela się nie wiedząc nic o nim, tylko od środka. Musisz w to wejść i pokazać, że rozpieprzymy to i jeszcze zgarniemy swoje. A druga strona medalu to względy ekonomiczne i nie jest to nic złego. Trzeba być kretynem, żeby odmówić niektórym propozycjom.

:lol:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

proste, rozpierdalanie systemu od środka to od zawsze najlepsza wymówka dla bycia sprzedajną pizdą w pinglach
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

Wolny pisze: 26 sty 2022, 8:47 żenada takie zachowanie
Żenujące to jest to, co wypisuje banda jebanych foliarzy pod tym postem na Insta :lol:
Pezet najlepiej by zrobił, gdyby się w ogóle nie odnosił do tych komentarzy, bo po co? 99% tych komentujących i tak nie miało w planach pojawić się na tym koncercie, po prostu fakt szczepienia/obowiązkowego testu ich striggerował.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

To fajnie propsowac typa, który na komentarz bez wyzwisk reaguje w stylu "niewydymany" chuju.

Dodano po 57 sekundach:
LuckyStrike pisze: 26 sty 2022, 12:12
Wolny pisze: 26 sty 2022, 8:47 żenada takie zachowanie
Żenujące to jest to, co wypisuje banda jebanych foliarzy pod tym postem na Insta :lol:
Pezet najlepiej by zrobił, gdyby się w ogóle nie odnosił do tych komentarzy, bo po co? 99% tych komentujących i tak nie miało w planach pojawić się na tym koncercie, po prostu fakt szczepienia/obowiązkowego testu ich striggerował.
Czemu od razu foliarzy? :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

^
Masz rację, powinienem był nazwać ich adekwatnie-kretynów
ODPOWIEDZ