Aktorstwo w tej produkcji jest elementem składowym dzięki któremu ten film jest tak świetny, oczywiście ono nie tworzy gatunku jakbyś nie zrozumiał, ale świadomie użyłem zwrotu bo nie można przejść obok tego wspominając o Grzesznikach
A który to taki genialny horror według Ciebie bo topki serialu to nie chciałeś wymienić to może jednak podasz horror ?
ty, sini, czemu ty piszesz tytuły po polsku, jak robisz błędy ortograficzne w nich? tak z ciekawości czysto
dawaj zdanie na temat cabin in the woods / dom w głębi lasu (2013). to mój ulubiony film, uderza mi prosto do serduszka w kazdym aspekcie, mistrzowskie roztrzaskanie slasherowych ram
Aktorstwo w tej produkcji jest elementem składowym dzięki któremu ten film jest tak świetny, oczywiście ono nie tworzy gatunku jakbyś nie zrozumiał, ale świadomie użyłem zwrotu bo nie można przejść obok tego wspominając o Grzesznikach
A który to taki genialny horror według Ciebie bo topki serialu to nie chciałeś wymienić to może jednak podasz horror ?
Żodyn. Bo nie o tym mówiłem. Dla mnie to pastiż i to nieudany. Ja sie tam uśmiałem z beki. Natomiast nic a nic nie doświadczyłem lęków, strachu i tego co tam piszesz o tym gatunku.
Aktorstwo jest tam imo totalnie przeciętne żeby nie powiedzieć nijakie.
@yungXpaproch Nie zwróciłem na to uwagi, często angielskie tytuły pojawiają się podwójnie i są różnymi filmami, więc może instynktownie używam polskiego. A co do błędów to po prostu przeoczenie podczas szybkiego odpisu i nie skupienie się akurat na tym, rzeczywiście wstyd.
Jeśli chodzi o Cabin to mega kreatywne widowisko w którym mamy doczynienia ze zgrabnym bawieniem się konwencją horroru. Co tutaj dużo pisać bardzo pomysłowy i również świetny, nie dziwię się, iż Ci się spodobał. Nie można go nie docenić za scenariusz, pomysł, wykonanie i przede wszystkim wymieszanie gatunkowe oraz za wyjątkową nietypowość.
yungXpaproch pisze: ↑21 cze 2026, 12:10
dawaj zdanie na temat cabin in the woods / dom w głębi lasu (2013). to mój ulubiony film, uderza mi prosto do serduszka w kazdym aspekcie, mistrzowskie roztrzaskanie slasherowych ram
Arcydzieło na cześć Wielkich Przedwiecznych. Zareczyłem się podczas seansu
yungXpaproch pisze: ↑21 cze 2026, 12:10
Arcydzieło na cześć Wielkich Przedwiecznych. Zareczyłem się podczas seansu
hehe szacuneczek za kumanie tego lotu. naprawdę się zaręczyłeś na tym filmie?
@yungXpaproch się mi przypomniało - na Netflixie latają low-budget horrory brytyjskie, w tej liczbie m.in. coś takiego jak Soul Reaper. Jeśli lubisz Cabin in the Woods to wbijaj w to, jest to bekowy pastiszowy ripoff różnych pomysłów i ogólnie mocna czopka, do obejrzenia na luziku śmiało. Choć lojalnie uprzedam, max gwiazdek temu raczej nie dasz xD