Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
d3nt

Re: Siłownia

Post autor: d3nt »

Przecież oni teraz biegają, i to nie rekreacyjnie tylko owca napierdala po 20km czyli ponad tauzena kalorii spali, do tego nie może zapychać brzucha bo się chujowo biega czyli przy tym nie je, więc nic dziwnego że waga spada w dół

E; nie mówię że nie wali towaru tylko wymieniłem najoczywistsze przyczyny utraty wagi jak coś
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
Gawka

Post autor: Gawka »

xD

Natural to choćby bardzo chciał nie zrzucilby tyle mięśni w 3 miesiące

Owca wygląda jak po chemioterapii no ale przynajmniej hajs i fejm się zgadza
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Dokładnie, to już było poruszane jak trenował "pod wyskok " xD takie szybkie spadki u naturala to może jakby leżał w szpitalu nieruchomo 3 miesiące, a on przecież cały czas coś tam macha na siłowni.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Normalnie 5kg mięśni miesięcznie spala nie trenując
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Tylko carl johnson palił tak szybko mięśnie jak miał 0% fatu i poszedł biegać. Fakty
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

haha, widziałem triumfalny filmik patryka2703, nigdy w życiu nie widziałem bardziej zadowolonej osoby :lol:
Awatar użytkownika
TRAPSTAR

Post autor: TRAPSTAR »

d3nt pisze: 16 kwie 2024, 19:04 Przecież oni teraz biegają, i to nie rekreacyjnie tylko owca napierdala po 20km czyli ponad tauzena kalorii spali, do tego nie może zapychać brzucha bo się chujowo biega czyli przy tym nie je, więc nic dziwnego że waga spada w dół

E; nie mówię że nie wali towaru tylko wymieniłem najoczywistsze przyczyny utraty wagi jak coś
no ok może pojawiły się jakieś problemy zdowotne po wieloletnim byciu na towarze dlatego poszli w bieganie żeby zamaskować i wytłumaczyć jakoś zejście z towca. no takie spadki nie są normalne. oni wyglądaja jak chorzy na raka, owca jakby zaczynał dopiero cwiczyć a robur to jakby miał anoreksje, a takie konie kiedyś były
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Patryk zajebiste widea nagrywa, super się słucha go. Niech mu się wiedzie.
Awatar użytkownika
Konfident

Post autor: Konfident »

TRAPSTAR pisze: 19 kwie 2024, 0:29
d3nt pisze: 16 kwie 2024, 19:04 Przecież oni teraz biegają, i to nie rekreacyjnie tylko owca napierdala po 20km czyli ponad tauzena kalorii spali, do tego nie może zapychać brzucha bo się chujowo biega czyli przy tym nie je, więc nic dziwnego że waga spada w dół

no ok może pojawiły się jakieś problemy zdowotne po wieloletnim byciu na towarze dlatego poszli w bieganie żeby zamaskować i wytłumaczyć jakoś zejście z towca. no takie spadki nie są normalne. oni wyglądaja jak chorzy na raka, owca jakby zaczynał dopiero cwiczyć a robur to jakby miał anoreksje, a takie konie kiedyś były
Ja nie wiem czy jakby się pojawiły problemy zdrowotne to owieczka by jebnął maraton under 3h :p
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

Mietek pisze:Patryk zajebiste widea nagrywa, super się słucha go. Niech mu się wiedzie.
przestań najebany go oglądać, to zrozumiesz, że bocian jest NAJGORSZY
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Czemu ten owca wygląda jakby był po chemioterapii? Podobno ma 90 ileś kilogramów przy wzroście 185 cm trenując bieganie. Ja kiedyś gdy tylko biegałem i robilem po 10 km dziennie, to miałem 70 kg przy 185 cm. Urządzenie tanita (wiem że to nie jest w 100% wiarygodne) pokazywało 7% tkanki tłuszczowej. Ale oprócz tego że byłem chudym szczurem to wyglądałem normalnie/zdrowo. On na twarzy wygląda jak trup.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2024, 11:43 przez qualite_de_schizoide, łącznie zmieniany 1 raz.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Przestał pić kawę piernikową

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Konfident

Post autor: Konfident »

qualite_de_schizoide pisze: 19 kwie 2024, 11:40 Czemu ten owca wygląda jakby był po chemioterapii? Podobno ma 90 ileś kilogramów przy wzroście 185 cm trenując bieganie. Ja kiedyś gdy tylko biegałem i robilem po 10 km dziennie, to miałem 70 kg przy 185 cm. Urządzenie tanita (wiem że to nie jest w 100% wiarygodne) pokazywało 7% tkanki tłuszczowej. Ale oprócz tego że byłem chudym szczurem to wyglądałem normalnie/zdrowo. On na twarzy wygląda jak trup.
Owieczka to wybitny ektomorfik, jak był na bombie i wpierdalał 5k kalorii to był nabity i siedziała sylwetka. Jak przygotowywał się do maratonu na dużej objętości + jadł dużo mniej + zszedł z bomby to szybko go wysuszyło. Owieczka to taki typ że bez treningu diety i bomby miałby niedowagę
Awatar użytkownika
TRAPSTAR

teraz z całej ekipy najlepiej wygląda chyba Ponczek :lol:
Awatar użytkownika
Gawka

Post autor: Gawka »

emcess pisze: 19 kwie 2024, 11:00 przestań najebany go oglądać, to zrozumiesz, że bocian jest NAJGORSZY
Nie no nie jestem jego fanem, ale zajebiście się ogląda jak zadowolony z siebie grilluje owce po całości.
Niby przynudza i się powtarza a z przyjemnością wszystkie najnowsze odcinki obejrzałem
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
2do5

Post autor: 2do5 »

Żyła normalnie był na bombie, ponczek coś tam kombinował z towarem, natomiast owca dla dobra kanału i uczciwości wobec widzów NIE WZIOŁ
Spoiler
wiadomo
Michał z twarzy już wychudzony jak młody rafonix i jak ktoś się pyta co jest dla niego najważniejsze odpowiada
Spoiler
teraz? bieganie
Spoiler
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

checollada pisze: 16 kwie 2024, 23:43 haha, widziałem triumfalny filmik patryka2703, nigdy w życiu nie widziałem bardziej zadowolonej osoby :lol:
o to to xD wholesome
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
TRAPSTAR

qualite_de_schizoide pisze: 19 kwie 2024, 11:40 Czemu ten owca wygląda jakby był po chemioterapii? Podobno ma 90 ileś kilogramów przy wzroście 185 cm trenując bieganie. Ja kiedyś gdy tylko biegałem i robilem po 10 km dziennie, to miałem 70 kg przy 185 cm. Urządzenie tanita (wiem że to nie jest w 100% wiarygodne) pokazywało 7% tkanki tłuszczowej. Ale oprócz tego że byłem chudym szczurem to wyglądałem normalnie/zdrowo. On na twarzy wygląda jak trup.
bo założył jeszcze do tego oversizową koszulkę :lol: no ale widać po samej twarzy, i jakim cudem owca jeszcze waży niby powyżej 90 kg? Robur chyba 84 i wygląd szczura a kiedyś był terminator
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Zrobiłem sobie analizę składu ciała na takiej maszynce co się staje boso na wadze, chwyta takie elektrody czy co to jest, wprowadza wiek i wzrost, to jest miarodajne czy teatrzyk dla gojów?
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

con shonery pisze: 20 kwie 2024, 15:45 teatrzyk dla gojów
ODPOWIEDZ