Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Spotkał się etatowy polityk z etatowym showmanem, czyli dwóch błaznów i gadali o sztucznej inteligencji. Poziomy chłopskiego rozumu i upierania się przy swoim zdaniu wypierdoliły poza skalę.
Ten zgryźliwy Wini to nie moja bajka, widać że bolało go jak JKM grał w swoją grę, a nie jego i na siłę starał się błysnąć jakimiś pierdoletami (np. o ludożercach). Brakuje tu starego Winiego, który na wyjebce, bez odrobiny wstydu i z rubasznym śmiechem zapytałby się Janusza czy szmaty nadal chcą się ruchać. Pozdro Żabson.
Ten zgryźliwy Wini to nie moja bajka, widać że bolało go jak JKM grał w swoją grę, a nie jego i na siłę starał się błysnąć jakimiś pierdoletami (np. o ludożercach). Brakuje tu starego Winiego, który na wyjebce, bez odrobiny wstydu i z rubasznym śmiechem zapytałby się Janusza czy szmaty nadal chcą się ruchać. Pozdro Żabson.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Wini jak opluł 2rzyna na lajwie xDDDD
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
WINI x TOMASZ PATORA - rozmowa | Zginęło min. 1200 osób. 95% "Łowców skór" pozostało bezkarnych.
Która minuta? 4h trwa ten live ^^
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Dzięki. Zabawna reakcja 
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Jakiś pyszałkowaty ten Wini.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Pomyliłeś tematy. Z takimi błyskotliwymi myślami polecam: viewtopic.php?t=981
I się rozpisać trochę.
I się rozpisać trochę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Musisz sobie szkolenie kupić.
Bardzo fajna rozmowa z Tomaszem Patorą.
Bardzo fajna rozmowa z Tomaszem Patorą.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
WINI x MAVKA - rozmowa | Tajniki pracy dominy.
WINI x DJ DECKS - rozmowa| O rapie, wydawaniu płyt, zajawkach, gamingu i... szansach na Slums Attack
WINI x DJ DECKS - rozmowa| O rapie, wydawaniu płyt, zajawkach, gamingu i... szansach na Slums Attack
Wolelibyście dominację ze strony Decka czy Mavki?
EDIT: Przeniosłem do tematu poniżej.
EDIT: Przeniosłem do tematu poniżej.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2023, 21:11 przez gracjangk, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest specjalny temat od tego, w którym toczy się dyskusja:
viewtopic.php?t=10077
viewtopic.php?t=10077
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
WINI x PIOTR POŁAĆ & TYSZKA X 0iQ - rozmowa | Pokręcone spotkanie
Dla kogoś kto jeszcze daje jebanie - warto puścić ten z Decksem, czy samo jojczenie i anegdoty Winiego?
to kurwa forum rap, nie wizaż
- gods bidness
Przesłuchałem w tle i w sumie nic specjalnego, ale nie jest najgorzej. Wini sporo marudził na Remika, trochę szpileczki wbijał, że "co wyście zrobili z tym stoprocent zmarnowany potencjał, Przemek Ferguson serio kurwa?". Trochę o triatlonach Decksa. Padło pytanie o Peję, o co poszło, ale Decks się wymigał. W sumie nic poza tym nie zapamiętałem.
Aa jeszcze dużo o tym, że ciężko robić mixtape/płytę producencką w PL, bo raperzy to małe rozpieszczone i niesłowne dzieci.
Aa jeszcze dużo o tym, że ciężko robić mixtape/płytę producencką w PL, bo raperzy to małe rozpieszczone i niesłowne dzieci.
-
Pasjaklasyki
Na dniach z Waco będzie wywiad 

- mlodyperkez
fajnie v polecial w 39:17