Belmondo
- neverrelaxed
Re: Belmondo
newworldorderowa czarna dziura :???
O chuj, mobbyn to cos jak plaskoziemcy
-
rubinstein
to juz sa bardziej srogie grzyby
- FruitOffTheWall
haah mabyn z dnia na dzien zadziwia coraz bardziej
uwalenie rafalali na pizde to bedzie wisienka na trocie
uwalenie rafalali na pizde to bedzie wisienka na trocie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
z pistoletem przy glowie pisane
- gods bidness
belmondo nawet tego nie czytał
GPS odłóż ten telefon Belmondo, daj mu samemu napisać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Kurwa typy zarejestrowane od paru dni i dziesiatki postow w tym temacie nie szkoda wam czasu?
A oświadczenia równie dobrze mogloby nie byc
A oświadczenia równie dobrze mogloby nie byc
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
rubinstein
bardoz madry postgods bidness pisze: ↑09 paź 2019, 22:07 Dobra niech ta Rafalala jeszcze wrzuci te fotki i można zamykać. Przecież to oczywiste, że on już nie wróci, bo o czym miałby niby rapować? Jemu zależało na prawilniactwie, zawsze się takimi otaczał i był dla nich tą najbardziej utalentowaną maskotką znoszącą złote jajka. On i Bałagane mieli wielu swoich fanów za kasztany. Chciał, żeby go słuchali gangsterzy i prawilniacy, tymczasem fanbase to zbieranina gimbusów, hipsterów i kasztanów ogólnie.
Teraz te fanowskie kasztany mówią, że nic takiego się nie stało, że im to nie przeszkadza, co jeszcze bardziej go utwierdza w przekonaniu, że to kasztany, bo on sam w swoim prawilnym umyśle przećpanego hastlera nie może zdzierżyć tego co odpierdolił. Fajna była kariera, Rafcia wrzucaj fotki i możemy się rozejść.
dalbym lajk, gdybym mogl
Czego wy sie spodziewaliscie, przeca GSP juz wczesniej pisal cos w stylu "zobaczycie wieczorem oswiadczenie to zobaczycie ze jestem git" to bylo wiadomix ze mniej wiecej tak to bedzie wygladac
no to jest dobrze ujeteTeraz te fanowskie kasztany mówią, że nic takiego się nie stało, że im to nie przeszkadza, co jeszcze bardziej go utwierdza w przekonaniu, że to kasztany, bo on sam w swoim prawilnym umyśle przećpanego hastlera nie może zdzierżyć tego co odpierdolił.
- gods bidness
gods bidness pisze: ↑09 paź 2019, 22:07 Dobra niech ta Rafalala jeszcze wrzuci te fotki i można zamykać
Typie, chcesz żeby rafalala ośmieszyła typa na oczach całej Polski w imię 5ciu minut ogólnokrajowej beki? Tego mu życzysz? I tak chłop wiele wycierpiał więc zluzuj tam wora kurwa huj w te zdjęcia
Ja teraz czekam tylko na tyranie rafalali przez GSP, bo należy się jej
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- MikoBalagany
Przeczytałem to oświadczenie głosem GPSa. 
No dobra jak zaraz Wini nie wyskoczy zza rogu i nie krzyknie "Niespodzianka!" to przez następne kilka lat będziemy świadkami radykalnej kibolizacji mobbyn pod rządem maczetnika, a wszystko dokonane za pomocą używania ikony z wizerunkiem G, użytego jak Mao w Chinach. Za pięć lat nikt go tak serio nie będzie pamiętał, ale za to armia maczetników walczących z "newworldorderową czarną dziurą" będzie go miała na ustach jako wizerunek do wycierania mordy, "wielki Belmondo", "tfurca naszej wiary" itp.
Koncertów nie będzie, będzie pewnie w chuj lewych biznesów jak to przy gangach bywa, może uda się Mahatmie przejść do polityki (mam nadzieję że zostanie prezydentem i będzie wygłaszał orędzia w swoim charakterystycznym, prawilnym stylu, a zamiast użyć formułki "tak mi dopomóż Bóg" powie "Ave Mobbyn!")
Koncertów nie będzie, będzie pewnie w chuj lewych biznesów jak to przy gangach bywa, może uda się Mahatmie przejść do polityki (mam nadzieję że zostanie prezydentem i będzie wygłaszał orędzia w swoim charakterystycznym, prawilnym stylu, a zamiast użyć formułki "tak mi dopomóż Bóg" powie "Ave Mobbyn!")
to i cały post jest to rzeczywiście jedna z bardzo prawdopodobnych wersjiTeraz te fanowskie kasztany mówią, że nic takiego się nie stało, że im to nie przeszkadza, co jeszcze bardziej go utwierdza w przekonaniu, że to kasztany, bo on sam w swoim prawilnym umyśle przećpanego hastlera nie może zdzierżyć tego co odpierdolił.
przykre w chuj to oświadczenie napisane przez GSP, niby człowiek wiedział, ale się łudził, kolega ma rację, to koniec Wielkiego Hustlera G, ogłoście jakąś żałobę na forumku czy coś
MOB
- The Bitch Fucker
Spoiler
Snus pisze: ↑09 paź 2019, 22:16 No dobra jak zaraz Wini nie wyskoczy zza rogu i nie krzyknie "Niespodzianka!" to przez następne kilka lat będziemy świadkami radykalnej kibolizacji mobbyn pod rządem maczetnika, a wszystko dokonane za pomocą używania ikony z wizerunkiem G, użytego jak Mao w Chinach. Za pięć lat nikt go tak serio nie będzie pamiętał, ale za to armia maczetników walczących z "newworldorderową czarną dziurą" będzie go miała na ustach jako wizerunek do wycierania mordy, "wielki Belmondo", "tfurca naszej wiary" itp.
a tak na powaznie to sluchal ktos tego nowego mobin po rozpadzie og skladu?
ogarnijcie już też z tymi przypierdolkami do świeżaków bo są niepotrzebne i często na siłę widzę 

.jpg)