czy planowane jest kolejne wstrzymanie projektu?oświadczenie bortwicka pisze: ↑12 maja 2021, 21:10 Projekt powrót konta Bortwick zostaje porzucony z szacunku dla administracji forum
Projekt pt. BENGAL zostaje zawieszony
Projekt pt. przedszkolanek zostaje wstrzymany
[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- przedszkolanek
jeszcze o daveyo zapomniałeś 
-
WesolyJozek
Niezle musieli cie dojezdzac w technikum ze tak odreagowujesz w internecieprzedszkolanek pisze: ↑01 wrz 2025, 15:16tak, potrafię, ale zasada ta nie obejmuje takich przysrywających się zjebów jak ty
i demonstracyjnie przygłupich też nie obowiązuje, więc liczysz się podwójnie, ziomq
Moje najnowsze muzyczne odkrycia.
Pisałem tutaj zapraszam
viewtopic.php?p=1092503&hilit=%22Ma%C5% ... 2#p1092503
- przedszkolanek
ty ziomq, ale ty nie projektuj własnych doświadczeń na innych xdWesolyJozek pisze: ↑01 wrz 2025, 19:12 Niezle musieli cie dojezdzac w technikum ze tak odreagowujesz w internecie
WesolyJozek jednak nie taki wesoły, polecam więcej dystansu do dyskusji w internecie, jak czujesz się urażony to polecam zamknąć przeglądarkę i wyjśc na zewnątrz dotknąć trawy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
tomeczek2301
https://www.youtube.com/watch?v=BUgMVZGqGe8
odswiezylem sobie wywiad ripa sprzed kilku dobrych lat, gdzie stwierdzil ze Tede jest slabym technicznie raperem a B.R.O dobrym

odswiezylem sobie wywiad ripa sprzed kilku dobrych lat, gdzie stwierdzil ze Tede jest slabym technicznie raperem a B.R.O dobrym
no bo wiadomo, techniczny rap to jest dobry jak rapujesz szybko jakieś losowe wyrazy co razem chujwie co znaczą i nie mają sensu
a to jest chyba opus magnum technicznego rapowania według eripe
a to jest chyba opus magnum technicznego rapowania według eripe
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Przecież B.R.O wtedy był dojebany technicznie i skillowotomeczek2301 pisze: ↑02 wrz 2025, 9:48 https://www.youtube.com/watch?v=BUgMVZGqGe8
odswiezylem sobie wywiad ripa sprzed kilku dobrych lat, gdzie stwierdzil ze Tede jest slabym technicznie raperem a B.R.O dobrym![]()
![]()
![]()
biorąc pod uwagę z kim Eripe nagrał a z kim nie to myślę że pocisk w Tdfa jest wyłącznie polityczny
Tego BRO to nie wiem skąd wytrzasnął ale w innym temacie pare razy się przewinął w głosach jego diss i bardzo fajny przecież
Tego BRO to nie wiem skąd wytrzasnął ale w innym temacie pare razy się przewinął w głosach jego diss i bardzo fajny przecież
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Ty chyba się śmiejesz tylko dlatego, że nie znasz definicji technicznego rapera.tomeczek2301 pisze: ↑02 wrz 2025, 9:48 odswiezylem sobie wywiad ripa sprzed kilku dobrych lat, gdzie stwierdzil ze Tede jest slabym technicznie raperem a B.R.O dobrym![]()
![]()
![]()
Tede to muszę słuchać z rapgeniusem, bo tak niewyraźna jest ta nawijka. W ogóle tede to dla mnie definicja kiepskiego rapera. Gość nie umie ani rymować ani nawijać.Technicznie rapować to perfekcyjne opanowanie i stosowanie wszystkich elementów wykonawczych w rapie, takich jak flow (płynność, rytm, i melodia frazy rapowanej), dykcja, intonacja, barwa głosu, oddech, oraz umiejętność dopasowania swojego wykonania do podkładu muzycznego. Chodzi o świadome kształtowanie swojego głosu i sposobu recytacji, by osiągnąć mistrzowskie, czyste i wyraziste wykonanie rymowanego tekstu na tle beat'u.
W porównaniu do niego BRO jest półbogiem technicznym
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
W takiej definicji to Eripe nie jest technicznym raperem 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- francocarlos
chyba nie jest tajemnica, ze jest mierny technicznie (jednak zwykle trafia w bit, czy dobrze oddycha), a jego najmocniejsza strona jest liryka
tylko w sumie czy skill w pisaniu tekstow tez nie jest istota bycia raperem, tzn nie powienien sie wliczac do techniki? w czasach powszechniejacego ghoswritingu chyba wygodniej to oddzielic, wiec definicja moim zdaniem trafna
tylko w sumie czy skill w pisaniu tekstow tez nie jest istota bycia raperem, tzn nie powienien sie wliczac do techniki? w czasach powszechniejacego ghoswritingu chyba wygodniej to oddzielic, wiec definicja moim zdaniem trafna
Sivestro pisze: ↑02 wrz 2025, 10:45Przecież B.R.O wtedy był dojebany technicznie i skillowotomeczek2301 pisze: ↑02 wrz 2025, 9:48 https://www.youtube.com/watch?v=BUgMVZGqGe8
odswiezylem sobie wywiad ripa sprzed kilku dobrych lat, gdzie stwierdzil ze Tede jest slabym technicznie raperem a B.R.O dobrym![]()
![]()
![]()
O jezu pamiętam jak ludzie go wtedy propsowali po next level 2 i sam bro zaczął się masturbować wszędzie do swojej zajebistości i wydał chujowy mixtape pod tytułem czlowiek progres ahaha
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Co tu się dzieje. Jaka piękna nomenklatura ad 2011 się odradza, jakie analizy. Truskul at its finest.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
kij tam z bro, najlepsze jest to że w domyśle tam wisi, że on sam jest na tyle dobry technicznie żeby oceniać i pozycjonować tedego jako wacka xDtomeczek2301 pisze: ↑02 wrz 2025, 9:48 odswiezylem sobie wywiad ripa sprzed kilku dobrych lat, gdzie stwierdzil ze Tede jest slabym technicznie raperem a B.R.O dobrym
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
-
tomeczek2301
dokladnie, bardziej pilem do tego ze nazwal wieprza slabym technicznie mc
Trochę żenujące jest to nasranie na bedoesa przez dinozaurów