Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
online, stacjonarnie niedostepne
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
online też nie kupisz
chuju
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
pytanie do uzytkownikow xboxa - czy to jest kurwa normalne, ze tak czesto konsola sie aktualizuje? co włączam, to kurwa czekam z aktualizacja, w tym miesiacu to z dziesiaty kurwa raz juz
Butcher za darmo na GOG jeszcze przez 43 godz.
Piękna, trudna i satysfakcjonująca strzelanka 2D. Jakiś czas temu ją kupiłem i byłem w pełni zadowolony z wydanych pieniędzy, więc tym bardziej warto powinąć za darmoszkę.
Piękna, trudna i satysfakcjonująca strzelanka 2D. Jakiś czas temu ją kupiłem i byłem w pełni zadowolony z wydanych pieniędzy, więc tym bardziej warto powinąć za darmoszkę.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Pierwszy raz słyszę o takim czymś a odpalam praktycznie codziennie odkąd wyszła fifka, ale niech wypowie się ktoś jeszcze.Leaf pisze:pytanie do uzytkownikow xboxa - czy to jest kurwa normalne, ze tak czesto konsola sie aktualizuje? co włączam, to kurwa czekam z aktualizacja, w tym miesiacu to z dziesiaty kurwa raz juz
brzmi to jakbys mial wlaczony xbox insider @Leaf
No ja ostatnią aktualizację konsoli to chyba miałem z pół roku temu : Pkapec pisze: ↑17 lis 2020, 7:08Pierwszy raz słyszę o takim czymś a odpalam praktycznie codziennie odkąd wyszła fifka, ale niech wypowie się ktoś jeszcze.Leaf pisze:pytanie do uzytkownikow xboxa - czy to jest kurwa normalne, ze tak czesto konsola sie aktualizuje? co włączam, to kurwa czekam z aktualizacja, w tym miesiacu to z dziesiaty kurwa raz juz
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
kurwa, ja dzisiaj kolejną, a pisałem 2 dni temu. zawsze po niecałe 600 mb. sprawdze tego insidera, chociaz nie wiem co to jest nawet
wiadomo o której konsole wjadą na te sklepy czy nie?
Równo o 10 będą do zakupu, tylko online.
https://www.ppe.pl/news/151835/ps5-w-po ... edazy.html
https://www.ppe.pl/news/151835/ps5-w-po ... edazy.html
ni chuja nie da się kupić
dodalem do koszyka, przechodze do platnosci - blad techniczny. Przywrocilo stronke, koszyk pusty. Zenujace
to samo, milion errorów/odświeżania i za każdym razem konsola figurowała w zamówieniu aż do podsumowania w którym zniknęła i już po ptakach
https://allegro.pl/oferta/playstation-5 ... 9938346914
Ino szybko
E:, już nie ma
było 280 sztuk z MM jak wszedłem w link.
Ino szybko
E:, już nie ma
przy obecnej generacji chcialem zmienic oboz xboxowy na nowego plejaka, ale biorac pod uwage, ze konsole beda dostepne zapewne dopiero w grudniu lub pozniej, to na stowe odpuszcze sobie takie zakupy. Chwilowy hype, zeby ograc gry z PS Collection i jeszcze podoba mi sie wyglad ich nowego pada
niby było wiadome że tak to będzie wyglądać a jednak sie człowiek łudził
Media Markt na Allegro - PS5 Standard + dodatkowy pad za 3999 XD 8 baranow kupilo i sie skonczyla aukcja