Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Zastanawia mnie bardzo, a mam do czynienia z różną elektronika i sam nie raz spaliłem płytę główną jakąś głupota, skąd tyle tego dymu? Przecież chyba nie ma co tam AŻ TAK się skopcic
^ kogo to chuj obchodzi?
no przecież to kurwa fejk jest było wyjaśnione na tej samej stronie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
https://www.youtube.com/watch?v=-HiAih9x5qU nie no ten gosciu mowi ze normalnie dym poszedl, a tam juz marketingowcy xboksa zadbali zeby hehe
u mojego brata byla aktualizacja Xboxa i od tamtej pory nie dalo sie go nawet wlaczyc. Takze
dla Microsoftu i czekam na przewroty Sony
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Dobra możliwe że ten gość jest legitny kajam się i biczuje.
btw nie odpale sobie nowego ass ass in bo moja karta nie wspiera directX 12 (wersja 12_0) : / w chuj ludzi wkurwionych bo podali oczywiscie przed premierą że "mordzia masz directx 12 i ruszy nie ma problemu" a nie dodali ze musi byc ta wersja lub nowsza i oczywiscie preorderów nie chcą ludziom cofnąć co niby specsy spełniają a gra i tak nie odpali takze elo.
btw nie odpale sobie nowego ass ass in bo moja karta nie wspiera directX 12 (wersja 12_0) : / w chuj ludzi wkurwionych bo podali oczywiscie przed premierą że "mordzia masz directx 12 i ruszy nie ma problemu" a nie dodali ze musi byc ta wersja lub nowsza i oczywiscie preorderów nie chcą ludziom cofnąć co niby specsy spełniają a gra i tak nie odpali takze elo.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- Cz4rny1337
- Moderator
no ale to jakas nowosc? W tym temacie full osob sie wstrzymalo obawiajac sie takiego obrotu spraw i oczekiwania na naprawe/wymiane sprzetu

Nigdy nie kupie wiecej konsoli na premiere, kupiłem sobie w 2015 PS4 z pierwszego rzutu i nie dziekuje, jeden odkurzacz w domu miałem przed zakupem konsoli, protip to czekanie na nowe wersje
- cloud
- chmura
miał ktoś może problem z odpaleniem AC: Odyssey? pojawia się initial screen na kilka sekund, a następnie gra się nie włączą i ogólnie jedno wielkie wkurwienie

- Cz4rny1337
- Moderator
@phobos zawolaj niech Ci wyjaśni ze granie na PC super łatwe bezproblemowe a konsole to zjebane

Jakbym z mojego xbonia chciał dać ziomkowi gamepassa czyli że udostępnić moje konto niech se gra to co ja mam zrobić żeby nie zjebac
^ kogo to chuj obchodzi?
-
MalinowyJogurt
@cloud Musisz wyłączyć całkowicie grę, albo zminimalizować, włączyć przeglądarkę, wpisać "konsola media markt", zamówić taką jaka cię interesuje i jest dostępna i możesz grać, problem solved
Zainstaluj linuxa
Dodano po 3 minutach 34 sekundach:
A i dziwne bo u mnie działa
Dodano po 3 minutach 34 sekundach:
A i dziwne bo u mnie działa
chyba zamowie PS5 w dniu premiery, ale wersje Digital. Raczej na resell, bo jeleni nie brakuje i jeszcze uda sie zarobic
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
i gdzie planujesz kupić?
media expert lub euro rtv agd. W tym drugim podobno najwiecej konsol bedzie, bo nie dostali ani jednej sztuki na zamowienia preorderowe
to, ze nie dostali ani jednej sztuki na preorder oznacza cos wrecz przeciwnego. 
jak dla mnie to nie ma żadnych szans że kupisz konsole stacjonarnie w dniu premiery czy to nawet parę/paręnaście dni później.