[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Kurwa chłopie, ja to robię w suno i wrzucam, a nie jakieś 3 tygodnie.
To był follow up do Mesa przecież, bo ile tam minęło czasu, zanim wypuścił SUKE. No może minus tydzień, bo ktoś coś pisał o spotify.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- gods bidness
Mnie bardziej wkurwia, że zawsze jest to w chuj generyczne, a ostatnio zaczęło drzeć mordę jak jakiś szpaku. Do tego jak już gdzieś brzmi spoko, to i tak w jednym najmniej spodziewanym momencie wypadnie z bitu. Do tego się skapnąłem, że to rozumie znaczenie słów, więc jak napisz kurwa to się unosi, a jak kocham cię, to będzie miłe i aksamitne. Ogólnie zjebane.
- CeHaTeHaCe
no bez kitu niech te ai wysrywy jakiś mod przeniesie przecież jest już temat
viewtopic.php?p=844144&hilit=ai#p844144
viewtopic.php?p=844144&hilit=ai#p844144
- gods bidness
To niech przeniesie, bo kiedyś zrobiłem hit dla Januszy pod tytułem "Lato w Dźwirzynie" i nie mam gdzie wrzucić. 
-
arystokrata91
Przypominam, że
ta suka to Jacek
ta suka to Jacek
Oddychaj, Piotrek.
ja po jednym odsłuchu mesa jestem no i te wersy suka to jacek i suka mówi mes, to suka wtedy kłamie to wpadają do głowy i nucę je sobie co jakiś czas
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
-
Amator_Rapuu
A może w drugim dissie Mesa będzie na skicie młody Ryszard a zaraz potem zacznie nawijać ten starszy 
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
I Mes nawinie Ryszard mały oraz duży wjadą Ci do chaty na Kabaty
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
I Mes nawinie Ryszard mały oraz duży wjadą Ci do chaty na Kabaty
- gods bidness
A tutaj Flint mówi prawdę o płycie Mesa, ale ta prawda jak ulał pasuje też do jego dissu, poza ostatnim zdaniem:
<Dłuższe obcowanie z frazą Mesa w 2021 roku może prowadzić do walnięcia pięścią w stół i ryknięcia - Mordo, przestań się wreszcie krygować, krążyć jak hiena wokół tego, co chcesz powiedzieć. Twój wokabularz i owijanie w jedwab i filc na nikim nie robi już wrażenia. Mam gdzieś, jak jest "listowie" po francusku. Konkursy na wymyślne, zdobne słowotoki co roku wygrywa Łona, rola salonowego zwycięzcy jest obsadzona. On jest wysublimowany, to czek z intelektualnym pokryciem. Ty jesteś pretensjonalny, weksel na serwetce niewyjętej przed praniem. Do meritum, do brzegu, do puenty!
Poza tym Łona prędzej zjadłby Webbera niż nawinął w otwierającym numerze "W Auschwitz też były porody, miłości dowody" i "W zdrowiu i w chorobie, ciebie nie wyskrobię">
<Dłuższe obcowanie z frazą Mesa w 2021 roku może prowadzić do walnięcia pięścią w stół i ryknięcia - Mordo, przestań się wreszcie krygować, krążyć jak hiena wokół tego, co chcesz powiedzieć. Twój wokabularz i owijanie w jedwab i filc na nikim nie robi już wrażenia. Mam gdzieś, jak jest "listowie" po francusku. Konkursy na wymyślne, zdobne słowotoki co roku wygrywa Łona, rola salonowego zwycięzcy jest obsadzona. On jest wysublimowany, to czek z intelektualnym pokryciem. Ty jesteś pretensjonalny, weksel na serwetce niewyjętej przed praniem. Do meritum, do brzegu, do puenty!
Poza tym Łona prędzej zjadłby Webbera niż nawinął w otwierającym numerze "W Auschwitz też były porody, miłości dowody" i "W zdrowiu i w chorobie, ciebie nie wyskrobię">
w którymś momencie tematu wleciał post, że jak mes wypuści kawałek to dwarzyn nie będzie mógł się przestać pałować i dokładnie tak się stało, wielkie pięć dla ciebie ekologu
nic na potem
- gods bidness
Raperka Mei MIAŻDŻY robotną sukę Tedego za łączenie rapu z disco polo i miasta z wiochą.

Zobacz jak!

podobno odpowiedź tedego jest już wgrana na streamy i czeka na premierę
- scam_sakawa
Właśnie, aż dziwne, że ten temat nie został tutaj mocniej pociągnięty. Mes teraz wielki kurwa ojciec, a wcześniej usunął dziecko z babą, bo się przestraszył odpowiedzialności.
Wierzę, że Tede to wykorzysta.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gods bidness
No jeszcze tego brakowało, żeby Tede zaczął grać obrońcę życia. 
boli wielki jacek co
- gods bidness
Po prostu to jest dęty argument w stylu 'kiedyś jechałeś po tatuażach, a teraz sam masz kilkadziesiąt'. Kiedyś zaliczył wpadkę, to wziął i usunął, dekadę później planował rodzinę, to wziął i urodził 
Dodano po 31 sekundach:
W sumie nawet nie dekadę, a prawie dwie.
Dodano po 31 sekundach:
W sumie nawet nie dekadę, a prawie dwie.
- scam_sakawa
Nie ma problemu, że dorosły człowiek zmienia poglądy, bo to naturalny proces. Ale chełpić się z bycia ojcem i jechać innych od niedojrzałych, gdy ma się taki incydent na sumieniu to przestrzelony pancz w chuj ze strony Mesa.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.